B1

REF: 8338477, 8644087, 8338356, 8644086, 8644088

B1 GYEREKROLLER

2020

Az B1 gyerekroller szolgáltatói oldalán megtalálod az útmutatót, a karbantartási tanácsainkat és a bemutató videóinkat a roller javításához.

TECHNIKAI INFORMÁCIÓK ÉS KARBANTARTÁS

HOGYAN BEFOLYÁSOLJA A B1 ROLLER A GYERMEK PSZICHOMOTOROS FEJLŐDÉSÉT?

Az egyensúly keresése, a kezek, lábak és szemek koordinációja, testének térbeli tájolása mind olyan tanulási folyamat, amely részt vesz gyermeked pszichomotoros fejlődésében. A B1 háromkerekű rollert speciálisan szakorvos segítségével tanulmányoztuk és terveztük, hogy megkönnyítse mindezen készségek elsajátítását, és lehetővé tegye, hogy a gyerekek 2 éves kortól szórakozás közben tanuljanak.

BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK A B1 ROLLER HASZNÁLATÁHOZ

A védőfelszerelés használata ajánlott rollerezéshez. Ez fokozottan igaz a kisgyerekek számára! Viseljen gyermeked bukósisakot, térd- és könyökvédőt, amely megfelel a szintjének.

HOGYAN KÖNNYÍTI MEG A B1 MODELL A GURULÁST A GYEREKEK SZÁMÁRA?

A PU gumikkal felszerelt kerekek és az ABEC 1 csapágyak olyan minőségű gurulást biztosítanak, amely megfelel a 2-4 éves gyerekek számára: jó, de korlátozott. A cél: ne tudjon gyermeked túl nagy lendületet venni és túlságosan felgyorsulni.

MENNYI A B1 MODELL SÚLYA?

1,5 kg : a gyerekek egyszerűen használhatják, a felnőttek kényelmesen szállíthatják.

HOGYAN CSERÉLD LE A B1 ROLLER LAPJÁT?

A B1 roller lapját 5 csavar rögzíti a vázhoz, így egyszerűen és gyorsan le tudod cserélni. A lap külön vásárolható meg, de elengedhetetlen a roller használatához és bármikor igény szerint lecserélhető. Ideális, hogy meghosszabbítsd a roller élettartamát.

HOGYAN HASZNÁLHATÓ BIZTONSÁGOSAN A B1 ROLLER?

Javasoljuk, hogy minden használat előtt és után ellenőrizd a roller állapotát, az abnormális alkatrészmozgásokat, repedéseket, éles széleket és a rögzítéseket. A kerekek és a csapágyak kopóalkatrészek, ezeket is rendszeresen ellenőrizd, és szükség esetén cseréld le őket. A roller javításához, és élettartamának növeléséhez keresd fel a Decathlon áruházakban található Műhelyünket.

EGY TIPP A B1 GYEREKROLLER SZÁLLÍTÁSÁHOZ?

1 másodperc alatt leszerelhető kormány, amely a gumipántnak köszönhetően a lap alá rögzíthető. A roller így kényelmesen elfér a lakásban vagy az autóban és egyszerűen szállítható és tárolható.

MENNYI A B1 ROLLER MAXIMÁLIS TEHERBÍRÁSA?

20 kg.

A jótállással és szavatossággal kapcsolatos információkról Panaszkezelési Szabályzatunkban tájékozódhatsz.