TANÁCSOK GÖRDESZKA  KARBANTARTÁSÁHOZ ÉS JAVÍTÁSÁHOZ

TANÁCSOK GÖRDESZKA KARBANTARTÁSÁHOZ ÉS JAVÍTÁSÁHOZ

Elengedhetetlenül fontos a gördeszkád rendszeres karbantartása, hogy elkerüld az alkatrészek korai elhasználódását! Tanácsainkkal és tippjeinkkel segítünk lépésről lépésre a gördeszkád karbantartásában és javításában, hogy hosszú ideig használhasd termékünket

Hogyan tisztítsuk és cseréljük a gördeszka borítását?

Hogyan tisztítsuk és cseréljük a gördeszka borítását?

A borítás vagy grip az egyik leggyakrabban cserélt fogyóeszköz a gördeszkások körében. Elmagyarázzuk, hogyan tarthatod karban úgy, hogy kevésbé gyorsan kopjon el, és hogyan cserélhetd le idegeskedés nélkül ;)

A gördeszka karbantartása

A gördeszka karbantartása

Adunk néhány tanácsot, hogyan tudod a gördeszkát és az alkatrészeit minél tovább jó állapotban megőrizni.

Hogyan kell beállítani egy gördeszkát?

Hogyan kell beállítani egy gördeszkát?

A gördeszka, a longboard vagy a cruiser beállítása több okból is szükségessé válhat: a deszka szokatlan "viselkedésére" vagy furcsa zajra lettél figyelmes (wheelbite, nyikorgás...), vagy egyszerűen csak szeretnéd fejleszteni a gurulási stílusodat. Elmagyarázzuk, hogyan állítsd be a felfüggesztéseket és a kerekeket, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb módot.

Javítási útmutató a gördeszkádhoz

Javítási útmutató a gördeszkádhoz

Eltört a gördeszkád valamelyik alkatrésze? Ne ess kétségbe, megmutatjuk, hogyan javíthatod meg Te magad, hogy mielőbb élvezhesd a következő gurulást!

GÖRDESZKA: leírás, javítás

Gördeszka

Gördeszkás csapataink által tervezett komplett FSC juharfa deszka, amely ideális a fejlődéshez és a technika tökéletesítéséhez az utcán vagy a rámpán.

Hogyan távolítsd el a gripet a gördeszkáról?

Hogyan távolítsd el a gripet a gördeszkáról?

Ha a grip rosszul lett felhelyezve, túl kopott, túl piszkos vagy túl sima, eltávolítható. Íme a legfontosabb lépések a gördeszka tape egyszerű eltávolításához:

Hogyan cserélj gumipogácsát a gördeszkán?

Hogyan cserélj gumipogácsát a gördeszkán?

A gumipogácsák nélkülözhetetlenek a függőkön, ezek teszik lehetővé a függők mozgását a kanyarokban. Egy felső és egy alsó részből állnak, mindegyik meghatározott és eltérő alakú.

Complete 500 AD:

Complete 500 AD: leírás, javítás

A Complete 500 AD gördeszka kiváló minőségű, 100% kanadai juhar összetételű lappal rendelkezik, aminek köszönhetően hosszan megőrzi "pop" képességét. Széles és mérsékelten emelt nose és tail jellemzi. Közepesen konkáv. Utcára és pályára is ideális. A gördeszkát Fury felfüggesztéssel látták el és 52 mm 101A kerekekkel, amelyek nagyon ellenállóak és jól kompenzálják az úthibákat.

Complete 100 AD

Complete 100 gördeszka: leírás, javítás

Komplett Complete 100-as gördeszka, 100% kanadai juharfából (masszivitás és pop). Ideális azok számára, akik az utcán vagy a rámpán szeretnének gyakorolni egy olyan deszkával, amely elősegíti fejlődésüket és könnyen kezelhető. Itt elmagyarázzuk, hogyan kell javítani és karbantartani a gördeszkát.

Hogyan mosd gépben a cipőket?

Hogyan mosd gépben a cipőket?

Sáros lett a cipőd a legutóbbi kirándulás vagy séta során? Megmutatjuk, hogyan moshatod ki gépben, hogy visszanyerje eredeti tisztaságát.