MF 1.8 FEKETE, FEHÉR

REF: 8400170, 8400169

FREESTYLE MF1.8 ROLLER

2020

Az freestyle roller szolgáltatói oldalán megtalálod az útmutatót, a karbantartási tanácsainkat, és a bemutatóvideóinkat a roller javításához.

Technikai információk és karbantartás

Hogyan válaszd ki a freestyle roller méretét?

A freestyle roller méretének kiválasztásához állj rá a lapra és ellenőrizd, hogy a kormány a csípődig érjen, a karjaid és az ujjaid legyenek kinyújtva.

Miért léteznek különféle kerékméretek?

100, 110 vagy 120 mm?Minél nagyobb a kerék átmérője, annál jobb lesz a roller stabilitása, és biztosítja a gyorsabb haladást... A hátránya azonban a nagyobb súly. A nagyobb kerék tehát nehezebb, kevésbé egyszerű az irányítása a trükkökhöz. A kerék méretét a céljaidnak megfelelően válaszd ki.

Tárolási tanácsok

Nedvességtől és naptól védett helyen tárold!

A freestyle roller karbantartása

A freestyle rollerezés egy extrém sport (még egy kezdő számára is). Az OXELO MF választékunk rollerei kifejezetten ehhez a gyakorlathoz ajánlottak; erősek, de nem elpusztíthatatlanok. Ezért fontos minden használat előtt, közben és után is ellenőrizni, hogy ne legyen holtjáték a kormányon (húzd meg, ha szükséges), repedés vagy kezdődő törés (cseréld le a fáradt alkatrészt, ha szükséges).

Mi a különbség a freestyle és a "normál" roller között?

A freestyle és a klasszikus roller közötti különbségek hasonlóak, mint a BMX és a városi kerékpár közöttiek. Egy freestyle roller szélesebb kormánnyal, és kisebb kerekekkel rendelkezik (tehát könnyebben manőverezhető. A súlya is eltérő (sokkal könnyebb) és könnyebben irányítható: a cél a trükkök kivitelezése, ezért a kormány például körbeforgatható. Végül a freestyle roller merevebb és erősebb is.

Mennyi lehet a felhasználó maximális testsúlya ehhez a rollerhez?

A maximális teherbírás az MF1.8 roller esetén 100 kg.

A jótállással és szavatossággal kapcsolatos információkról Panaszkezelési Szabályzatunkban tájékozódhatsz.