PLAY 3 NEON, FEHÉR

Ref: 8376496, 8400168

OXELO PLAY 3 ROLLER

2020

A PLAY 3 roller szolgáltatói oldalán megtalálod az útmutatót, a karbantartási tanácsainkat és a bemutatóvideóinkat a roller javításához.

A TE MŰHELYED

ÜGYFÉLÚT

TECHNIKAI INFORMÁCIÓK, ÉS KARBANTARTÁS

MILYEN BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK VONATKOZNAK A ROLLEREZŐKRE?

Ezt a rollert úgy terveztük, hogy segítse a gyerekek egyensúlyának fejlődését 2 keréken. Nem alkalmas 3 év alatti gyerekek számára, vagy akik még nem tudnak magabiztosan egyensúlyozni 2 keréken. Szánj időt arra, hogy segítsd gyermekedet és megtanítsd neki a rollerezés alapjait. FIGYELEM: viseljen védőfelszerelést (sisakot, térdvédőt és könyökvédőt).

HOGYAN TÁROLD A ROLLERT?

Beltéren: A legegyszerűbb megoldás, ha találsz neki egy helyet (vagy csinálsz egyet): otthon, munkahelyen, barátoknál. A rollert így a falhoz, az ajtó mögé, az íróasztal alá vagy egy tárolóba (csomagtartóba, szekrénybe) helyezheted, ami még könnyebb, ha összecsukható.

Egy táskában/tokban: Azoknak, akik összecsukható rollerrel rendelkeznek, egyszerűbb a roller tárolása, mert így feleannyi helyet foglalnak. Így mindig elérhető távolságban tarthatod összecsukva, egy táskában vagy akár egy tokban, amelyet könnyű lesz hordozni, bárhová is mész.

Egy rollertartón: Pontosan úgy, ahogy az úton is rollerezel: tárold stílusosan és egyedien! A rolleredet ezért egy tartóba állíthatod: a földön állva megtartja a rollert függőlegesen a keréknél fogva; vagy tedd a falra egy fali tartó segítségével, mint a kerékpárokat.

ROLLERTARTÓ
HOGYAN ŐRIZZEM MEG A ROLLER ÁLLAPOTÁT?

Takarékoskodj a fékkel

A fék rendszeres használata a hátsó kerék kopását okozza, ami elveszítheti kör alakját és helyenként elkophat. Ennek elkerülése érdekében inkább tedd le a lábad, amikor lehetséges. Vagy finoman nyomd le a fékgombot (lassabban fékezel le, de megóvod a kereket).

Kerüld a vízben vagy koszos úton való rollerezést!

Ha vízben rollerezel, gyorsabban elhasználódnak a kerék belsejében található csapágyak. Egyéb tapasztalható kár: a fellépő csúszásmentes felülete veszít a tapadásából és elveszítheted az egyensúlyodat. A megoldás egyszerű: rollerezz száraz aszfalton és kerüld a víztócsákat, homokos vagy földes utakat.

"A tisztaság fél egészség"

A roller tisztán tartása a legegyszerűbb és leghatékonyabb gesztus a karbantartásához. Mindig ajánlott egy törlőronggyal megtörölni a csapágyak környékén és a kosznak leginkább kitett részeken (kerekek, kormánycsapágy, fellépő, stb.) Ennek az egyszerű gesztusnak köszönhetően elkerülheted a por felhalmozódását és a roller alkatrészeinek működésében bekövetkező kellemetlenségeket.

roller

A jótállással és szavatosággal kapcsolatos információkról Panaszkezelési Szabályzatunkban tájékozódhatsz.