TOWN 7EF ÉJKÉK

REF: 8494838, 8494837

T7EF ROLLER

2016

Az Town7EF roller szolgáltatói oldalán megtalálod az útmutatót, a karbantartási tanácsainkat és az oktatóvideóinkat a roller javításához.

TECHNIKAI INFORMÁCIÓK ÉS KARBANTARTÁS

Hogyan csukd össze , és nyisd ki a rollert?

Kéz nélkül, egy pillanat alatt! Ez az EASYFOLD technológia. A trükk? Állj szembe a rollerrel, a lapja legyen egyenesen előtted és nyomd le lábbal a gombot: kész is, A TOWN 7 rolleredet hamarabb összecsuktad, mint amennyi időbe telt az útmutatót elolvasni. Ugyanilyen egyszerű a markolatok esetében is. Nyomd be a gombokat, hogy lehajtsd őket. És kinyitni is csak egy másodperc!

ÖSSZECSUKÁS
Vannak kiemelt biztonsági utasítások, amelyeket be kell tartani a TOWN 7 roller használatakor?

A roller használatához általában célszerű védőfelszerelést (sisak, térdvédő, könyökvédő) viselni. A legtöbb súlyos baleset a használat első hónapjaiban történik: szánj időt arra, hogy megtanuld az alapokat, urald a sebességet és megtanuld a fékezést bármilyen vészhelyzetben és időjárási körülmények között (különösen nedves talajon).

Az Oxelo TOWN 7 roller alkalmas hosszú távú városi közlekedésre (2-5 km)?

Igen! A lapon lévő gumi borítás és a kényelmes ergonomikus markolatok "csuklótámasszal" jobb kényelmet biztosítanak az út által okozott rázkódások csökkentésével. A TOWN 7 felnőtt roller csengővel is fel van szerelve, hogy szükség esetén jelezni is tudj a városban. A széles kormány révén egyszerűen irányítható.

Hogyan tárold a rollert?

Beltéren: A legegyszerűbb megoldás, ha találsz neki egy helyet (vagy csinálsz egyet): otthon, munkahelyen, barátoknál. A rollert így a falhoz, az ajtó mögé, az íróasztal alá vagy egy tárolóba (csomagtartóba, szekrénybe) helyezheted, ami még könnyebb, ha összecsukható.

Egy táskában/tokban: Azoknak, akik összecsukható rollerrel rendelkeznek, egyszerűbb a roller tárolása, mert így feleannyi helyet foglalnak. Így mindig elérhető távolságban tarthatod összecsukva, egy táskában vagy akár egy tokban, amelyet könnyű lesz hordozni, bárhová is mész.

Egy rollertartón: Pontosan úgy, ahogy az úton is rollerezel: tárold stílusosan és egyedien! A rolleredet ezért egy tartóba állíthatod: a földön állva megtartja a rollert függőlegesen a keréknél fogva; vagy tedd a falra egy fali tartó segítségével, mint a kerékpárokat.

support
Hogyan őrizd meg a roller állapotát?

Takarékoskodj a fékkel

A fék rendszeres használata a hátsó kerék kopását okozza, ami elveszítheti kör alakját és helyenként elkophat. Ennek elkerülése érdekében inkább tedd le a lábad, amikor lehetséges. Vagy finoman nyomd le a fékgombot (lassabban fékezel le, de megóvod a kereket).

Kerüld a vízben vagy koszos úton való rollerezést!

Ha vízben rollerezel, gyorsabban elhasználódnak a kerék belsejében található csapágyak. Egyéb tapasztalható kár: a fellépő csúszásmentes felülete veszít a tapadásából, és elveszítheted az egyensúlyodat. A megoldás egyszerű: rollerezz száraz aszfalton és kerüld a víztócsákat, homokos vagy földes utakat.

"A tisztaság fél egészség"

A roller tisztán tartása a legegyszerűbb és leghatékonyabb gesztus a karbantartásához. Mindig ajánlott egy törlőronggyal megtörölni a csapágyak környékén, és a kosznak leginkább kitett részeken (kerekek, kormánycsapágy, fellépő, stb.) Ennek az egyszerű gesztusnak köszönhetően elkerülheted a por felhalmozódását és a roller alkatrészeinek működésében bekövetkező kellemetlenségeket.

 

 

karbantartás

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

A jótállással és szavatossággal kapcsolatos információkról Panaszkezelési Szabályzatunkban tájékozódhatsz.