TANÁCSOK KERÉKPÁR KARBANTARTÁSÁHOZ ÉS JAVÍTÁSÁHOZ

TANÁCSOK KERÉKPÁR KARBANTARTÁSÁHOZ ÉS JAVÍTÁSÁHOZ

Elengedhetetlenül fontos a kerékpárok rendszeres karbantartása, hogy elkerüld az alkatrészek korai elhasználódását! Tanácsainkkal és tippjeinkkel segítünk lépésről lépésre a kerékpárod karbantartásában és javításában, hogy hosszú ideig használhasd termékünket.

Hogyan javítsd meg a vízálló vagy vízlepergető kabátot?

Hogyan javítsd meg a vízálló vagy vízlepergető kabátot?

Be kell foltozni egy lyukat az esőruházatodon? Nem tudod hogyan fogj hozzá? Itt választ találsz a kérdéseidre.
comment_entretenir_son_velo_ville_au_quotidien

Hogyan tudod karbantartani városi kerékpárodat a mindennapokban?

Ha rendszeresen ápolod és karbantartod városi kerékpárodat, hosszabb ideig kiélvezheted. A napi rendszerességgel végzett karbantartás azt is megakadályozza, hogy a szükségesnél gyakrabban kelljen javíttatnod, és mindenekelőtt kényelmesebben közlekedhetsz ;-) Csapatunk összeállított egy kis ellenőrző listát, hogy ne feledkezz meg ELOPS kerékpárod ápolásáról, ahogy megérdemli! kényeztesd egész évben, mert meg fogja hálálni :).
Gyerek MTB: hogyan tisztítsd meg a MTB-ot kerékpározás után?

Gyerek MTB: hogyan tisztítsd meg egy kirándulás után a MTB-ot?

A MTB-ozás egyenlő a természetbe meneküléssel. Az erdőben, hegyekben, kavicsos földutakon kemény igénybevételnek van kitéve. Hogyan ápold mikor hazaértél? Hogyan kell megfelelően tisztítani és karbantartani a láncot? Hogyan tisztítsd a te és gyermeked MTB-ját?
velo_enfant_verifier_les_reglages_avant_le_depart

Gyerekkerékpár karbantartása: tavaszi átvizsgálás

Melegszik az idő, a nap ismét előtűnik, érződik a tavasz illata. Gyermekeid, akárcsak te, alig várjátok hogy ezt kiélvezzétek! Mielőtt azonban bátran felülnétek a két kerékre, hogy megízleljétek az örömteli sportolást a szabad levegőn, néhány apró óvintézkedésre még szükség van...
A vízhatlan és vízlepergető anyagok karbantartása: útmutató

A vízhatlan és vízlepergető anyagok karbantartása: útmutató

Hogyan hosszabbítsd meg ruháid vízhatlan és vízlepergető képességét?Ebben a cikkben megismerhetsz praktikákat ruhadarabjaid karbantartására, tisztítására és javítására vonatkozólag.
Hogyan tisztítsd a vízálló kabátot?

A vízálló vagy vízlepergető kabát karbantartása, mosása és javítása

Ragaszkodsz vízálló ruhadarabodhoz? Ebben a cikkben minden praktikát megismerhetsz ahhoz, hogy megfelelő karbantartással meghosszabítsd az élettartamát.
Hogyan javítsd meg a kerék küllőjét?

Hogyan javítsd meg a kerék küllőjét?

Eltört a kereked egyik küllője? Elmagyarázzuk, hogyan tudod kicserélni.
embout vtt

HOGYAN CSERÉLJ FÉKBOWDENT ORSZÁGÚTI KERÉKPÁRBAN?

A biztonságod érdekében a fékek megbízhatóan és hatékonyan kell működjenek bármelyik pillanatban, egy váratlan szituációban is. Tekintsd meg, hogyan tudod kicserélni a fékbovdeneket, mielőtt azok elhasználódnak vagy kilazulnak.
comment-entretenir-casque-velo-enfant

Hogyan tudod a gyerek bukósisakot karbantartani?

Vásároltál gyermekednek egy bukósisakot? Ezzel biztosítani tudod gyermeked számára a biztonságot kerékpározás közben. Ahhoz, hogy hosszú ideig megőrizzük a kerékpáros bukósisak védelmet nyújtó tulajdonságait, ismerni kell néhány szabályt... Olvasd el a tanácsainkat a megfelelő tároláshoz és karbantartáshoz.
A gumiköpeny kopásának mérése

A gumiköpeny kopásának mérése

Ahogy a kerékpár gumija kopik, úgy csökken a tapadás, megnő az esés és a defekt kockázata. Hogy kiküszöböljük ezeket a veszélyeket, pár hasznos tanáccsal látunk el a gumi kopásának ellenőrzéséhez.
degraissant velo decathlon

HOGYAN HASZNÁLD MEGFELELŐEN A NÖVÉNYI ALAPÚ ZSÍRTALANÍTÓT?

Hogyan zsírtalanítsd a teljes hajtásrendszert (lánc, fogaskoszorú, váltó, hajtókar és pedál) hatékonyan és egyszerűen? Bemutatjuk neked a professzionális kerékpárszerelők által is alkalmazott módszerünket.
changer-cassette-btwin

Hogyan cserélj fogaskeréksor?

Hogyan cserélj fogaskeréksor?
embout route

HOGYAN CSERÉLJ FÉKBOVDENT ORSZÁGÚTI KERÉKPÁRBAN?

Kerékpározás közben a biztonság elsődleges: kopás vagy szakadás esetén a fékbovdeneket cserélni kell. Olvasd el a tanácsainkat arról, hogyan végezheted el a javításokat.
Hogyan rögzítsd a kerékpárodat az edzőgörgőbe?

Hogyan rögzítsd a kerékpárodat az edzőgörgőbe?

Az edzőgörgő az ideális eszköz a kerékpárosok számára, hogy bemelegítsenek, kiegészítsék a megszokott edzést vagy egyszerűen csak melegben kerékpározzanak a hideg téli napokon.
A kerékpáros bukósisak hatékonysága:  ápolás, tárolás és csere

A kerékpáros bukósisak hatékonysága: ápolás, tárolás és csere

A gyémánt örök, de a bukósisak nem az! Ismerd meg a tanácsainkat és tippjeinket, hogy a bukósisakod biztonságosan és megfelelő módon lássa el a feladatát.