MF 3.6 V5 KRÓM

REF: 8529511, 8502748

MF 3.6 FREESTYLE ROLLER

2019

Az freestyle roller szolgáltatói oldalán megtalálod az útmutatót, a karbantartási tanácsainkat és a bemutató videóinkat a roller javításához.

Technikai információk és karbantartás

Tárolási tanácsok

Nedvességtől és naptól védett helyen tárold!

Miért léteznek különféle kerékméretek?

100, 110 vagy 120 mm? Minél nagyobb a kerék átmérője, annál jobb lesz a roller stabilitása és biztosítja a gyorsabb haladást... A hátránya azonban a nagyobb súly. A nagyobb kerék tehát nehezebb, kevésbé egyszerű az irányítása a trükkökhöz. A kerék méretét a céljaidnak megfelelően válaszd ki.

Mi a különbség a freestyle és a "normál" roller között?

A freestyle és a klasszikus roller közötti különbségek hasonlóak, mint a BMX és a városi kerékpár közöttiek. Egy freestyle roller szélesebb kormánnyal és kisebb kerekekkel rendelkezik, tehát könnyebben manőverezhető. A súlya is eltérő (sokkal könnyebb) és könnyebben irányítható: a cél a trükkök kivitelezése, ezért a kormány például körbeforgatható. Végül a freestyle roller merevebb és erősebb is.

Hogyan csökkentsd a holtjátékot a kormánycsapágynál?

Az MF3.6 roller integrált 1" 1/8"-os kormánycsapágya egy új HIC kompressziós rendszerrel rendelkezik, amely enyhíti a holtjátékot. Előnye: egy automata zárrendszerrel megakadályozza, hogy a roller ne lazuljon ki túl hamar. Ahogy kialakul egy kis holtjáték a kormánycsapágynál, meg kell húzni ezt a rendszert. Egyszerűen húzd ki a kormányt a kormánybilincs kicsavarozásával, majd az önzáró csavar meghúzásával Nagyon egyszerűen beállítható rendszer!

MF 3.6 KORMÁNYCSAPÁGY
A freestyle roller karbantartása

A freestyle rollerezés egy extrém sport (még egy kezdő számára is). Az OXELO MF választékunk rollerei kifejezetten ehhez a gyakorlathoz ajánlottak; erősek, de nem elpusztíthatatlanok. Ezért fontos minden használat előtt, közben és után is ellenőrizni, hogy ne legyen holtjáték a kormányon (húzd meg, ha szükséges), repedés vagy kezdődő törés (cseréld le a fáradt alkatrészt, ha szükséges).

Hogyan válaszd ki a freestyle roller méretét?

A freestyle roller méretének kiválasztásához állj rá a lapra és ellenőrizd, hogy a kormány a csípődig érjen, a karjaid és az ujjaid legyenek kinyújtva.

Mennyi lehet a felhasználó maximális testsúlya ehhez a rollerhez?

A maximális teherbírás az MF3.6 roller esetén 100 kg.

A jótállással és szavatossággal kapcsolatos információkról Panaszkezelési Szabályzatunkban tájékozódhatsz.