TÚRAKERÉKPÁROK | DECATHLON MŰHELYSZOLGÁLTATÁSOK

TÚRAKERÉKPÁROK

KERÉKPÁROZÁS

Válaszd ki a túrakerékpár modelljét, hogy megtudj minden információt a termékről. Összeszerelés, karbantartás, javítás, kiegészítők és a túrakerékpárral kompatibilis alkatrészek!

 VAN RYSEL NCR CF NŐI LILA TIAGRA

VAN RYSEL NCR CF NŐI LILA TIAGRA

Köszöntünk az NCR CF NŐI LILA TIAGRA kerékpár műhelyszolgáltatásainak oldalán! Ez a kerékpár a VAN RYSEL RACE termékcsaládjának bevezető modellje. Azoknak ajánljuk, akik szeretnék megtapasztalni a karbonvázas kerékpárok sokoldalúságát és könnyedségét. Ezen az oldalon fontos tudnivalókat találsz az NCR CF NŐI LILA TIAGRA kerékpár használatára, karbantartására és javítására vonatkozóan. útmutató, karbantartás, javítás és alkatrészek.

 VAN RYSEL NCR CF SRAM RIVAL eTap AXS

VAN RYSEL NCR CF SRAM RIVAL eTap AXS

Köszöntünk az NCR CF SRAM RIVAL eTAP AXS kerékpár műhelyszolgáltatásainak oldalán! Ez a kerékpár a VAN RYSEL RACE termékcsaládjának bevezető modellje. Azoknak ajánljuk, akik szeretnék megtapasztalni a karbonvázas kerékpárok sokoldalúságát és könnyedségét. Ezen az oldalon fontos tudnivalókat találsz az NCR CF kerékpár használatára, karbantartására és javítására vonatkozóan: útmutató, karbantartás, javítás és alkatrészek.

 VAN RYSEL EDR CF TÁRCSAFÉKES SHIMANO 105

VAN RYSEL FCR CF ULTEGRA DI2

Köszöntünk a FCR CF ULTEGRA DI2 kerékpár műhelyszolgáltatások oldalán! Ezt a VAN RYSEL kerékpárt a sebesség szerelmeseinek ajánljuk. Ezen az oldalon fontos tudnivalókat találsz az FCR CF ULTEGRA DI2 kerékpár használatára, karbantartására és javítására vonatkozóan: útmutató, karbantartás, javítás és alkatrészek.

 VAN RYSEL NCR CF TIAGRA

VAN RYSEL NCR CF TIAGRA

Köszöntünk az NCR CF TIAGRA kerékpár műhelyszolgáltatásainak oldalán! Ez a kerékpár a VAN RYSEL RACE termékcsaládjának bevezető modellje. Azoknak ajánljuk, akik szeretnék megtapasztalni a karbonvázas kerékpárok sokoldalúságát és könnyedségét. Ezen az oldalon fontos tudnivalókat találsz az NCR CF kerékpár használatára, karbantartására és javítására vonatkozóan. útmutató, karbantartás, javítás és alkatrészek.

 VAN RYSEL EDR CF DB SRAM Force AXS eTap

VAN RYSEL EDR CF DB SRAM FORCE eTap AXS (2022): útmutató, javítás

Üdvözlünk az EDR CF DB SRAM Force AXS eTap kerékpárod műhelyoldalán. Ez a tárcsafékes kerékpár a számos modellből álló VAN RYSEL sorozat egyik darabja! Mérnökeink olyan kerékpárt készítettek, mellyel bármilyen terepen önfeledten szórakozhatsz! Karbonvázas országúti kerékpár edzésre és kezdő versenyzők számára. Ismerd meg a kerékpár karbantartására vonatkozó tanácsainkat!

VAN RYSEL EDR CF SHIMANO ULTEGRA FÉKEK

VAN RYSEL EDR CF ULTEGRA PIROS (2021): útmutató, javítás

Üdvözlünk az EDR CF DB SHIMANO ULTEGRA piros kerékpárod műhelyoldalán. Az EDR CF DB ikertestvéreként ez a VAN RYSEL modell ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik a fékrendszer kivételével. A váz formáját mérnökeink teljesen újratervezték.

VAN RYSEL EASY NŐI (2021)

VAN RYSEL EASY NŐI (2021) útmutató, javítás

Üdvözlünk a VAN RYSEL EASY NŐ kerékpár szerviz oldalán. Alumínium vázának és acél villájának köszönhetően nagyon kényelmes kerékpár, kezdőknek fejlesztettük. Dupla pozíciós fékrendszer, könnyű váltások: teljes biztonsággal kerékpározhatsz.

VAN RYSEL EDR CF DURA ACE

VAN RYSEL EDR AF CENTAUR: útmutató, javítás

Üdvözlünk a VAN RYSEL EDR AF CENTAUR kerékpár szerviz oldalán. Ez az nagy teljesítményű országúti kerékpár rendkívül reaktív és kényelmes.

VAN RYSEL REGULAR NŐI (2021)

VAN RYSEL REGULAR NŐI: útmutató, javítás

Üdvözlünk a VAN RYSEL REGULAR NŐIkerékpár szerviz oldalán. Ezt a kerékpárt teljes mértékben nőknek terveztük. Kényelmet és pontosságot biztosít az alumínium váznak, a kényelmes geometriának és a karbon villának köszönhetően.

Női Triban RC520

Női Triban RC520 (2020): útmutató, javítás

Köszöntünk a női Triban RC520-as kerékpár műhelyszolgáltatások oldalán! Alumínium vázának és karbon villájának köszönhetően sokoldalú és kényelmes kerékpár. Egymáshoz közelebb elhelyezett fékkarok, ergonomikus nyereg és rövid kormányszár a női testalkatnak megfelelően. A hidraulikus tárcsafék kiegyensúlyozott fékerőt biztosít, a tubeless ready kerék csökkenti a defekt kockázatát. A Shimano 105 szett gyors és hatékony váltást nyújt.

velo-route-enfant-decathlon

GYEREK GRAVEL KERÉKPÁR 520 26"

Ezt az országúti kerékpárt 9-12 éves (135-150 cm magas) gyerekeknek terveztük, akik szeretnének megismerkedni az országúti kerékpározással. Ennek elsajátításához a kerékpárt alumínium vázzal, széles kerekekkel, dupla fékkel és a vállszélességüknek megfelelő kormánnyal szereltük fel.

Triban RC120-as tárcsafékes kerékpár

Triban RC120-as tárcsafékes kerékpár (2020)

Köszöntünk a Triban RC120-as kerékpár műhelyszolgáltatások oldalán! A kerékpárt a könnyű fejlődéshez terveztük. Az alumínium váz és a karbon villa révén nagyon könnyű. Ideális országúti kerékpározáshoz kezdő szinten a 2x8 sebességnek köszönhetően.

Triban RC120

Triban RC120 (2020): útmutató, javítás

Köszöntünk a Triban RC120 kerékpár műhelyszolgáltatások oldalán. A kerékpárt a könnyű fejlődéshez terveztük. Az alumínium váz és a karbon villa révén nagyon könnyű. Ideális országúti kerékpározáshoz kezdő szinten a 2x8 sebességnek köszönhetően.

Triban RC520 egyenes kormánnyal

Triban RC520 Flat Bar (2020): útmutató, javítás

Üdvözlünk a Triban RC520 Flat Bar kerékpár műhelyszolgáltatások oldalán. Alumínium vázának, karbon villájának és ergonomikus markolatának köszönhetően sokoldalú és kényelmes kerékpár. A hidraulikus tárcsafék kiegyensúlyozott fékerőt biztosít, a tubeless ready kerék csökkenti a defekt kockázatát. A Shimano 105 szett gyors és hatékony váltást nyújt.

Ultra RCR CF 105

Ultra RCR CF 105

Mérnökeink a versenyzői igényekhez igazodva készítették el az Ultra RCR CF 105 vázat, mellyel beléphetsz a karbon és a teljesítmény világába. A rendkívül sokoldalú Ultra RCR CF váz könnyű, nagy teljesítményt tesz lehetővé és dinamikus. Bármilyen emelkedőn és távon kényelmes, így segítségével átlépheted saját határaidat.

8502354

Triban RC500

Rendszeres országúti kerékpározáshoz. Kényelmes kerékpár, hogy gyakrabban és hosszabb távokat tekerhess. Tekerj messzebbre és gyakrabban a legkényelmesebb kerékpárunkkal amit valaha gyártottunk. Tárcsafék, speciális geometria és Shimano Sora váltó.

Triban RC120-as tárcsafékes kerékpár, Flat Bar

Triban RC120-as tárcsafékes kerékpár, Flat Bar (2020): útmutató, javítás

Köszöntünk a Triban RC120-as tárcsafékes kerékpár műhelyszolgáltatások oldalán! A kerékpárt a könnyű fejlődéshez terveztük. Sokoldalú kerékpár 2x8 sebességgel. Kényelmes geometria, alumínium váz, karbon villa, ergonomikus markolat és tárcsafék. Minden tereptípushoz ideális.

velo-route-enfant-decathlon

GYEREK ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR TRIBAN 100 26"

Ezt az országúti kerékpárt 9-12 éves (135-150 cm magas) gyerekeknek terveztük, akik szeretnének megismerkedni az országúti kerékpározással. Ennek elsajátításához a kerékpárt alumínium vázzal, széles kerekekkel, dupla fékkel és a vállszélességüknek megfelelő kormánnyal szereltük fel.