snowboard műhelyszolgáltatások

SNOWBOARD

Segítségre van szükséged a snowboard felszerelésedhez? Mi segítünk megtalálni a snowboard felszerelésedhez megfelelő összeszerelési és használatbavételi útmutatót.

FELSZERELÉSEK

Összeszerelési vagy használati útmutatót, alkatrészt vagy karbantartási tanácsot keresel a felszerelésedhez? Az alábbi kategóriák egyikében megtalálod a szükséges információkat.

 VÉDŐFELSZERELÉS, KIEGÉSZÍTŐK

SNOWBOARD

SNOWBOARD KARBANTARTÁSA WAXOLÁS ÉS ÉLEZÉS

Az áruházban és az interneten vásárolt snowboard élezett és waxolt, használatra kész.
Amikor azonban a wax érintkezik a hóval, leválik, ezért újabb réteget kell felvinni, hogy ezzel növeljük a talp élettartamát. Javasoljuk, 5-10 alkalmanként waxolni a deszkát.
Az élezést az élek kopásától függően érdemes végezni. Általában javasolt a szezon kezdete előtt megélezni a felszerelést.

SNOWBOARD

 A SNOWBOARD TÁROLÁSA

Véget ért a szezon? Itt az idő, hogy eltárold a felszerelést a következő télre!
Fedezd fel, hogyan javasolt nyáron tárolni a felszerelésed, hogy az első hóesésre olyan legyen, mint újkorában!

TOVÁBBI HASZNOS TANÁCSAINK

Síléc és snowboard javítása - előzetes

Síléc és snowboard javítása

Laurent Cardot, a Decathon műhely munkatársa elmagyarázza, mikor és hogyan javasolt elvégezni a felszerelés karbantartását, hogy a legjobbat hozd ki belőle a pályán.

snowboard wax

Hogyan javasolt karbantartani a snowboardot?

Szeretnéd karbantartani a snowboardod, de nem tudod, hogyan végezd el az élezést és a waxolást? Megmutatjuk, hogyan tartsd karban a deszkát!

snowboard karbantartás

A snowboard waxolása és élezése

A snowboard karbantartása rendkívül fontos az élettartama és a siklás minősége szempontjából. Tekintsd meg tanácsainkat és ápold a talpat snowboard waxoló készletettel, hogy optimalizáld a talp siklását.

Síruházat tisztítása a Wed’ze-vel

Hogyan tisztítsd a sínadrágot?

A síszezon végén ideje kimosni a síkabátot és a sínadrágot. Hogyan javasolt kitisztítani úgy, hogy a síruházat megőrizze technikai jellemzőit? ‌Kövesd tanácsainkat!

Sí- vagy snowboardkabát vízhatlanítása

Hogyan újíthatod meg a síkabát vízhatlanságát?

Idővel síruházatunk veszíthet technikai jellemzőiből. Tanácsaink segítségével megtanulhatod, hogyan vigyázz a sínadrágodra és a síkabátodra, és hogyan újíthatod meg a vízhatlanságukat. ‌Kövesd az útmutatót!

A jótállással és szavatosággal kapcsolatos információkról Panaszkezelési Szabályzatunkban tájékozódhatsz.