KERÉKPÁR KIEGÉSZÍTŐK

KERÉKPÁR KIEGÉSZÍTŐK

KERÉKPÁROZÁS

BC120

BC120

Diszkrét és egyszerű kerékpáros computer alkalmankénti kerékpározáshoz.Diszkrét és könnyen felszerelhető, 5 alapvető funkcióval (pillanatnyi és átlagsebesség, pillanatnyi és átlagtávolság, idő). Vezeték nélküli adatátvitel.
tacxflux

Edzőgörgő TACX DIRECT DRIVE FLUX

Üdvözlünk a TACX FLOW SMART INTER EDZŐGÖRGŐ oldalán.Itt találod a termék leírását valamint a TACX támogatási oldalára történő átirányító linket. 
tacxneo2

EDZŐGÖRGŐ TACX NEO 2T SMART

Üdvözlünk a TACX NEO 2T SMART EDZŐGÖRGŐ oldalán.Itt találod a termék leírását valamint a TACX támogatási oldalára történő átirányító linket. 
tacxflowsmart

EDZŐGÖRGŐ TACX FLOW SMART INTER

Üdvözlünk a TACX FLOW SMART EDZŐGÖRGŐ oldalán.Itt találod a termék leírását valamint a TACX weboldalára történő átirányító linket. 
BC100

BC100

Diszkrét és egyszerű kerékpáros computer alkalmankénti kerékpározáshoz. Diszkrét és könnyen felszerelhető, 5 alapvető funkcióval. Vezetékes computer, az atadátvitel is nagyon megbízható.
BC 900 GPS

Kerékpáros computer BC 900 GPS

Kerékpáros computer BC 900 GPS
tacxflowsmart

EDZŐGÖRDŐ TACX VORTEX

Üdvözlünk a TACX VORTEX EDZŐGÖRGŐ oldalán.Itt találod a termék leírását valamint a TACX támogatási oldalára történő átirányító linket. 
EDZŐGÖRGŐ IN'RIDE 320 CONNECT

EDZŐGÖRGŐ IN'RIDE 320 CONNECT

Interaktív beltéri kerékpározáshoz, földrajzi helyzetű útvonalakkal ellátott videókkal. A tabletedhez vagy a telefonodhoz csatlakoztathatod az interaktív élményért: több ezer útvonallal ellátott videó, amelyek a pedálozási sebességed függvényében gyorsulnak.
BC 500

BC 500

Az 500-as kerékpáros computer mérnökeink fejlesztették ki azoknak a kerékpárosoknak, akik vezeték nélküli, megbízható computert keresnek a teljesítményük méréséhez.Diszkrét és nagyon könnyű felszerelni (mágnes nélküli computer, a kerékagyra szerelhető): 8 alapvető funkció vezeték nélküli továbbítással 3 m-ig, a hátsó kerékre szerelhető.
KERÉKPÁROS COMPUTER 320-AS

KERÉKPÁROS COMPUTER 320-AS

A kerékpáros aktivitások mérésére és elemzésére.Könnyen felszerelhető, vezeték nélküli kerékpáros computer 4 funkcióval!
B'TWIN sebesség- és pedálfordulatmérő BT & ANT+

SZENZOR KÉSZLET BTWIN EDZŐGÖRGŐHÖZ

A B'TWIN edzőgörgő csatlakoztatható táblagéphez vagy okostelefonhoz, ezáltal élvezheted a B'TWIN TRAINING Premium alkalmazást. Csomag 2 érzékelővel (sebesség- és pedálfordulatmérő) Bluetooth Smart és ANT+ a B'TWIN edzőgörgő csatlakoztatásához táblagéphez/okostelefonhoz. Jelszó egy évre a B'TWIN TRAINING Premium alkalmazáshoz.