MŰHELYSZOLGÁLTATÁS GYEREKROLLER

MŰHELYSZOLGÁLTATÁS GYEREKROLLER

GÖRKORCSOLYA, ROLLER ÉS GÖRDESZKA Válaszd ki a gyerekrollered modelljét és tekints meg minden információt a termékkel kapcsolatban. Összeszerelés, karbantartás, javítás, kompatibilis kiegészítők és alkatrészek.

PLAY 5 LILA

OXELO PLAY 5 ROLLER: leírás, javítás

A PLAY 5 roller szolgáltatói oldalán megtalálod az útmutatót, a karbantartási tanácsainkat és a bemutatóvideóinkat a roller javításához.

PLAY 3 NEON, FEHÉR

OXELO PLAY 3 ROLLER JAVÍTÁSA ÉS KARBANTARTÁSA

A PLAY 3 roller szolgáltatói oldalán megtalálod az útmutatót, a karbantartási tanácsainkat és a bemutatóvideóinkat a roller javításához.

Oxelo L500 roller javítása és karbantartása

OXELO L500 ROLLER JAVÍTÁSA ÉS KARBANTARTÁSA

Az L500 gyerekroller szolgáltatói oldalán megtalálod az útmutatót, a karbantartási tanácsainkat, és a bemutató videóinkat a roller javításához.

OXELO B1 500 ROLLER JAVÍTÁSA ÉS KARBANTARTÁSA

OXELO B1 500 ROLLER JAVÍTÁSA ÉS KARBANTARTÁSA leírás, javítás

A B1 500 gyerekroller szolgáltatói oldalán megtalálod az útmutatót, a karbantartási tanácsainkat és a bemutató videóinkat a roller javításához.

MID-9-MIXTE

OXELO MID 9 ROLLER JAVÍTÁSA ÉS KARBANTARTÁSA

A MID 9 roller szolgáltatói oldalán megtalálod az útmutatót, a karbantartási tanácsainkat és a bemutató videóinkat a roller javításához.

MID-7 roller

OXELO MID 7 ROLLER JAVÍTÁSA ÉS KARBANTARTÁSA

Rövid távokhoz és városi közlekedéshez tervezve. Kompakt roller nagy kerekekkel, ideális kisebb utakhoz, és kirándulásokhoz. Mozogj háromszor gyorsabban, és 3-szor távolabb, mint sétálva! Jellemzők :GURULÁS MINŐSÉGE: 2 nagy méretű, 175 mm-es kerék PU gumival, ABEC 5 csapágyak. Fék a hátsó keréken.

MID 1

OXELO MID 1 ROLLER JAVÍTÁSA ÉS KARBANTARTÁSA

Segítségre van szükséged a roller karbantartásához, javításához vagy alkatrész kereséshez?

MID-5-LILA

OXELO MID 5 ROLLER JAVÍTÁSA ÉS KARBANTARTÁSA

Segítségre van szükséged a roller karbantartásához, javításához vagy alkatrész kereséshez?

B1

OXELO B1 ROLLER JAVÍTÁSA ÉS KARBANTARTÁSA

Az B1 gyerekroller szolgáltatói oldalán megtalálod az útmutatót, a karbantartási tanácsainkat és a bemutató videóinkat a roller javításához.