TEREP MOUNTAIN BIKE KERÉKPÁROK

TEREP MOUNTAIN BIKE KERÉKPÁROK

KERÉKPÁROZÁS 

Válaszd ki a terep mountain bike kerékpár modelljét, hogy megtudj minden információt a termékről. Üzembehelyezés, karbantartás, javítás, kiegészítők és a terep mountain bike kerékpárral kompatibilis alkatrészek!

MTB STILUS E-AM

STILUS BIG MOUNTAIN

Ez a kerékpár tökéletesen alkalmas a nehezebb, technikásabb utakon való kerékpározásra. A Bosch Performance Line CX motorja kiváló nyomatékot és gyorsulást biztosít a hegymenetben vagy a kanyarok után.

MTB ROCKRIDER RACE 900 TE

ROCKRIDER FEEL 900S

Ezt az MTB kerékpárt trail és könnyű all-mountain felhasználáshoz terveztük. Nagyon sokoldalú, kiváló mászó és agilis a lejtőkön.

MTB STILUS E-AM

STILUS ALL MNTN: útmutató, javítás

Ez a kerékpár tökéletesen alkalmas a nehezebb, technikásabb utakon való kerékpározásra. A Bosch Performance Line CX motorja kiváló nyomatékot és gyorsulást biztosít a hegymenetben vagy a kanyarok után.

ROCKRIDER AM 100 HT MTB

ROCKRIDER AM 100 HARDTAIL MTB kerékpár

Az AM HARDTAIL MTB a megfelelő kerékpár a kormányzási technikák és a kerékpárkezelés megtanulásához kitaposott ösvényen. Lendületes mászás és örömteli legurulás! Az egyedüli Hardtail teleszkópos nyereggel.

ROCKRIDER AM FIFTY S MTB kerékpár

ROCKRIDER AM 50S

Ez az összteleszkópos AM FIFTY S az All Mountain kerékpárválasztékunk legsokoldalúbban használható modellje kitaposott földutakra és technikás terepekre, ösvényekre tervezve.

STILUS E AM V2 MTB

STILUS E-AM 27,5+ MTB"

Ezt az elektromos MTB-ot All Mountain kerékpározáshoz választottuk. ‌ A legkeményebb terepen is áthaladhatsz a BOSCH Performance Line CX motorral rendelkező elektromos MTB-kal. A kerékpár "jól irányítható", a modern geometriájával és a megfelelő felszereltségével.

ROCKRIDER ST 530 NŐI MTB TÜRKIZ

ROCKRIDER ST 530 NŐI MTB TÜRKIZ

Ez a 27,5"-es kerekekkel rendelkező MTB kerékpár ideális 2-3 órás túrakerékpározáshoz az év minden szakában. Az ST 530-as MTB-al egyszerűen gyorsíthatsz és fékezhetsz a terephez igazodva. Az egy lánctányéros hajtómű és a hidraulikus tárcsafékek változást hoznak a kerékpáros túráidba.

MTB_24_pouces_rockrider-fehér-kék

ROCKRIDER 500 MTB 24”, fehér, kék

Tervezőcsapatunk 9-12 éves (135-150 cm magas) gyerekeknek készítette ezt a MTB-t, renderes használatra. Hogy legyőzhesd a terep egyenetlenségeit, a 24"-os mountain bike-ot teleszkópos villával láttuk el. 18 sebességes váltójának köszönhetően a meredek útvonalak sem jelenthetnek akadályt.

ROCKRIDER ST 540 S MTB KÉK, NARANCSSÁRGA

ROCKRIDER ST 540 S MTB KÉK, NARANCSSÁRGA

Ez a 27,5"-os kerekekkel rendelkező MTB kerékpár ideális 2-3 órás túrakerékpározáshoz az év minden szakában. Urald jobban az utakat az ST 540 S összteleszkópos MTB-vel. Levegős csillapítású teleszkóp 120 mm-es rugóúttal, hidraulikus fékek és 27,5"-os kerekek duplafalú felnivel. A kényelem és a sportosság záloga.

ROCKRIDER AM 500 S MTB kerékpár

ROCKRIDER AM 500 S MTB kerékpár

Ezt az MTB kerékpárt tervezőcsapatunk fejlesztette ki, hogy feljuss egészen a hegytetőre majd élmény legyen a legurulás. Az AM 500 S geometriája az irányíthatóságot figyelembe véve készült prémium felszereltséggel: Rockshox Pike teleszkóp és Monarch rugóstag. Sram XO váltás és Sram Guide fékek

ROCKRIDER ST 530 MTB KRÓM

ROCKRIDER ST 530 MTB KRÓM

Ez a 27,5"-os MTB ideális mountain bike túrákhoz egész évben, alkalmanként kb. 2-3 óra kerékpározáshoz.

Az ST 530-as MTB-al egyszerűen gyorsíthatsz és fékezhetsz a terephez igazodva. Az egy lánctányéros hajtómű és a hidraulikus tárcsafékek változást hoznak a kerékpáros túráidba.

MTB-XC-900s-29

MTB ROCKRIDER XC 900 S

A MTB XC MTB Cross Country Maraton versenyekre és az azokra való felkészülésre lett tervezve. Adj bele mindent és mérd magad másokhoz! Összteleszkópos karbon/alumínium 29"-es váz. Érj be mihamarabb a célba a hosszútávú maratoni versenyeken a 120 mm-es felfüggesztésnek köszönhetően.

ROCKRIDER ST 530 S MTB FEKETE, PIROS

ROCKRIDER ST 530 S MTB FEKETE, PIROS

Ez a 27,5"-os kerekekkel rendelkező MTB kerékpár ideális 2-3 órás túrakerékpározáshoz az év minden szakában. Az ST 530 S MTB kerékpár nagyon kényelmes a 120 mm-es rugóúttal rendelkező első és hátsó felfüggesztésnek köszönhetően. Az egy lánctányéros hajtómű és a hidraulikus tárcsafékek nagyon jó szolgálatot tesznek az egyenetlen terepen.

MTB ROCKRIDER XC 940 LTD

MTB ROCKRIDER XC 940 LTD

A MTB XC MTB Cross Country versenyekre és az azokra való felkészülésre lett tervezve. Adj bele mindent és mérd magad másokhoz! Nyerd meg a versenyt ezzel a limitált kiadás MTB XC 940-el! A ROCKSHOX SID SELECT 100 mm-es villának, a Reynolds TR 249 R karbonkerekeknek és a SRAM XO1 Eagle váltónak köszönhetően világbajnoknak érezheted magad!

ROCKRIDER ST 120 MTB FEKETE, KÉK

ROCKRIDER ST 120 MTB FEKETE, KÉK

Egyszerű és hatékony MTB kerékpár! Az ST 120 MTB nyergében ülve pontosnak és könnyűnek fogod érezni a kerékpárt az egy lánctányéros hajtóműnek (1x9 sebesség) és a mechanikus tárcsafékeknek köszönhetően.Válts könnyen sebességfokozatot!

MTB XC 100 29" 12 sebességes

MTB ROCKRIDER XC 100 12 sebességes

MTB Cross Country (XC) kerékpározás elkezdéséhez. Hozd a legjobb formád és múld felül önmagad az edzéseken. Válaszd ezt az összteleszkópos, alumínium vázas XC MTB-ot, SRAM NX EAGLE 12 sebességes váltóval, Manitou MARKHOR AIR 100 mm-es villával és 29", 27,5" vagy 27,5" plus kerekekkel. Ez a "SWITCH & RIDE" MTB 3 féle méretű kerékkel kompatibilis.

ROCKRIDER ST 50 MTB FEKETE

ROCKRIDER ST 50 MTB

Ez a 26"-os kerékpár az első MTB túrákhoz készült, száraz időben, kb. 1,5 órás kerékpározáshoz. Minden adott a kényelemhez: a váz kialakítása megemelt testhelyzetet biztosít, a hát egyenes lesz. A villa 80 mm-es rugóúttal és az exkluzív banán formájú ERGOFIT nyereg. Az ST 50 MTB nagyon kényelmes kerékpár.

ROCKRIDER AM 100 S MTB kerékpár

ROCKRIDER AM 100S

Ez az all Mountain MTB kerékpár lehetővé teszi, hogy feltekerj a kedvenc hegycsúcsodra, hogy aztán élvezd a leereszkedést. Az összteleszkópos ALL MOUNTAIN AM 100 S kerékpárunk új verziója a jobb kormányozhatóság érdekében átdolgozott geometriával.

MTB XC 900 PIROS SÁRGA

MTB ROCKRIDER XC 900 PIROS/SÁRGA

MTB Cross Country versenyekre és az azokra való felkészülésre lett tervezve. Adj bele mindent és mérd magad másokhoz! Merev, 29-es karbonváz. ROCKSHOX REBA RL 100 mm-es villa, MAVIC Crossmax kerekek és SRAM GX EAGLE váltó.

ROCKRIDER ST 900 MTB SZÜRKE, NARANCSSÁRGA

ROCKRIDER ST 900 MTB SZÜRKE, NARANCSSÁRGA

Ez a 27,5"-es kerekekkel rendelkező kerékpár "ideális túrakerékpározáshoz az év bármely időszakában, alkalmanként több, mint 3 óra kerékpározáshoz. Nagyobb teljesítmény és jobb irányíthatóság: Kormányról lockolható ROCKSHOX villa 120 mm rugóúttal, egy lánctányéros hajtómű és 27,5"-es, könnyített, dupla falú felnivel " Élvezd ki az ST 900 MTB kis súlyát !

ROCKRIDER ST -900 NŐI MTB Fehér

ROCKRIDER ST 900 NŐI MTB Fehér

Ez a 27,5"-es kerekekkel rendelkező kerékpár "ideális túrakerékpározáshoz az év bármely időszakában, alkalmanként több, mint 3 óra kerékpározáshoz. Nagyobb teljesítmény és jobb irányíthatóság: Kormányról lockolható ROCKSHOX villa 120 mm rugóúttal, egy lánctányéros hajtómű és 27,5"-es, könnyített, dupla falú felnivel " Élvezd ki az ST 900 MTB kis súlyát !

MTB ROCKRIDER STILUS E-AM

MTB STILUS E-AM 27,5+"

Ezt a MTB-ot All Mountain kerékpározáshoz választottuk. Haladj át a legkeményebb terepen is ezzel az All Mountain, BOSCH Performance Line CX 2020-as motorral rendelkező elektromos MTB-al. A kerékpár jól irányítható a modern geometriájával és a megfelelő felszereltségével.

ROCKRIDER ST 900 S MTB SZÜRKE

ROCKRIDER ST 900 S MTB SZÜRKE

Ez a 27,5"-es kerekekkel rendelkező kerékpár ideális túrakerékpározáshoz az év bármely időszakában, alkalmanként több, mint 3 óra kerékpározáshoz. Nagyobb teljesítmény és jobb irányíthatóság: Kormányról lockolható ROCKSHOX villa 120 mm rugóúttal, egy lánctányéros hajtómű és 27,5"-es, könnyített, dupla falú felnivel " Élvezd ki az ST 900 S MTB kis súlyát !

XC 500 29" 12v

ROCKRIDER XC 500 12v MTB

Ideális rendszeres kerékpározáshoz és Cross Crountry versenyekhez. Told ki a határokat és mérd a teljesítményedet.Válaszd az alumínium MTB XC-t, GX váltóval, REBA villával és 27,5", 29" vagy 27,5" PLUS kerékkel. Ez a "SWITCH & RIDE" MTB kompatibilis 3 kerékmérettel!

MTB XC 50 11 sebességes

MTB ROCKRIDER XC 50 11 sebességes

A Cross Country (XC) kerékpározás elkezdéséhez. Válaszd ezt az alumínium vázas, NX 1x11 váltós, Sun Ringle Z9" kerekekkel, Judy villával és 29"-es méretű kerekekkel felszerelt XC MTB-ot.

ROCKRIDER ST 540 MTB SZÜRKE

ROCKRIDER ST 540 MTB HOMOKSZÍN

Ez a mountain bike 27,5"-os kerekekkel ideális 2-3 órás túrakerékpározáshoz az év minden szakában. Fedezd fel az ST 540 MTB hatékonyságát és teljesítményét a 27,5"-os dupla falú kerekekkel, hidraulikus tárcsafékkel és a kéttányéros, 18 sebességes rendszerrel.

MTB ROCKRIDER ST 520 V2 - SZÜRKE/SÁRGA

MTB ROCKRIDER ST 520 V2 - SZÜRKE/SÁRGA

Ez a mountain bike 27,5"-os kerekekkel ideális 2-3 órás túrakerékpározáshoz az év minden szakában. Haladj gyorsabban és ne felejtsd el uralni a pályát. A mechnaikus tárcsafékekkel magabiztosan gurulhatsz a lejtőkön és a kanyargós ösvényeken.

MTB AM 100 S 12v

MTB ROCKRIDER AM 100 S 12v

Úgy tervezték, hogy legyőzd a legtávolabbi csúcsokat is és az izgalmakat keresve gurulj le a lejtőkön. Próbáld ki a MTB ALL MOUNTAIN-t Élvezd az összteleszkópos MTB ALL MOUNTAIN kerékpárt: jól irányítható geometria 3 méretű kerékkel kompatibilis (27,5", 29" és 27,5" PLUS). 

MTB XC 100 S 29" 12v

MTB ROCKRIDER XC 100 S 12 sebességes

MTB Cross Country (XC) kerékpározás elkezdéséhez. Hozd a legjobb formád és múld felül önmagad az edzéseken. Válaszd ezt az összteleszkópos, alumínium vázas XC MTB-ot, NX EAGLE váltóval, Manitou villával és 29", 27,5" vagy 27,5" plus kerekekkel. Ez a "SWITCH & RIDE" MTB 3 féle méretű kerékkel kompatibilis.

ROCKRIDER AM 100 HT MTB

ROCKRIDER AM 100 HT MTB

Ez az All Mountain kerékpár lehetővé teszi, hogy feltekerj a kedvenc hegycsúcsodra és nem marad más hátra, mint élvezni az ereszkedést. Játékos vagy kiváló irányításra tervezett vázgeometria.

ROCKRIDER ST 520 MTB

ROCKRIDER ST 520 MTB FEKETE/KÉK

Ez a mountain bike 27 5 os kerekekkel ide lis 2 3 r s t raker kp roz shoz az v minden szak ban Haladj gyorsabban s ne felejtsd el uralni a p ly t A mechainkus t rcsaf kekkel magabiztosan gurulhatsz a lejt k n s a kanyarg s sv nyeken

ROCKRIDER 960 27,5

ROCKRIDER 960 27,5

Ajánlott cross country (XC) kerékpározáshoz, intenzív edzéshez és versenyzéshez. A legjobb Cross Country kerékpárunk kézzel készített karbonvázzal: SRAM GX 1x11 váltó, 11/42 fogaskoszorú, MAVIC Cross Ride kerekek és ROCK SHOX Reba 100 mm-es rugóút 15 mm-es átütőtengellyel.

1 of 3