EDZŐGÖRGŐ IN'RIDE 320 CONNECT

Ref: 8345626

EDZŐGÖRGŐ IN'RIDE 320 CONNECT

2018

Interaktív beltéri kerékpározáshoz, földrajzi helyzetű útvonalakkal ellátott videókkal. A tabletedhez vagy a telefonodhoz csatlakoztathatod az interaktív élményért: több ezer útvonallal ellátott videó, amelyek a pedálozási sebességed függvényében gyorsulnak.

Első használat

Hogyan tudom ellenőrizni, hogy a telefonom vagy a tabletem kompatibilis-e a bluetooth smart technológiával?

Apple telefon esetében: Az Iphone 4S-től és az Ipad 3-tól kezdve kompatibilis. Android-os telefonok esetében: a minimum szükséges operációs rendszerek: Android 4.3. Az Androidos telefon és tablet kompatibilitásának ellenőrzéséhez töltsd le és telepítsd fel a telefonodra vagy a tabletre a « Decathlon Utility » alkalmazást a Google Play-ből vagy a Store-ból. Ezzel a praktikus eszközzel néhány másodperc alatt meg tudod állapítani, hogy az eszköz kompatibilis-e a Bluetooth Smarttal. Az alkalmazás letöltéséhez szkenneld be a lenti QR kódot:

Hogyan kell csatlakoztatni a sebességmérőt / ütemmérőt a tablethez vagy a telefonhoz?

Figyelem, az érzékelő telefonhoz vagy tablethez történő csatlakozása közvetlenül a B'TWIN TRAINING alkalmazásban történik. A telefon vagy a tablet Bluetooth beállításokban nem lehetséges az érzékelő csatlakoztatása! 1- Töltsd le a B'TWIN TRAINING alkalmazást a telefonodra vagy a tabletre, ez az alkalmazás elérhető az Apple Store-ban (IOS) vagy a Google Play Store-ban (Android). 2- Helyezd fel a sebesség- vagy az ütemmérőt a kerékpárodra. Az ábrán megtalálod az érzékelő telepítésének lépéseit:3- indítsd el a BTWIN TRAINING alkalmazást. 4- Lépj be a « Geonaute » fiókodba vagy hozz létre egy fiókot ha még nincsen. Ez a fiók lehetővé teszi, hogy archiváld, megnézd vagy elemezd az edzéseid a « Decathlon Coach » alkalmazásban. 5- Írd be az aktiváló kódot. Az aktiváló kódot megtalálod az edzőgörgő leírásának fedelére ragasztva a termék dobozában. 6- Válassz egy edzővideót. 7- Az érzékelő csatlakozása IOS esetében (Apple) automatikus, amikor elindítot az első videót. Android esetében létre kell hozni egy fiókot az első edzés előtt. Kezdj el tekerni, hogy felismerje az érzékelőt.

Hogyan ellenőrizhetem, hogy jól szereltem-e fel az érzékelőt?

Az érzékelő rendelkezik egy LED diódával, amely jelzi, ha megfelelően van felszerelve. Ha a két mágnes a megfelelő helyen van, akkor a LED villog amikor az egyik mágnes áthalad. Sebességmérő esetében sárgán villog (a mágnes a hátsó kerék egy küllőjére van felszerelve) míg pedálfordulat mérő esetében pirosan villog (a mágnes a hajtóműkaron van). A villogás 10 ismétlés után megszűnik. Az indításhoz nyomd meg az érzékelő gombját.

Hogyen kell felszerelni a kerékpárt az in'ride 320 connect edzőgörgőre?

A felszerelést bemutató videó:

Használhatom tovább a b'twin training-et a csomagban található 3 hónap ingyenes előfizetés lejárta után is?

Az In'ride 320 Connect edzőgörgő egy 3 hónapig érvényes kóddal kapható, amellyel ingyen használhatod a B'TWIN TRAINING alkalmazást. Ebben a 3 hónapban korlátlan hozzáférésed van a Kinomap által biztosított földrajzi útvonalú videókhoz. Ez az időszak végén a B'TWIN TRAINING alkalmazásban meg tudod hosszabbítani az előfizetést. Oktatóvideó Androidra az előfizetés meghosszabbítására: Oktatóvideó IOS-re az előfizetés meghosszabbítására: Az előfizetés meghosszabbítása nélkül is használhatod a B'TWIN TRAINING-et, de az ingyenes videókhoz való korlátozott hozzáféréssel.

A videó nem halad a pedálozási sebességnek megfelelően

1-Ellenőrizd, hogy az érzékelő megfelelően csatlakozik-e => Nyomd meg az érzékelő gombját. A gomb jobb oldalán lévő LED-nek világítania kell. Ha nem világít, cseréld ki az elemet az érzékelőben. => Hozd közelebb a mágnest az érzékelőhöz. Húzd közelebb a hátsó kerékre rögzített mágnest az érzékelőhöz és rendszeresen mozgasd meg előtte:egy sárga LED-nek kell világítani és villogni a mágnes első elhaladtakor. Ha a LED nem gyullad fel, közelítsd a mágnest az érzékelőhöz. Tedd meg ugyanezt a hajtókarra rögzített mágnessel. Egy piros LED-nek kell világítani és villogni a mágnes első elhaladtakor. Ha a LED nem világít, közelítsd a mágnest az érzékelőhöz. => Ellenőrizd az eszköz kompatibilitását. Egy Appletelefon esetében az Iphone 4S és Ipad 3-tól kompatibilis. Egy Android-os telefon eseétben a minimum szükséges operációs rendszer: Android 4.3. Az Androidos telefon és tablet kompatibilitásának ellenőrzéséhez töltsd le és telepítsd fel a telefonodra vagy a tabletre a « Decathlon Utility » alkalmazást a Google Play-ből vagy a Store-ból. Ezzel a praktikus eszközzel néhány másodperc alatt meg tudod állapítani, hogy az eszköz kompatibilis-e a Bluetooth Smarttal. Az alkalmazás letöltéséhez szkenneld be a lenti QR kódot:=> Ellenőrizd a kapcsolatot egy eszközzel. Az érzékelőt csak egy eszközhöz lehet csatlakoztatni. Ha már csatlakoztattad az érzékelőt egy eszközhöz (telefon vagy tablet), menj az eszköz Bluetooth beállításaiba és válaszd le a sebesség- vagy pedálfordulat mérővel való kapcsolatot.=> Indítsd el a B'TWIN Training alkalmazást. Indítsd el a Bluetooth Smart kompatibilis eszközödön (telefon vagy tablet) a B'TWIN Training alkalmazást, miközben folytatod a tekerést és bekapcsolva hagyod az érzékelőt a művelet közben. Állítsd be az eszközt a modellnek megfelelően. IOS (Apple) Android 2-Ellenőrizd a mgeadott kerék kerületét =>  => 3-Indíts el egy videót az alkalmazásban. Miután felismerte az érzékelőt, indítsd el a videót. 4- Kattints az « Indítás »-ra. Kezdj el tekerni. Várd meg, amíg csatlakozik az érzékelő. 5- A teszt ellenőrzése. Az « Adatok » részben a kiszámított sebességnek 0 km/h-nál többnek kell lennie, amikor pedálozol. Kétféle haladási mód létezik a B'TWIN TRAINING-ben: DISCOVERY (alapértelmezett): amikor tekersz, a videó normál sebességgel halad. Amikor abbahagyod a tekerést, a videó is azonnal megáll. CHALLENGE: a videó többé kevésbé gyorsan halad a sebességed szerint. A videó tovább halad (de egyre lassabban) amikor abbahagyod a tekerést, így valós körülményeket produkálva. Ha továbbra sem sikerül megoldani a problémát, lépj velünk kapcsolatba.

Hogyan kell felszerelni a kerékpárra a sebesség- vagy a pedálfordulat mérőt?

Lent megtalálod a sebesség- vagy pedálfordulat mérő felszerelésére vonatkozó videót.

Az érzékelő megfelelő felszerelésének különböző lépéseit a termékhez mellékelt ábrán is megtalálhatod vagy ezen az oldalon letölthető leírásban.

Nem tudom bluetooth-on csatlakoztatni a sebesség- vagy a pedálfordulat mérőt

1-Nyomd meg az érzékelő gombját. A gomb jobb oldalán lévő LED-nek világítania kell. Ha nem világít, cseréld ki az elemet az érzékelőben. 2- Hozd közelebb a mágnest az érzékelőhöz. Húzd közelebb a hátsó kerékre rögzített mágnest az érzékelőhöz és rendszeresen mozgasd meg előtte:egy sárga LED-nek kell világítani és villogni a mágnes első elhaladtakor. Ha a LED nem gyullad fel, közelítsd a mágnest az érzékelőhöz. Tedd meg ugyanezt a hajtókarra rögzített mágnessel. Egy piros LED-nek kell világítani és villogni a mágnes első elhaladtakor. Ha a LED nem világít, közelítsd a mágnest az érzékelőhöz. => Ellenőrizd az eszköz kompatibilitását. Egy Apple telefon esetében az Iphone 4S és Ipad 3-tól kompatibilis. Egy Android-os telefon eseétben a minimum szükséges operációs rendszer: Android 4.3. Az Androidos telefon és tablet kompatibilitásának ellenőrzéséhez töltsd le és telepítsd fel a telefonodra vagy a tabletre a « Decathlon Utility » alkalmazást a Google Play-ből vagy a Store-ból. Ezzel a praktikus eszközzel néhány másodperc alatt meg tudod állapítani, hogy az eszköz kompatibilis-e a Bluetooth Smarttal. Az alkalmazás letöltéséhez szkenneld be a lenti QR kódot: 4- Ellenőrizd a kapcsolatot az egyik eszközzel. Az érzékelőt csak egy eszközhöz lehet csatlakoztatni. Ha már csatlakoztattad az érzékelőt egy eszközhöz (telefonhoz vagy tablethez), menj az eszköz Bluetooth beállításaiba és csatlakoztasd le a sebesség- vagy pedálfordulat mérőt. 5-Indítsd el a B'TWIN Training alkalmazást. Indítsd el a B'TWIN Training alkalmazást. Indítsd el a Bluetooth Smart kompatibilis eszközödön (telefon vagy tablet) a B'TWIN Training alkalmazást, miközben folytatod a tekerést és bekapcsolva hagyod az érzékelőt a művelet közben. A modell szerint állítsd be az eszközt:IOS (Apple) Android. Ha továbbra sem sikerül csatlakoztatni a sebesség-, vagy pedálfordulat mérőt, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Nem működik az aktiváló kód

1-Indítsd el a B'TWIN TRAINING alkalmazást. Ha még nem töltötted le, töltsd le most az App Store-ból (Apple telefonra) vagy a Google Play Store-ból (Android-os telefonra).2-Írd be az aktiváló kódot. Ez a kód megtalálható a görgő kézikönyvének borítójára beillesztett aktiváló kártyán.A leírást megtalálod a görgő dobozában. Oktatóvideó Android-hoz: oktatóvideó IOS-hez (Apple): Ha nem sikerül megoldanod a problémát, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Hogyan tudom megjeleníteni a b'twin training-et a tévén?

A még nagyobb élményért megjelenítheted a videókat a tévéden, ha azt a tablethez csatlakoztatod. Ez a csatlakozás mehet Apple TV-n keresztül (Ipad esetében), vagy Chromecast-en keresztül (Android-os tablet) vagy még HDMI kábelen keresztül. Ezek a kiegészítők nem kaphatóak a termékkel.

Miért kell geonaute fiókot létrehoznom?

A Géonaute fióknak köszönhetően hozzáférésed van a « Decathlon Coach » alkalmazáshoz. Minden, az In'ride 320 Connect edzőgörgővel végzett edzést automatikusen elmenti ebben az alkalmazásban. Így tehát nemcsak megőrizni tudod az edzéseket, hanem elemezni és megosztani is. A Decathlon coach webes és mobilos verzióban is elérhető.

Mire szolgál a sebesség- vagy pedálfordulat mérő gombja és a led?

Az érzékelő egy LED világítással rendelkezik, amely jelzi, ha a csatlakozás sikeres. Ha a két mágnes a megfelelő helyen van, akkor a LED villog amikor az egyik mágnes áthalad. Sebességmérő esetében sárgán villog (a mágnes a hátsó kerék egy küllőjére van felszerelve) míg pedálfordulatmérő esetében pirosan villog (a mágnes a hajtóműkaron van). A villogás 10 ismétlés után megszűnik. Az indításhoz nyomd meg az érzékelő gombját.

  • leírás picto

    Leírás

    Szükséged van a termék használati útmutatójára? Kattints ide a letöltéshez.