BC 500

Ref: 8382192

BC 500

2018

Az 500-as kerékpáros computer mérnökeink fejlesztették ki azoknak a kerékpárosoknak, akik vezeték nélküli, megbízható computert keresnek a teljesítményük méréséhez.

Diszkrét és nagyon könnyű felszerelni (mágnes nélküli computer, a kerékagyra szerelhető): 8 alapvető funkció vezeték nélküli továbbítással 3 m-ig, a hátsó kerékre szerelhető.

Kérdésed van?

0 Sebességet mutat és villog

Ha a computer villog ez azért van, mert nem érzékeli a jelet, ez több okból lehetséges: - elemet kell cserélni az érzékelőben

- túl nagy a távolság a computer és az érzékelő között (általában azt javasoljuk, hogy az érzékelőt az első kerékre szereld fel a jobb jeladás érdekében).- interferencia zavarja a jelet (ez olyan lakásban vagy házban fordulhat elő, ahol több vezeték nélküli eszköz található).- az érzékelő és a computer nincs megfelelően párosítva. Ez esetben javaslom, hogy párosítsd újra.Ez utóbbi esetben párosítsd újra a két eszközt. Ehhez: - Helyezd az érzékelőt az első vagy a hátsó kerékagyra.- A computeren kattints a jobb vagy a baloldali nyilakra a"Set" menü megjelenéséig majd kattints az OK-ra- Kattints újból a jobb vagy a baloldali nyilakra majd válaszd a"Párosítás"módot. - Tekerd meg a kereket addig, amíg nem érzékeli a computer.Ha sikeres volt a párosítás kiléphetsz a menüből a "Kilépés"-re kattintva, majd helyezd vissza a computert a kerékpárra.Ha nem sikerült a párosítás, próbáld újra, ellenőrizd az érzékelőben az elemet és tartsd a computert a kerék közelében.

  • leírás picto

    Leírás

    Szükséged van a termék használati útmutatójára? Kattints ide a letöltéshez.

  • leírás picto

    Megfelelőségi nyilatkozat

    Szükséged ban a termék megfelelőségi nyilatkozatára?Kattints ide a letöltéshez.