ORSZÁGÚTI VERSENYKERÉKPÁROK

ORSZÁGÚTI VERSENYKERÉKPÁROK

KERÉKPÁROZÁS 
Válaszd ki az országúti versenykerékpár modelljét, hogy megtudj minden információt a termékről. Összeszerelés, karbantartás, javítás, kiegészítők és az országúti versenykerékpárral kompatibilis alkatrészek!

 VAN RYSEL EDR CF TÁRCSAFÉKES SHIMANO 105

VAN RYSEL EDR CF DB SHIMANO 105 (2021)

Köszöntünk a fekete EDR CF DB SHIMANO 105 országúti kerékpár technikai támogatás oldalán! Ez a tárcsafékes kerékpár a számos modellből álló VAN RYSEL sorozat első darabja! Mérnökeink olyan kerékpárt készítettek, mellyel bármilyen terepen önfeledten szórakozhatsz! Legyen szó lankás vidékről vagy hegyi emelkedőkről, a karbon váz lenyűgöző teljesítményt garantál. Sokoldalú kerékpár FULCRUM kerekekkel és HUTCHINSON FUSION 5 gumiköpennyel.
Triban GRVL900TI

GRVL 900 Ti (2021)

Köszöntünk a Triban GRVL 900 Ti kerékpár műhelyoldalán. Az olasz Dedacciai gyárral közösen tervezett Decathlon kerékpár visszatérése, amely a kényelem és a robusztusság érdekében titán vázzal készült. Sokoldalú kerékpár FULCRUM kerekekkel, HUTCHINSON Tubeless Ready 700x40 gumiköpennyel és egy lánctányéros SHIMANO GRX hajtóművel.
VAN RYSEL EDR CF CAMPAGNOLO FÉKEK

VAN RYSEL EDR CF CAMPAGNOLO CENTAUR (2021)

Üdvözlünk a Van Rysel EDR CF RIM CAMPAGNOLO CENTAUR kerékpárod műhelyoldalán. Ez a CAMPAGNOLO CENTAUR szettel szerelt kerékpár ideális azok számára, akik az országúton szeretnék megismerni a sport örömeit. Mérnökeinknek köszönhetően a váz sokoldalú használatot biztosít különféle úton. Teljesítménye, kis súlya és reaktivitása biztosan meglep. Ez az EDR modell CAMPAGNOLO CALIMA kerekekkel szerelt, MICHELIN LITHION 2 gumiköpennyel.
VAN RYSEL EDR CF SHIMANO ULTEGRA FÉKEK

VAN RYSEL EDR CF ULTEGRA (2021)

Köszöntünk az EDR CF RIM SHIMANO ULTEGRA kerékpár műhelyoldalán! A VAN RYSEL EDR CF DB ikertestvéreként ugyanazok a tulajdonságok jellemzik, a fékek kivételével. Mérnökeink munkájának köszönhetően a váz csak nagyon jó eredményeket érhet el. Sokoldalúan használható a terepviszonyoktól függetlenül. Kis súly, jó teljesítmény és sokoldalúság jellemzi ezt a modellt. Ez az EDR modell FULCRUM RACING 0 kerekekkel és HUTCHINSON FUSION 5 gumiköpenyekkel kapható.
EDR AF Ultegra

EDR AF ULTEGRA (2020)

Köszöntünk az EDR AF ULTEGRA fehér, fekete országúti kerékpár műhelyszolgáltatások oldalán. Egy alumínium kerékpárt terveztünk, amely elkísér a sportos edzéseken. Az EDR AF ULTEGRA ötvözi a megbízhatóságot és a teljesítményt. Az EDR AF 105-ös nagytestvére. Ugyanazzal a különböző vastagságú alumínium vázzal rendelkezik, az Ultegra szett tovább növeli a megbízhatóságot és csökkenti a súlyt, a Fulcrum Racing kerekek aerodinamikusabbá teszik.
Országúti kerékpár EDR AF 105

Országúti kerékpár EDR AF 105 (2020)

Köszöntünk az EDR AF 105-ös, fekete országúti kerékpár műhelyszolgáltatások oldalán Egy alumínium kerékpárt terveztünk, amely elkísér a sportos edzéseken. Az EDR AF 105 est a kényelem és a teljesítmény egyensúlya. A Van Ryselnél a teljesítmény áll a fókuszban, ezt a könnyű kerékpárt (8,8 kg) a gyorsaságra terveztük. Alumínium váz, karbon/alu villa, Schimano 105-ös szett, Fulcrum R6-os kerekek, az elérhető teljesítmény.
Triban RC500 egyenes kormánnyal

Triban RC500 egyenes kormánnyal (2020)

Köszöntünk a Triban RC500-as egyenes kormányos kerékpár műhelyszolgáltatások oldalán! Rendszeres használatra tervezve, kényelmes alumínium váz és majdnem törhetetlen karbon villa, Tubeless Ready kompatibilis kerekekkel. A mechanikus tárcsaféknek és a Shimano Sora váltónak köszönhetően megbízható fékekkel rendelkezik.
Női Triban 120 Gravel

Női Triban Gravel GRVLW 120 (2020)

Üdvözlünk a Triban GRVLW 120 kerékpárod műhelyszolgáltatás oldalán! Ezt a kerékpárt azért alkottuk meg, hogy megismerhesd a gravel kerékpározást. A női testalkathoz megfelelően készült, köszönhetően az ergonomikus nyeregnek, a közelebb álló fékkaroknak és a rövidebb kormányszárnak. Ez egy könnyű és sokoldalú kerékpár egy lánctányéros rendszerrel, mechanikus tárcsafékekkel, XL-es kifelé hajlított kormánnyal, tubeless kerekekkel és 38 mm széles gumiköpenyekkel. A hátsó váltó egy különleges, úgynevezett "Clutch" rendszerrel rendelkezik, amely tartja a váltót és megakadályozza a félreváltást. Leválasztható, hogy a kerék egyszerűen kivehető legyen.
Triban RC500

Triban RC500 (2020)

Köszöntünk a Triban RC500-as kerékpár műhelyszolgáltatások oldalán! Rendszeres használatra tervezve, kényelmes alumínium váz és majdnem törhetetlen karbon villa, Tubeless Ready kompatibilis kerekekkel. A machanikus tárcsaféknek és a Shimano Sora váltónak köszönhetően megbízható fékekkel rendelkezik.
Triban RC520 Gravel

Triban RC520 Gravel (2020)

Köszöntünk a Triban RC520 Gravel kerékpárod műhelyoldalán! Ez a gravel modell a Triban RC520 technikai jegyeit viseli, nagyon sokoldalú kerékpár a Tubeless kerekekkel, 35 mm-es gumiköpenyekkel és nyújtott kormányával. Földútra és technikásabb terepre tervezve! Kéttónusú festése egyedülálló stílust ad neki.
Triban GRVL120

Triban GRVL 120 (2020)

Üdvözlünk a Triban GRVL 120 kerékpárod műhelyszolgáltatás oldalán!Ezt a kerékpárt azért alkottuk meg, hogy megismerhesd a gravel kerékpározást. Ez egy könnyű és sokoldalú kerékpár egy lánctányéros rendszerrel, mechanikus tárcsafékekkel, XL-es kifelé hajlított kormánnyal, tubeless kerekekkel és 38 mm széles gumiköpenyekkel. A hátsó váltó egy különleges, úgynevezett "Clutch" rendszerrel rendelkezik, amely tartja a váltót és megakadályozza a félreváltást. Leválasztható, hogy a kerék egyszerűen kivehető legyen.
TRIBAN RC520

Triban RC520 (2020)

Üdvözölünk a Triban RC520 támogatási oldalon. Alumínium vázának és karbon villájának köszönhetően sokoldalú és kényelmes kerékpár. A hidraulikus tárcsafék kiegyensúlyozott fékerőt biztosít, a tubeless ready kerék csökkenti a defekt kockázatát. A Shimano 105 szett gyors és hatékony váltást nyújt.
Triban Regular egyenes kormánnyal

Triban Regular, egyenes kormányos (2020)

Üdvözlünk a Triban Regular egyenes kormányos kerékpár műhelyoldalán. A rendszeres országúti kerékpározáshoz ajánlott kerékpár könnyű és kényelmes köszönhetően az alumínium váznak, a karbon villának és az egyenes kormánynak. Ideális síkon és lankás vidéken is a Shimano Sora váltórendszernek köszönhetően.
Triban RC100

Triban RC100 (2020)

Üdvözlünk a Triban RC 100 kerékpárod műhelyoldalán. Egy sokoldalú kerékpárt terveztünk a kerékpározás elkezdéséhez, egyszerűsített váltórendszerrel, egy lánctányéros hajtóművel és koskormánnyal. Ideális sima vagy enyhén lankás terepen. A 32 mm-es gumiköpenynek köszönhetően kényelmes, egyszerűen tekerhetsz országúton és ösvényen is.
Triban RC120-as tárcsafékes kerékpár

Triban RC120-as tárcsafékes kerékpár (2020)

Köszöntünk a Triban RC120-as tárcsafékes kerékpár műhelyszolgáltatások oldalán! A kerékpárt a könnyű fejlődéshez terveztük. Sokoldalú kerékpár 2x8 sebességgel. Kényelmes geometria, alumínium váz, karbon villa és tárcsafék.
tacxflowsmart

EDZŐGÖRGŐ TACX FLOW SMART INTER

Üdvözlünk a TACX FLOW SMART EDZŐGÖRGŐ oldalán.Itt találod a termék leírását valamint a TACX weboldalára történő átirányító linket. 
Triban Regular

Triban Regular (2020)

Üdvözlünk a Triban Regular kerékpár műhelyoldalán! Könnyű kerékpár rendszeres országúti kerékpározáshoz alumínium vázzal és karbon villával. Ideális síkon és lankás vidéken is a Shimano Sora váltórendszernek köszönhetően.
ULTRA CF ULTEGRA DI2

ULTRA RCR CF ULTEGRA DI2 (2019)

Köszöntünk az ULTRA RCR CF ULTEGRA DI2 kerékpár műhelyoldalán! Az ULTRA termékcsalád ékességével, az Ultra RCR Ultegra Di2 kerékpárral megismerheted az elektromos váltórendszer pontosságát és kényelmét. Karbon vázát a kis súly, a teljesítmény és a dinamizmus összhangja jellemzi. Az ULTRA RCR egy valódi versenykerékpár, amely egyre kijjebb tolja a határaidat.
ULTRA CF POTENZA

ULTRA RCR CF POTENZA (2019)

Köszöntünk az ULTRA RCR CF POTENZA országúti kerékpár technikai oldalán! Mérnökeink a versenyzői igényekhez maximálisan igazodva, 100%-ban Campagnolo alkatrészeket felhasználva készítették el a kerékpárt, mellyel te is megtapasztalhatod az olasz precizitást. A rendkívül hatékony Ultra CF váz könnyű, nagy teljesítményt tesz lehetővé és dinamikus. Bármilyen emelkedőn és távon kényelmes, így segítségével átlépheted saját határaidat.
TRIBAN 100 FB

Triban 100 FB (2019)

Üdvözlünk a Triban 100 FB kerékpárod műhelyoldalán. Egy sokoldalú kerékpárt terveztünk a kerékpározás elkezdéséhez, egyszerűsített váltórendszerrel, egy lánctányéros hajtóművel és egyenes kormánnyal. Ideális sima vagy enyhén lankás terepen. A 32 mm-es gumiköpenynek köszönhetően kényelmes, egyszerűen tekerhetsz országúton és ösvényen is.
8502354

Triban RC500

Rendszeres országúti kerékpározáshoz. Kényelmes kerékpár, hogy gyakrabban és hosszabb távokat tekerhess. Tekerj messzebbre és gyakrabban a legkényelmesebb kerékpárunkkal amit valaha gyártottunk. Tárcsafék, speciális geometria és Shimano Sora váltó.
NŐI ULTRA CF 105

NŐI ULTRA RCR CF 105 (2019)

Köszöntünk a NŐI ULTRA RCR CF 105 országúti kerékpár technikai oldalán! Tervezőcsapatunk nők számára készítette ezt az országúti kerékpárt, edzésre és versenyekre, sík terepre és hegyvidékre. A Shimano 105 váltóval kiegészülő karbon váz kényelem és hatékonyság tökéletes kompromisszumát kínálja. Teljes mértékben a női testfelépítéshez tervezett kerékpár, mely ideális társad lesz az országúton. 
Triban Easy

Triban Easy (2020)

Köszöntünk a Triban Easy kerékpár műhelyszolgáltatások oldalán! Azon hölgyek számára készült, akik most kezdik az országúti kerékpározást, dupla fékrendszere és az egytányérhoz adaptált váltórendszerének köszönhetően könnyű használni. Alumínium váza és ergonómikus nyerge fokozott kényelmet biztosít.
tacxflux

Edzőgörgő TACX DIRECT DRIVE FLUX

Üdvözlünk a TACX FLOW SMART INTER EDZŐGÖRGŐ oldalán.Itt találod a termék leírását valamint a TACX támogatási oldalára történő átirányító linket. 
ULTRA RCR CF ULTEGRA

ULTRA RCR CF ULTEGRA FEKETE

Köszöntünk az ULTRA RCR CF ULTEGRA kerékpár műhelyoldalán. Ismerd meg a tanácsainkat a kerékpárod helyes karbantartásával vagy néhány beállítás és szerelés elvégzésével kapcsolatban. Ha problémád van a kerékpároddal, alább találhatsz néhány választ, melyek megoldást jelenthetnek. Kérhetsz segítséget műhelytechnikusainktól vagy kereshetsz alkatrészeket is.
NŐI ULTRA CF ULTEGRA DI2

NŐI ULTRA RCR CF ULTEGRA DI2 (2019)

Köszöntünk az ULTRA RCR CF ULTEGRA DI2 női kerékpár műhelyoldalán. A női országúti kerékpárok ékessége ez a karbon vázas modell Ultegra DI2 elektromos váltórendszerrel, amely pontos és hatékony váltást tesz lehetővé. Rendkívül jó teljesítményű kerékpár Shimano Ultegra Di2 szettel, teljes mértékben a női testalkathoz kialakított geometriával, melyet a kis súly, a teljesítmény és a dinamizmus összhangja jellemzi.
NŐI ULTRA AF TIAGRA

NŐI ULTRA RCR AF TIAGRA (2019)

Köszöntünk a NŐI ULTRA RCR AF TIAGRA országúti kerékpár technikai oldalán! A kerékpárt 100%-ban nőkből álló tervezőcsapatunk készítette, majd Elise Delzenne a Tour des Flandres, az Ardéchoise és az Etape du Tour versenyeken tesztelte, illetve hagyta jóvá. Kiemelte hatékonyságát és alumínium vázát, mely egyszerre könnyű és kényelmes. Bármilyen emelkedőn és távon biztos társad lesz!
Ultra RCR CF 105

Ultra RCR CF 105

Mérnökeink a versenyzői igényekhez igazodva készítették el az Ultra RCR CF 105 vázat, mellyel beléphetsz a karbon és a teljesítmény világába. A rendkívül sokoldalú Ultra RCR CF váz könnyű, nagy teljesítményt tesz lehetővé és dinamikus. Bármilyen emelkedőn és távon kényelmes, így segítségével átlépheted saját határaidat.