town-7xl-ivoire

REF: 8400298, 8377410, 8377411, 8377409

T7XL ROLLER

2017

Az Town7XL roller szolgáltatói oldalán megtalálod az útmutatót, a karbantartási tanácsainkat és az oktatóvideóinkat a roller javításához.

TECHNIKAI INFORMÁCIÓK ÉS KARBANTARTÁS

MILYEN BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK VONATKOZNAK A ROLLEREZŐKRE?

FIGYELMEZTETÉS, rollerezéshez célszerű védőfelszerelést (sisak, térdvédő, könyökvédő) viselni. A legtöbb súlyos baleset az első hónapokban történik, szánj időt a rollerezés alapjainak elsajátítására, hogy magabiztosan gyorsíts és fékezz minden vészhelyzetben és bármilyen időjárási körülmény esetén (különösen nedves talajon).

A Town 7xl roller fel van szerelve?

A hátsó keréken található fék hatékony fékezést biztosít, miközben kettős, sárvédő funkciójának köszönhetően véd a felfröccsenések ellen.

HOGYAN TÁROLD A ROLLERT?

Beltéren: A legegyszerűbb megoldás, ha találsz neki egy helyet (vagy csinálsz egyet): otthon, munkahelyen, barátoknál. A rollert így a falhoz, az ajtó mögé, az íróasztal alá vagy egy tárolóba (csomagtartóba, szekrénybe) helyezheted, ami még könnyebb, ha összecsukható.

Egy táskában/tokban: Azoknak, akik összecsukható rollerrel rendelkeznek, egyszerűbb a roller tárolása, mert így feleannyi helyet foglalnak. Így mindig elérhető távolságban tarthatod összecsukva, egy táskában vagy akár egy tokban, amelyet könnyű lesz hordozni, bárhová is mész.

Egy rollertartón: Pontosan úgy, ahogy az úton is rollerezel: tárold stílusosan és egyedien! A rolleredet ezért egy tartóba állíthatod: a földön állva megtartja a rollert függőlegesen a keréknél fogva; vagy tedd a falra egy fali tartó segítségével, mint a kerékpárokat.

support
Hogyan őrizd meg a roller állapotát?

Takarékoskodj a fékkel

A fék rendszeres használata a hátsó kerék kopását okozza, ami elveszítheti kör alakját és helyenként elkophat. Ennek elkerülése érdekében inkább tedd le a lábad, amikor lehetséges. Vagy finoman nyomd le a fékgombot (lassabban fékezel le, de megóvod a kereket).

Kerüld a vízben vagy koszos úton való rollerezést!

Ha vízben rollerezel, gyorsabban elhasználódnak a kerék belsejében található csapágyak. Egyéb tapasztalható kár: a fellépő csúszásmentes felülete veszít a tapadásából, és elveszítheted az egyensúlyodat. A megoldás egyszerű: rollerezz száraz aszfalton és kerüld a víztócsákat, homokos vagy földes utakat.

"A tisztaság fél egészség"

A roller tisztán tartása a legegyszerűbb és leghatékonyabb gesztus a karbantartásához. Mindig ajánlott egy törlőronggyal megtörölni a csapágyak környékén, és a kosznak leginkább kitett részeken (kerekek, kormánycsapágy, fellépő, stb.) Ennek az egyszerű gesztusnak köszönhetően elkerülheted a por felhalmozódását és a roller alkatrészeinek működésében bekövetkező kellemetlenségeket.

 

 

karbantartás
A Town 7xl roller egyszerűen irányítható?

A széles kormány lehetővé teszi a jobb irányítását. Ez a kormány is skálázott, hogy könnyen beállíthasd a megfelelő magasságba, és minden beállításkor ugyanabba a magasságba tedd. A pántnak (mellékelve) köszönhetően pedig könnyedén hordozhatod a Town 7 XL rolleredet. Meg akarsz állni? Az oldalsó kitámasztónak köszönhetően bárhol könnyedén parkolhatsz.

EGYSZERŰ IRÁNYÍTHATÓSÁG
Felfüggesztések a kényelmes használathoz

A felhasználói igényeknek megfelelő és a kényelmes használat érdekében a Town 7 XL rollert két felfüggesztéssel szereltük fel: egy elöl és egy hátul. Ezek a felfüggesztések hatékonyan csökkentik a rossz útviszonyok miatti rázkódásokat.

Fékek és sárvédő: praktikus városi használatra

Az Oxelo Town 7 XL roller rendelkezik egy fékkarral a kormányon és egy hátsó kerékfékkel. Ez utóbbi sárvédő is egyben.

A jótállással és szavatossággal kapcsolatos információkról Panaszkezelési Szabályzatunkban tájékozódhatsz.