ROLLEREK

ROLLEREK

GÖRKORCSOLYÁK, ROLLEREK ÉS GÖRDESZKÁK 

Válaszd ki a roller modelljét, hogy megtudj minden információt a termékről. Összeszerelés, karbantartás, javítás, kiegészítők és a rollerrel kompatibilis alkatrészek!

OXELO R500 ROLLER JAVÍTÁS ÉS KARBANTARTÁS

OXELO R500 ROLLER JAVÍTÁS ÉS KARBANTARTÁS: leírás, javítás

Az R500 roller szolgáltatói oldalán megtalálod az útmutatót, a karbantartási tanácsainkat és az oktatóvideóinkat a roller javításához.

R900E ELEKTROMOS ROLLER

ELEKTROMOS ROLLER R920E: leírás, javítás

Az R900E roller szolgáltatói oldalán megtalálod az útmutatót, a hitelesítési tanúsítványt, az unboxing videót, a karbantartási tanácsainkat és a bemutatóvideóinkat a roller javításához.

MF1.8 FEKETE, FEHÉR

OXELO FREESTYLE MF1.8 ROLLER JAVÍTÁSA ÉS KARBANTARTÁSA

Az freestyle roller szolgáltatói oldalán megtalálod az útmutatót, a karbantartási tanácsainkat, és a bemutató videóinkat a roller javításához.

MF540 freestyle roller

OXELO FREESTYLE MF540 ROLLER JAVÍTÁSA ÉS KARBANTARTÁSA

Az MF540 freestyle roller szolgáltatói oldalán megtalálod az útmutatót, a karbantartási tanácsainkat és a bemutatóvideóinkat a roller javításához.

MF 1.8+ roller

OXELO FREESTYLE MF1.8+ ROLLER JAVÍTÁSA ÉS KARBANTARTÁSA

Az freestyle roller szolgáltatói oldalán megtalálod az útmutatót, a karbantartási tanácsainkat és a bemutató videóinkat a roller javításához.

B1

OXELO B1 ROLLER JAVÍTÁSA ÉS KARBANTARTÁSA

Az B1 gyerekroller szolgáltatói oldalán megtalálod az útmutatót, a karbantartási tanácsainkat és a bemutató videóinkat a roller javításához.

C 900

OXELO C900 ROLLER JAVÍTÁS ÉS KARBANTARTÁS: leírás, javítás

A C900 roller szolgáltatói oldalán megtalálod az útmutatót, a karbantartási tanácsainkat és a bemutató videóinkat a roller javításához.

MID 1

OXELO MID 1 ROLLER JAVÍTÁSA ÉS KARBANTARTÁSA

Segítségre van szükséged a roller karbantartásához, javításához vagy alkatrész kereséshez?

KLICK 500

OXELO KLICK 500 ROLLER

Ez a roller megkönnyíti a városi közlekedést nagy távolságok esetén ( max. 10 km). 14 éves kor felett. Az elektromos rásegítés egyszerűbbé teszi a közlekedést, hogy messzebbre juss! A mágnesfék használatával szabályozható a sebesség és biztonságos a közlekedés.  

TOWN 9EF OLAJKÉK

OXELO T9EF ROLLER JAVÍTÁSA ÉS KARBANTARTÁSA

Az T9EF roller szolgáltatói oldalán megtalálod az útmutatót, a karbantartási tanácsainkat és a bemutató videóinkat a roller javításához.

PLAY 3 NEON, FEHÉR

OXELO PLAY 3 ROLLER JAVÍTÁSA ÉS KARBANTARTÁSA

A PLAY 3 roller szolgáltatói oldalán megtalálod az útmutatót, a karbantartási tanácsainkat és a bemutatóvideóinkat a roller javításához.

R900E ELEKTROMOS ROLLER

R900E ELEKTROMOS ROLLER JAVÍTÁSA ÉS KARBANTARTÁSA

Az R900E roller szolgáltatói oldalán megtalálod az útmutatót, a hitelesítési tanúsítványt, az unboxing videót, a karbantartási tanácsainkat és a bemutatóvideóinkat a roller javításához.

Oxelo L500 roller javítása és karbantartása

OXELO L500 ROLLER JAVÍTÁSA ÉS KARBANTARTÁSA

Az L500 gyerekroller szolgáltatói oldalán megtalálod az útmutatót, a karbantartási tanácsainkat, és a bemutató videóinkat a roller javításához.

OXELO B1 500 ROLLER JAVÍTÁSA ÉS KARBANTARTÁSA

OXELO B1 500 ROLLER JAVÍTÁSA ÉS KARBANTARTÁSA leírás, javítás

A B1 500 gyerekroller szolgáltatói oldalán megtalálod az útmutatót, a karbantartási tanácsainkat és a bemutató videóinkat a roller javításához.

MF500 freestyle roller

OXELO FREESTYLE MF500 ROLLER JAVÍTÁSA ÉS KARBANTARTÁSA

Az MF500 freestyle roller szolgáltatói oldalán megtalálod az útmutatót, a karbantartási tanácsainkat, és a bemutató videóinkat a roller javításához.

MID-7 roller

OXELO MID 7 ROLLER JAVÍTÁSA ÉS KARBANTARTÁSA

Rövid távokhoz és városi közlekedéshez tervezve. Kompakt roller nagy kerekekkel, ideális kisebb utakhoz, és kirándulásokhoz. Mozogj háromszor gyorsabban, és 3-szor távolabb, mint sétálva! Jellemzők :GURULÁS MINŐSÉGE: 2 nagy méretű, 175 mm-es kerék PU gumival, ABEC 5 csapágyak. Fék a hátsó keréken.

MF520 freestyle roller

OXELO FREESTYLE MF520 ROLLER JAVÍTÁSA ÉS KARBANTARTÁSA

Az MF520 freestyle roller szolgáltatói oldalán megtalálod az útmutatót, a karbantartási tanácsainkat és a bemutató videóinkat a roller javításához.

MF 3.6 freestyle roller

OXELO FREESTYLE MF3.6 ROLLER JAVÍTÁSA ÉS KARBANTARTÁSA

Az freestyle roller szolgáltatói oldalán megtalálod az útmutatót, a karbantartási tanácsainkat és a bemutató videóinkat a roller javításához.

MID-9-MIXTE

OXELO MID 9 ROLLER JAVÍTÁSA ÉS KARBANTARTÁSA

A MID 9 roller szolgáltatói oldalán megtalálod az útmutatót, a karbantartási tanácsainkat és a bemutató videóinkat a roller javításához.

MF ONE PIROS

OXELO FREESTYLE MF ONE ROLLER JAVÍTÁSA ÉS KARBANTARTÁSA

A freestyle MF ONE roller szolgáltatói oldalán megtalálod az útmutatót, a karbantartási tanácsainkat és a bemutatóvideóinkat a roller javításához.

town-7xl-ivoire

OXELO T7XL ROLLER: leírás, javítás

Alkalmankénti városi rollerezéshez ajánlott rövid távolságokhoz (max. 2 km). Testmagasság: 145 és 195 cm között. Max. teherbírás : 100 kg. Jellemzők: EGYSZERŰ HASZNÁLAT: 200 mm-es nagy kerekek. Egy nagy löket a lábaddal messzebbre visz! EGYSZERŰ SZÁLLÍTÁS: 5,6 kg: könnyen cipelhető a pánttal. A kitámasztó révén egyszerű parkolni. FÉKEZÉS: Második fék a kormányon (mint a kerékpárokon). ÜTÉSCSILLAPÍTÁS: első felfüggesztés és hátsó kerékcsillapítás. BEÁLLÍTÁS: A kormány magassága pontosan állítható 145 és 195 cm közötti felhasználók számára. Első és hátsó sárvédő.

TOWN 7EF ÉJKÉK

OXELO T7EF ROLLER JAVÍTÁS ÉS KARBANTARTÁS: leírás, javítás

Az Town7EF roller szolgáltatói oldalán megtalálod az útmutatót, a karbantartási tanácsainkat és az oktatóvideóinkat a roller javításához.

MID-5-LILA

OXELO MID 5 ROLLER JAVÍTÁSA ÉS KARBANTARTÁSA

Segítségre van szükséged a roller karbantartásához, javításához vagy alkatrész kereséshez?

PLAY 5 LILA

OXELO PLAY 5 ROLLER: leírás, javítás

A PLAY 5 roller szolgáltatói oldalán megtalálod az útmutatót, a karbantartási tanácsainkat és a bemutatóvideóinkat a roller javításához.

TOWN 5XL

Oxelo T5XL roller javítása és karbantartása

EGYSZERŰ SZÁLLÍTÁS 4,7 kg, rendkívül könnyen cipelhető a pánttal. A kitámasztóval könnyen parkolható. BEÁLLÍTÁS: A kormány magassága pontosan állítható 145 és 195 cm közötti felhasználók számára. ÓV A SZENNYEZŐDÉSTŐL: Első és hátsó sárvédő. Alkalmankénti városi rollerezéshez ajánlott rövid távolságokhoz (max. 2 km). Testmagasság: 145 és 195 cm között. Max. teherbírás : 100 kg. Jellemzők: EGYSZERŰ HASZNÁLAT: Nagy méretű, 200 mm-es kerekek. Egy löket a lábaddal messzebbre visz! EGYSZERŰ SZÁLLÍTÁS 4,7 kg, rendkívül könnyen cipelhető a pánttal. A kitámasztóval könnyen parkolható. BEÁLLÍTÁS: A kormány magassága pontosan állítható 145 és 195 cm közötti felhasználók számára. ÓV A SZENNYEZŐDÉSTŐL: Első és hátsó sárvédő.

1 of 3