MID-9-MIXTE

REF: 8494856, 8396179, 8396180, 8549433, 8549434

OXELO MID 9 ROLLER

2018

A MID 9 roller szolgáltatói oldalán megtalálod az útmutatót, a karbantartási tanácsainkat és a bemutató videóinkat a roller javításához.

TECHNIKAI INFORMÁCIÓK ÉS KARBANTARTÁS

KINEK SZÁNTUK A MID 9 ROLLERT?

Mindazok számára, akik 145 és 185 cm közötti testmagassággal rendelkeznek. A MID 9 roller magassága állítható és felszereltsége ideális a városi közlekedéshez (max. 2 km-es utakra). A hosszabb utakhoz az Oxelo Town modellek közül válassz. Maximális teherbírásuk 100 kg.

 

felhasználó
MILYEN BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK VONATKOZNAK A ROLLEREZŐKRE?

A roller használatához általában célszerű védőfelszerelést (sisak, térdvédő, könyökvédő) viselni. A legtöbb súlyos baleset a használat első hónapjaiban történik: szánj időt arra, hogy megtanuld az alapokat, urald a sebességet és megtanuld a fékezést bármilyen vészhelyzetben , és időjárási körülmények között (különösen nedves talajon).

A MID 9 ROLLER MEGFELELŐ VÁROSI KÖZLEKEDÉSHEZ?

Igen, háromszorosan is igen: rollerezni háromszor gyorsabb, mint gyalogolni. A MID 9 úgy van felszerelve, hogy kényelmessé tegye a közlekedést: sárvédő elöl és hátul, hogy védjen a felverődő víztől esős időben, kormányon elhelyezett fékkar, felfüggesztés és nagy méretű kerekek (175 mm) az útakadályok miatt.

ROLLER KARBANTARTÁSA

Javasoljuk, hogy minden használat előtt és után ellenőrizd a roller állapotát, az abnormális alkatrészmozgásokat, repedéseket, éles széleket és a rögzítéseket. A kerekek és a csapágyak kopóalkatrészek, ezeket is rendszeresen ellenőrizd és szükség esetén cseréld le őket.

karbantartás

A jótállással és szavatossággal kapcsolatos információkról Panaszkezelési Szabályzatunkban tájékozódhatsz.