ORSZÁGÚTI KERÉKPÁROK | DECATHLON MŰHELYSZOLGÁLTATÁSOK

ORSZÁGÚTI KERÉKPÁROK

KERÉKPÁROZÁS

Válaszd ki az országúti kerékpár modelljét, hogy megtudj minden információt a termékről. Összeszerelés, karbantartás, javítás, kiegészítők és az országúti kerékpárral kompatibilis alkatrészek!

 VAN RYSEL NCR CF SRAM RIVAL eTap AXS

VAN RYSEL NCR CF SRAM RIVAL eTap AXS

Köszöntünk az NCR CF SRAM RIVAL eTAP AXS kerékpár műhelyszolgáltatásainak oldalán! Ez a kerékpár a VAN RYSEL RACE termékcsaládjának bevezető modellje. Azoknak ajánljuk, akik szeretnék megtapasztalni a karbonvázas kerékpárok sokoldalúságát és könnyedségét. Ezen az oldalon fontos tudnivalókat találsz az NCR CF kerékpár használatára, karbantartására és javítására vonatkozóan: útmutató, karbantartás, javítás és alkatrészek.

 VAN RYSEL EDR CF TÁRCSAFÉKES SHIMANO 105

VAN RYSEL FCR CF ULTEGRA DI2

Köszöntünk a FCR CF ULTEGRA DI2 kerékpár műhelyszolgáltatások oldalán! Ezt a VAN RYSEL kerékpárt a sebesség szerelmeseinek ajánljuk. Ezen az oldalon fontos tudnivalókat találsz az FCR CF ULTEGRA DI2 kerékpár használatára, karbantartására és javítására vonatkozóan: útmutató, karbantartás, javítás és alkatrészek.

 VAN RYSEL NCR CF NŐI LILA TIAGRA

VAN RYSEL NCR CF NŐI LILA TIAGRA

Köszöntünk az NCR CF NŐI LILA TIAGRA kerékpár műhelyszolgáltatásainak oldalán! Ez a kerékpár a VAN RYSEL RACE termékcsaládjának bevezető modellje. Azoknak ajánljuk, akik szeretnék megtapasztalni a karbonvázas kerékpárok sokoldalúságát és könnyedségét. Ezen az oldalon fontos tudnivalókat találsz az NCR CF NŐI LILA TIAGRA kerékpár használatára, karbantartására és javítására vonatkozóan. útmutató, karbantartás, javítás és alkatrészek.

 VAN RYSEL NCR CF TIAGRA

VAN RYSEL NCR CF TIAGRA

Köszöntünk az NCR CF TIAGRA kerékpár műhelyszolgáltatásainak oldalán! Ez a kerékpár a VAN RYSEL RACE termékcsaládjának bevezető modellje. Azoknak ajánljuk, akik szeretnék megtapasztalni a karbonvázas kerékpárok sokoldalúságát és könnyedségét. Ezen az oldalon fontos tudnivalókat találsz az NCR CF kerékpár használatára, karbantartására és javítására vonatkozóan. útmutató, karbantartás, javítás és alkatrészek.

 VAN RYSEL EDR CF TÁRCSAFÉKES SHIMANO 105

VAN RYSEL RCR SRAM FORCE POWER 12S

Köszöntünk az RCR SRAM FORCE POWER 12S kerékpár műhelyszolgáltatások oldalán! Ez a kerékpár a nyerteseknek készült. Ha versenyző vagy és győzni szeretnél, az RCR a te kerékpárod! Ezen az oldalon fontos tudnivalókat találsz az RCR SRAM FORCE POWER 12S kerékpár használatára, karbantartására és javítására vonatkozóan: útmutató, karbantartás, javítás és alkatrészek.

 VAN RYSEL EDR CF TÁRCSAFÉKES SHIMANO 105

VAN RYSEL RCR PRO SHIMANO ULTEGRA DI2

Üdvözlünk a RCR PRO SHIMANO ULTEGRA DI2 kerékpár műhelyszolgáltatások oldalán! Ez a kerékpár a nyerteseknek készült. Ha versenyre készülsz és győzni szeretnél, az RCR a te kerékpárod! Ezen az oldalon fontos tudnivalókat találsz az PCR PRO kerékpár használatára, karbantartására és javítására vonatkozóan: útmutató, karbantartás, javítás és alkatrészek.

 VAN RYSEL EDR CF DB SRAM Force AXS eTap

VAN RYSEL EDR CF DB SRAM FORCE eTap AXS (2022): útmutató, javítás

Üdvözlünk az EDR CF DB SRAM Force AXS eTap kerékpárod műhelyoldalán. Ez a tárcsafékes kerékpár a számos modellből álló VAN RYSEL sorozat egyik darabja! Mérnökeink olyan kerékpárt készítettek, mellyel bármilyen terepen önfeledten szórakozhatsz! Karbonvázas országúti kerékpár edzésre és kezdő versenyzők számára. Ismerd meg a kerékpár karbantartására vonatkozó tanácsainkat!

VAN RYSEL REGULAR NŐI (2021)

VAN RYSEL REGULAR NŐI: útmutató, javítás

Üdvözlünk a VAN RYSEL REGULAR NŐIkerékpár szerviz oldalán. Ezt a kerékpárt teljes mértékben nőknek terveztük. Kényelmet és pontosságot biztosít az alumínium váznak, a kényelmes geometriának és a karbon villának köszönhetően.

VAN RYSEL EDR CF DURA ACE

VAN RYSEL EDR AF CENTAUR: útmutató, javítás

Üdvözlünk a VAN RYSEL EDR AF CENTAUR kerékpár szerviz oldalán. Ez az nagy teljesítményű országúti kerékpár rendkívül reaktív és kényelmes.

 VAN RYSEL EDR CF TÁRCSAFÉKES SHIMANO 105

VAN RYSEL EDR CF DB SHIMANO 105 (2021)

Köszöntünk a fekete EDR CF DB SHIMANO 105 országúti kerékpár technikai támogatás oldalán! Ez a tárcsafékes kerékpár a számos modellből álló VAN RYSEL sorozat első darabja! Mérnökeink olyan kerékpárt készítettek, mellyel bármilyen terepen önfeledten szórakozhatsz! Legyen szó lankás vidékről vagy hegyi emelkedőkről, a karbon váz lenyűgöző teljesítményt garantál. Sokoldalú kerékpár FULCRUM kerekekkel és HUTCHINSON FUSION 5 gumiköpennyel.

VAN RYSEL EDR CF TÁRCSAFÉKES SHIMANO 105 NŐI

VAN RYSEL EDR CF DB SHIMANO 105 NŐI (2021): útmutató, javítás

Üdvözlünk az EDR CF DB SHIMANO 105 bordó vagy bézs kerékpárod műhelyoldalán. Ez a tárcsafékes női kerékpár a számos modellből álló VAN RYSEL sorozat első darabja! Mérnökeink olyan kerékpárt készítettek, mellyel bármilyen terepen önfeledten szórakozhatsz! Bármilyen útvonalra is indulsz, ez a VAN RYSEL a sokoldalú vázának köszönhetően megfelel az elvárásaidnak. FULCRUM RACING 700 DB kerekekkel és HUTCHINSON FUSION 5 gumiköpennyel van felszerelve.

VAN RYSEL EDR AF 105 NŐI

VAN RYSEL EDR AF 105 NŐI: útmutató, javítás

Üdvözlünk a VAN RYSEL EDR AF 105 női kerékpár szerviz oldalán. Ez a könnyű és kényelmes, női geometriával rendelkező kerékpár száguldásra lett tervezve. Alumínium váz, alu/karbon villa, Shimano 105-ös váltó, fulcrum Racing 900-as kerekek. Az elérhető teljesítmény!

p1620662

VAN RYSEL EDR AF CAMPAGNOLO CENTAUR (2021): útmutató, javítás

Üdvözlünk az EDR AF RIM CAMPAGNOLO CENTAUR fekete kerékpárod műhelyoldalán. Az EDR CF RIM CAMPAGNOLO CENTAUR modell kistestvére. Ideális kerékpár azok számára, akik az országúton szeretnék megismerni a sport örömeit. Alumínium váza sokoldalú használatot biztosít, ugyanakkor megfelelő merevséget kölcsönöz. Ez az EDR modell CAMPAGNOLO CALIMA kerekekkel szerelt és MICHELIN LITHION 2 gumiköpennyel.

Triban GRVL900TI

GRVL 900 Ti (2021)

Köszöntünk a Triban GRVL 900 Ti kerékpár műhelyoldalán. Az olasz Dedacciai gyárral közösen tervezett Decathlon kerékpár visszatérése, amely a kényelem és a robusztusság érdekében titán vázzal készült. Sokoldalú kerékpár FULCRUM kerekekkel, HUTCHINSON Tubeless Ready 700x40 gumiköpennyel és egy lánctányéros SHIMANO GRX hajtóművel.

VAN RYSEL EDR CF CAMPAGNOLO FÉKEK

VAN RYSEL EDR CF CAMPAGNOLO CENTAUR (2021)

Üdvözlünk a Van Rysel EDR CF RIM CAMPAGNOLO CENTAUR kerékpárod műhelyoldalán. Ez a CAMPAGNOLO CENTAUR szettel szerelt kerékpár ideális azok számára, akik az országúton szeretnék megismerni a sport örömeit. Mérnökeinknek köszönhetően a váz sokoldalú használatot biztosít különféle úton. Teljesítménye, kis súlya és reaktivitása biztosan meglep. Ez az EDR modell CAMPAGNOLO CALIMA kerekekkel szerelt, MICHELIN LITHION 2 gumiköpennyel.

VAN RYSEL EDR CF SHIMANO ULTEGRA FÉKEK

VAN RYSEL EDR CF ULTEGRA (2021)

Köszöntünk az EDR CF RIM SHIMANO ULTEGRA kerékpár műhelyoldalán! A VAN RYSEL EDR CF DB ikertestvéreként ugyanazok a tulajdonságok jellemzik, a fékek kivételével. Mérnökeink munkájának köszönhetően a váz csak nagyon jó eredményeket érhet el. Sokoldalúan használható a terepviszonyoktól függetlenül. Kis súly, jó teljesítmény és sokoldalúság jellemzi ezt a modellt. Ez az EDR modell FULCRUM RACING 0 kerekekkel és HUTCHINSON FUSION 5 gumiköpenyekkel kapható.

VAN RYSEL EDR CF SHIMANO ULTEGRA FÉKEK

VAN RYSEL EDR CF ULTEGRA PIROS (2021): útmutató, javítás

Üdvözlünk az EDR CF DB SHIMANO ULTEGRA piros kerékpárod műhelyoldalán. Az EDR CF DB ikertestvéreként ez a VAN RYSEL modell ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik a fékrendszer kivételével. A váz formáját mérnökeink teljesen újratervezték.

VAN RYSEL EDR CF TÁRCSAFÉKES SHIMANO ULTEGRA

VAN RYSEL EDR CF DB SHIMANO ULTEGRA (2021): útmutató, javítás

Üdvözlünk az EDR CF DB SHIMANO ULTEGRA fekete vagy piros kerékpárod műhelyoldalán. A VAN RYSEL 2021-ben dobta piacra az első tárcsafékes kerékpárválasztékát, melyet a minőség és a teljesítmény jellemez. A váz formáját mérnökeink teljesen újratervezték, olyan kerékpárt készítettek, mellyel bármilyen terepen önfeledten szórakozhatsz! Ezt a karbonvázas országúti kerékpárt olyan kerékpárosok számára terveztük, akik a teljesítményt és az országúti kerékpározás örömét keresik. FULCRUM RACING 3DB kerekekkel és HUTCHINSON FUSION 5 gumiköpennyel szerelt.

VAN RYSEL EASY NŐI (2021)

VAN RYSEL EASY NŐI (2021) útmutató, javítás

Üdvözlünk a VAN RYSEL EASY NŐ kerékpár szerviz oldalán. Alumínium vázának és acél villájának köszönhetően nagyon kényelmes kerékpár, kezdőknek fejlesztettük. Dupla pozíciós fékrendszer, könnyű váltások: teljes biztonsággal kerékpározhatsz.

velo-route-enfant-decathlon

GYEREK GRAVEL KERÉKPÁR 520 26"

Ezt az országúti kerékpárt 9-12 éves (135-150 cm magas) gyerekeknek terveztük, akik szeretnének megismerkedni az országúti kerékpározással. Ennek elsajátításához a kerékpárt alumínium vázzal, széles kerekekkel, dupla fékkel és a vállszélességüknek megfelelő kormánnyal szereltük fel.

CYCLOCROSS RCX GRX

CYCLOCROSS RCX GRX 1X (2020): útmutató, javítás

Üdvözlünk a VAN RYSEL RCX GRX kerékpár műhelyoldalán. Az első VAN RYSEL cyclocross kerékpárt úgy tervezték, hogy a versenypályán és az edzésen is maximális élvezetet nyújtson. Karbon váza és alkatrészei különleges élményt biztosítanak. A 2019-es téli szezonban a VAN RYSEL - AG2R La Mondiale juniorcsapat által végig tesztelt kerékpár a 2019-es Cyclocross Világkupán az első 10-ben végzett.

Triban RC120

Triban RC120 (2020): útmutató, javítás

Köszöntünk a Triban RC120 kerékpár műhelyszolgáltatások oldalán. A kerékpárt a könnyű fejlődéshez terveztük. Az alumínium váz és a karbon villa révén nagyon könnyű. Ideális országúti kerékpározáshoz kezdő szinten a 2x8 sebességnek köszönhetően.

Triban RC100

Triban RC100 (2020)

Üdvözlünk a Triban RC 100 kerékpárod műhelyoldalán. Egy sokoldalú kerékpárt terveztünk a kerékpározás elkezdéséhez, egyszerűsített váltórendszerrel, egy lánctányéros hajtóművel és koskormánnyal. Ideális sima vagy enyhén lankás terepen. A 32 mm-es gumiköpenynek köszönhetően kényelmes, egyszerűen tekerhetsz országúton és ösvényen is.

TRIBAN RC520

Triban RC520 (2020)

Üdvözölünk a Triban RC520 támogatási oldalon. Alumínium vázának és karbon villájának köszönhetően sokoldalú és kényelmes kerékpár. A hidraulikus tárcsafék kiegyensúlyozott fékerőt biztosít, a tubeless ready kerék csökkenti a defekt kockázatát. A Shimano 105 szett gyors és hatékony váltást nyújt.

Országúti kerékpár EDR AF 105

Országúti kerékpár EDR AF 105 (2020)

Köszöntünk az EDR AF 105-ös, fekete országúti kerékpár műhelyszolgáltatások oldalán Egy alumínium kerékpárt terveztünk, amely elkísér a sportos edzéseken. Az EDR AF 105 est a kényelem és a teljesítmény egyensúlya. A Van Ryselnél a teljesítmény áll a fókuszban, ezt a könnyű kerékpárt (8,8 kg) a gyorsaságra terveztük. Alumínium váz, karbon/alu villa, Schimano 105-ös szett, Fulcrum R6-os kerekek, az elérhető teljesítmény.

Triban RC500

Triban RC500 (2020)

Köszöntünk a Triban RC500-as kerékpár műhelyszolgáltatások oldalán! Rendszeres használatra tervezve, kényelmes alumínium váz és majdnem törhetetlen karbon villa, Tubeless Ready kompatibilis kerekekkel. A machanikus tárcsaféknek és a Shimano Sora váltónak köszönhetően megbízható fékekkel rendelkezik.

Triban RC520 Gravel

Triban RC520 Gravel (2020)

Köszöntünk a Triban RC520 Gravel kerékpárod műhelyoldalán! Ez a gravel modell a Triban RC520 technikai jegyeit viseli, nagyon sokoldalú kerékpár a Tubeless kerekekkel, 35 mm-es gumiköpenyekkel és nyújtott kormányával. Földútra és technikásabb terepre tervezve! Kéttónusú festése egyedülálló stílust ad neki.

Triban RC120-as tárcsafékes kerékpár

Triban RC120-as tárcsafékes kerékpár (2020)

Köszöntünk a Triban RC120-as kerékpár műhelyszolgáltatások oldalán! A kerékpárt a könnyű fejlődéshez terveztük. Az alumínium váz és a karbon villa révén nagyon könnyű. Ideális országúti kerékpározáshoz kezdő szinten a 2x8 sebességnek köszönhetően.

Női Triban RC520

Női Triban RC520 (2020): útmutató, javítás

Köszöntünk a női Triban RC520-as kerékpár műhelyszolgáltatások oldalán! Alumínium vázának és karbon villájának köszönhetően sokoldalú és kényelmes kerékpár. Egymáshoz közelebb elhelyezett fékkarok, ergonomikus nyereg és rövid kormányszár a női testalkatnak megfelelően. A hidraulikus tárcsafék kiegyensúlyozott fékerőt biztosít, a tubeless ready kerék csökkenti a defekt kockázatát. A Shimano 105 szett gyors és hatékony váltást nyújt.

EDR AF Ultegra

EDR AF ULTEGRA (2020)

Köszöntünk az EDR AF ULTEGRA fehér, fekete országúti kerékpár műhelyszolgáltatások oldalán. Egy alumínium kerékpárt terveztünk, amely elkísér a sportos edzéseken. Az EDR AF ULTEGRA ötvözi a megbízhatóságot és a teljesítményt. Az EDR AF 105-ös nagytestvére. Ugyanazzal a különböző vastagságú alumínium vázzal rendelkezik, az Ultegra szett tovább növeli a megbízhatóságot és csökkenti a súlyt, a Fulcrum Racing kerekek aerodinamikusabbá teszik.

Triban Regular egyenes kormánnyal

Triban Regular, egyenes kormányos (2020)

Üdvözlünk a Triban Regular egyenes kormányos kerékpár műhelyoldalán. A rendszeres országúti kerékpározáshoz ajánlott kerékpár könnyű és kényelmes köszönhetően az alumínium váznak, a karbon villának és az egyenes kormánynak. Ideális síkon és lankás vidéken is a Shimano Sora váltórendszernek köszönhetően.

Női Triban 120 Gravel

Női Triban Gravel GRVLW 120 (2020)

Üdvözlünk a Triban GRVLW 120 kerékpárod műhelyszolgáltatás oldalán! Ezt a kerékpárt azért alkottuk meg, hogy megismerhesd a gravel kerékpározást. A női testalkathoz megfelelően készült, köszönhetően az ergonomikus nyeregnek, a közelebb álló fékkaroknak és a rövidebb kormányszárnak. Ez egy könnyű és sokoldalú kerékpár egy lánctányéros rendszerrel, mechanikus tárcsafékekkel, XL-es kifelé hajlított kormánnyal, tubeless kerekekkel és 38 mm széles gumiköpenyekkel. A hátsó váltó egy különleges, úgynevezett "Clutch" rendszerrel rendelkezik, amely tartja a váltót és megakadályozza a félreváltást. Leválasztható, hogy a kerék egyszerűen kivehető legyen.

Triban RC500 egyenes kormánnyal

Triban RC500 egyenes kormánnyal (2020)

Köszöntünk a Triban RC500-as egyenes kormányos kerékpár műhelyszolgáltatások oldalán! Rendszeres használatra tervezve, kényelmes alumínium váz és majdnem törhetetlen karbon villa, Tubeless Ready kompatibilis kerekekkel. A mechanikus tárcsaféknek és a Shimano Sora váltónak köszönhetően megbízható fékekkel rendelkezik.

Triban GRVL120

Triban GRVL 120 (2020)

Üdvözlünk a Triban GRVL 120 kerékpárod műhelyszolgáltatás oldalán!Ezt a kerékpárt azért alkottuk meg, hogy megismerhesd a gravel kerékpározást. Ez egy könnyű és sokoldalú kerékpár egy lánctányéros rendszerrel, mechanikus tárcsafékekkel, XL-es kifelé hajlított kormánnyal, tubeless kerekekkel és 38 mm széles gumiköpenyekkel. A hátsó váltó egy különleges, úgynevezett "Clutch" rendszerrel rendelkezik, amely tartja a váltót és megakadályozza a félreváltást. Leválasztható, hogy a kerék egyszerűen kivehető legyen.

Triban RC120-as tárcsafékes kerékpár

Triban RC120-as tárcsafékes kerékpár (2020)

Köszöntünk a Triban RC120-as tárcsafékes kerékpár műhelyszolgáltatások oldalán! A kerékpárt a könnyű fejlődéshez terveztük. Sokoldalú kerékpár 2x8 sebességgel. Kényelmes geometria, alumínium váz, karbon villa és tárcsafék.

TRIBAN 100 FB

Triban 100 FB (2019)

Üdvözlünk a Triban 100 FB kerékpárod műhelyoldalán. Egy sokoldalú kerékpárt terveztünk a kerékpározás elkezdéséhez, egyszerűsített váltórendszerrel, egy lánctányéros hajtóművel és egyenes kormánnyal. Ideális sima vagy enyhén lankás terepen. A 32 mm-es gumiköpenynek köszönhetően kényelmes, egyszerűen tekerhetsz országúton és ösvényen is.

Triban Easy

Triban Easy (2020)

Köszöntünk a Triban Easy kerékpár műhelyszolgáltatások oldalán! Azon hölgyek számára készült, akik most kezdik az országúti kerékpározást, dupla fékrendszere és az egytányérhoz adaptált váltórendszerének köszönhetően könnyű használni. Alumínium váza és ergonómikus nyerge fokozott kényelmet biztosít.

tacxflowsmart

EDZŐGÖRGŐ TACX FLOW SMART INTER

Üdvözlünk a TACX FLOW SMART EDZŐGÖRGŐ oldalán.Itt találod a termék leírását valamint a TACX weboldalára történő átirányító linket. 

tacxflux

Edzőgörgő TACX DIRECT DRIVE FLUX

Üdvözlünk a TACX FLOW SMART INTER EDZŐGÖRGŐ oldalán.Itt találod a termék leírását valamint a TACX támogatási oldalára történő átirányító linket. 

ULTRA RCR CF ULTEGRA

ULTRA RCR CF ULTEGRA FEKETE

Köszöntünk az ULTRA RCR CF ULTEGRA kerékpár műhelyoldalán. Ismerd meg a tanácsainkat a kerékpárod helyes karbantartásával vagy néhány beállítás és szerelés elvégzésével kapcsolatban. Ha problémád van a kerékpároddal, alább találhatsz néhány választ, melyek megoldást jelenthetnek. Kérhetsz segítséget műhelytechnikusainktól vagy kereshetsz alkatrészeket is.

8502354

Triban RC500

Rendszeres országúti kerékpározáshoz. Kényelmes kerékpár, hogy gyakrabban és hosszabb távokat tekerhess. Tekerj messzebbre és gyakrabban a legkényelmesebb kerékpárunkkal amit valaha gyártottunk. Tárcsafék, speciális geometria és Shimano Sora váltó.

NŐI ULTRA CF ULTEGRA DI2

NŐI ULTRA RCR CF ULTEGRA DI2 (2019)

Köszöntünk az ULTRA RCR CF ULTEGRA DI2 női kerékpár műhelyoldalán. A női országúti kerékpárok ékessége ez a karbon vázas modell Ultegra DI2 elektromos váltórendszerrel, amely pontos és hatékony váltást tesz lehetővé. Rendkívül jó teljesítményű kerékpár Shimano Ultegra Di2 szettel, teljes mértékben a női testalkathoz kialakított geometriával, melyet a kis súly, a teljesítmény és a dinamizmus összhangja jellemzi.

Ultra RCR CF 105

Ultra RCR CF 105

Mérnökeink a versenyzői igényekhez igazodva készítették el az Ultra RCR CF 105 vázat, mellyel beléphetsz a karbon és a teljesítmény világába. A rendkívül sokoldalú Ultra RCR CF váz könnyű, nagy teljesítményt tesz lehetővé és dinamikus. Bármilyen emelkedőn és távon kényelmes, így segítségével átlépheted saját határaidat.

Triban RC120-as tárcsafékes kerékpár, Flat Bar

Triban RC120-as tárcsafékes kerékpár, Flat Bar (2020): útmutató, javítás

Köszöntünk a Triban RC120-as tárcsafékes kerékpár műhelyszolgáltatások oldalán! A kerékpárt a könnyű fejlődéshez terveztük. Sokoldalú kerékpár 2x8 sebességgel. Kényelmes geometria, alumínium váz, karbon villa, ergonomikus markolat és tárcsafék. Minden tereptípushoz ideális.

NŐI ULTRA CF 105

NŐI ULTRA RCR CF 105 (2019)

Köszöntünk a NŐI ULTRA RCR CF 105 országúti kerékpár technikai oldalán! Tervezőcsapatunk nők számára készítette ezt az országúti kerékpárt, edzésre és versenyekre, sík terepre és hegyvidékre. A Shimano 105 váltóval kiegészülő karbon váz kényelem és hatékonyság tökéletes kompromisszumát kínálja. Teljes mértékben a női testfelépítéshez tervezett kerékpár, mely ideális társad lesz az országúton. 

Triban Regular

Triban Regular (2020)

Üdvözlünk a Triban Regular kerékpár műhelyoldalán! Könnyű kerékpár rendszeres országúti kerékpározáshoz alumínium vázzal és karbon villával. Ideális síkon és lankás vidéken is a Shimano Sora váltórendszernek köszönhetően.

ULTRA CF ULTEGRA DI2

ULTRA RCR CF ULTEGRA DI2 (2019)

Köszöntünk az ULTRA RCR CF ULTEGRA DI2 kerékpár műhelyoldalán! Az ULTRA termékcsalád ékességével, az Ultra RCR Ultegra Di2 kerékpárral megismerheted az elektromos váltórendszer pontosságát és kényelmét. Karbon vázát a kis súly, a teljesítmény és a dinamizmus összhangja jellemzi. Az ULTRA RCR egy valódi versenykerékpár, amely egyre kijjebb tolja a határaidat.

ULTRA CF POTENZA

ULTRA RCR CF POTENZA (2019)

Köszöntünk az ULTRA RCR CF POTENZA országúti kerékpár technikai oldalán! Mérnökeink a versenyzői igényekhez maximálisan igazodva, 100%-ban Campagnolo alkatrészeket felhasználva készítették el a kerékpárt, mellyel te is megtapasztalhatod az olasz precizitást. A rendkívül hatékony Ultra CF váz könnyű, nagy teljesítményt tesz lehetővé és dinamikus. Bármilyen emelkedőn és távon kényelmes, így segítségével átlépheted saját határaidat.

Triban RC520 egyenes kormánnyal

Triban RC520 Flat Bar (2020): útmutató, javítás

Üdvözlünk a Triban RC520 Flat Bar kerékpár műhelyszolgáltatások oldalán. Alumínium vázának, karbon villájának és ergonomikus markolatának köszönhetően sokoldalú és kényelmes kerékpár. A hidraulikus tárcsafék kiegyensúlyozott fékerőt biztosít, a tubeless ready kerék csökkenti a defekt kockázatát. A Shimano 105 szett gyors és hatékony váltást nyújt.

NŐI ULTRA AF TIAGRA

NŐI ULTRA RCR AF TIAGRA (2019)

Köszöntünk a NŐI ULTRA RCR AF TIAGRA országúti kerékpár technikai oldalán! A kerékpárt 100%-ban nőkből álló tervezőcsapatunk készítette, majd Elise Delzenne a Tour des Flandres, az Ardéchoise és az Etape du Tour versenyeken tesztelte, illetve hagyta jóvá. Kiemelte hatékonyságát és alumínium vázát, mely egyszerre könnyű és kényelmes. Bármilyen emelkedőn és távon biztos társad lesz!

velo-route-enfant-decathlon

GYEREK ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR TRIBAN 100 26"

Ezt az országúti kerékpárt 9-12 éves (135-150 cm magas) gyerekeknek terveztük, akik szeretnének megismerkedni az országúti kerékpározással. Ennek elsajátításához a kerékpárt alumínium vázzal, széles kerekekkel, dupla fékkel és a vállszélességüknek megfelelő kormánnyal szereltük fel.

1 of 5