TOWN 9EF OLAJKÉK

REF: 8494833, 8494834, 8494835, 8529634

T9EF ROLLER

2020

Az T9EF roller szolgáltatói oldalán megtalálod az útmutatót, a karbantartási tanácsainkat és a bemutató videóinkat a roller javításához.

GYIK

Hogyan csukd össze , és nyisd ki a rollert?

Kéz nélkül, egy pillanat alatt! Ez az EASYFOLD technológia. A trükk? Állj szembe a rollerrel, a lapja legyen egyenesen előtted és nyomd le lábbal a gombot: kész is, A TOWN 9 rolleredet hamarabb összecsuktad, mint amennyi időbe telt az útmutatót elolvasni. Ugyanilyen egyszerű a markolatok esetében is. Nyomd be a gombokat, hogy lehajtsd őket. És kinyitni is csak egy másodperc!

ÖSSZECSUKÁS
Vannak kiemelt biztonsági utasítások, amelyeket be kell tartani a TOWN 9 roller használatakor?

A roller használatához általában célszerű védőfelszerelést (sisak, térdvédő, könyökvédő) viselni. A legtöbb súlyos baleset a használat első hónapjaiban történik: szánj időt arra, hogy megtanuld az alapokat, urald a sebességet és megtanuld a fékezést bármilyen vészhelyzetben és időjárási körülmények között (különösen nedves talajon).

Az Oxelo TOWN 9 roller alkalmas hosszú távú városi közlekedésre (2-5 km)?

Igen! A lapon lévő gumi borítás és a kényelmes ergonomikus markolatok "csuklótámasszal" jobb kényelmet biztosítanak az út által okozott rázkódások csökkentésével. A TOWN 9 felnőtt roller csengővel is fel van szerelve, hogy szükség esetén jelezni is tudj a városban. A széles kormány révén egyszerűen irányítható.

Hogyan szállítható a roller?

Összecsukva a rollert húzhatod magad után, így egyszerűen szállíthatod és nem kell cipelni. Csak csukd össze és a kormánynál fogva húzhatod.

SZÁLLÍTÁS

KARBANTARTÁS

KARBANTARTÁSI TANÁCSOK

Javasoljuk, hogy minden használat előtt és után ellenőrizd a roller állapotát, az abnormális alkatrészmozgásokat, repedéseket és éles széleket.
A kerekek és a csapágyak kopóalkatrészek, ezeket is rendszeresen ellenőrizd és szükség esetén cseréld le őket.
Műhelyeink rendelkezésedre állnak, hogy biztosítsák a termék karbantartásához, és javításához szükséges alkatrészeket és szolgáltatásokat.

TÁROLÁSI TANÁCSOK

A T9EF rollert száraz, mérsékelt hőmérsékletű helyen (15-20 °C) tárold.

HASZNÁLATI KORLÁTOZÁSOK

Maximális teherbírás: 100 kg
Min. magasság: 145 cm
Max. magasság: 195 cm

A jótállással és szavatossággal kapcsolatos információkról Panaszkezelési Szabályzatunkban tájékozódhatsz.