EDZŐGÖRGŐK | DECATHLON MŰHELYSZOLGÁLTATÁSOK

EDZŐGÖRGŐK

KERÉKPÁROZÁS

Válaszd ki az edzőgörgő modelljét, hogy megtudj minden információt a termékről. Összeszerelés, karbantartás, javítás, kiegészítők és az edzőgörgővel kompatibilis alkatrészek!

VAN RYSEL D500 & D900: útmutató, javítás

VAN RYSEL D500 & D900

Üdvözlünk a D500 és a D900 edzőgörgők műhelyszolgáltatásának oldalán! Most beléphetsz a VAN RYSEL"direct-drive"görgők világába! A D500 és a D900 görgő a kedvenc alkalmazásaiddal kompatibilis, belevetheted magad a virtuális edzésekbe.

tacxneo2

TACX NEO 2 SMART EDZŐGÖRGŐ: útmutató, javítás

Üdvözlünk a TACX NEO 2 edzőgörgő oldalán. Itt találod a termék leírását valamint a TACX támogatási oldalára történő átirányító linket.  

tacxflowsmart

EDZŐGÖRGŐ TACX FLOW SMART INTER

Üdvözlünk a TACX FLOW SMART EDZŐGÖRGŐ oldalán.Itt találod a termék leírását valamint a TACX weboldalára történő átirányító linket. 

tacxflux

Edzőgörgő TACX DIRECT DRIVE FLUX

Üdvözlünk a TACX FLOW SMART INTER EDZŐGÖRGŐ oldalán.Itt találod a termék leírását valamint a TACX támogatási oldalára történő átirányító linket. 

tacxflowsmart

EDZŐGÖRDŐ TACX VORTEX

Üdvözlünk a TACX VORTEX EDZŐGÖRGŐ oldalán.Itt találod a termék leírását valamint a TACX támogatási oldalára történő átirányító linket. 

tacxneo2

EDZŐGÖRGŐ TACX NEO 2T SMART

Üdvözlünk a TACX NEO 2T SMART EDZŐGÖRGŐ oldalán.Itt találod a termék leírását valamint a TACX támogatási oldalára történő átirányító linket. 

EDZŐGÖRGŐ IN'RIDE 320 CONNECT

EDZŐGÖRGŐ IN'RIDE 320 CONNECT

Interaktív beltéri kerékpározáshoz, földrajzi helyzetű útvonalakkal ellátott videókkal. A tabletedhez vagy a telefonodhoz csatlakoztathatod az interaktív élményért: több ezer útvonallal ellátott videó, amelyek a pedálozási sebességed függvényében gyorsulnak.

B'TWIN sebesség- és pedálfordulatmérő BT & ANT+

SZENZOR KÉSZLET BTWIN EDZŐGÖRGŐHÖZ

A B'TWIN edzőgörgő csatlakoztatható táblagéphez vagy okostelefonhoz, ezáltal élvezheted a B'TWIN TRAINING Premium alkalmazást. Csomag 2 érzékelővel (sebesség- és pedálfordulatmérő) Bluetooth Smart és ANT+ a B'TWIN edzőgörgő csatlakoztatásához táblagéphez/okostelefonhoz. Jelszó egy évre a B'TWIN TRAINING Premium alkalmazáshoz.