TRIBAN RC520

Ref: 8502389

TRIBAN RC520

2020

Üdvözölünk a Triban RC520 támogatási oldalon. Alumínium vázának és karbon villájának köszönhetően sokoldalú és kényelmes kerékpár. A hidraulikus tárcsafék kiegyensúlyozott fékerőt biztosít, a tubeless ready kerék csökkenti a defekt kockázatát. A Shimano 105 szett gyors és hatékony váltást nyújt.

1/ A kerékpár összeszerelése

A kerékpárod összeszereléséhez segítséget nyújt a bemutató videónk! Az összeszerelésnél különösen ügyelj a kormányszárra: A kormányszárat a kormányhoz rögzítő csavart 6Nm nyomatékkal javasolt meghúzni. Ellenőrizd!

3 / Karbantartás

Itt megtalálhatsz minden olyan információt, mely szükséges a kerékpárod jó állapotának megőrzéséhez.

4 / Javítás

A GYIK között biztosan megtalálod minden kérdésedre a választ

5 / Alkatrészek

Alkatrészt keresel? Fedezd fel alkatrész kínálatunkat!

7 / Útmutatók

Használati útmutatók

Trp fékek

Használati útmutatók

Shimano 105 r7000 hátsó váltó

Útmutatók

Shimano 105 r7000 első váltó

8 / Jótállás

A TRIBAN élethosszig tartó jótállást vállal a vázra, kormányra és kormányszárra (normál használati feltételek mellett). A többi alkatrészre 2 év a jótállás. A legelső használatkor néhány alkatrész enyhén elállítódhat. Ezért javaslunk ingyenes átvizsgálást a kerékpár vásárlásától számított 6 hónapig. Ennek tisztázásaként és indikatív jelleggel az alábbi táblázat összefoglalja egy kerékpár fő alkatrészeit, a nem garanciás kopási jelenségeket és az Európai Unión belüli jótállás időtartamát.