GPS ÓRÁK | DECATHLON MŰHELYSZOLGÁLTATÁSOK

GPS ÓRÁK

ELEKTRONIKA

Válassza ki a GPS-óráját, és megtalálja a használati és első üzembe helyezési utasításokat, valamint a Decathlon óra rendszeres frissítésével kapcsolatos tanácsainkat.

Kiprun GPS 500 by Coros

Kiprun GPS 500 by Coros: használati útmutató, javítás

A KIPRUN GPS 500 by Coros okosóra a Coros alkalmazás segítségével csatlakozik a telefonodhoz. Ha szeretnéd letölteni, illetve többet megtudni a Coros alkalmazásról, kattints ide, vagy szkenneld be a párosítás során az órán megjelenő QR-kódot.

Kiprun 500

Kiprun GPS 500

Tervezőink azért fejlesztették ki ezt a GPS-es órát, hogy mérhesd az edzéseid és minden eszköz a rendelkezésedre álljon a céljaid eléréséhez.Egy új társat keresel a követlező versenyed sikeres teljesítéséhez?Ez a GPS-es óra méri a teljesítményed és végtelen lehetőséget kínál a rséztávos edzésekhez.

ONmove 120

ONmove 120

ONmove 120

ONmove 500 HRM

ONmove 500 HRM

Tervezőink azért fejlesztették ki ezt az órát, hogy mérni tudd a sebességet, a távolságot és a pulzust futás közben.Egyszerű órát keresel, amely méri a teljesítményed futás közben?Mérd a pulzusod a csuklódon és programozd be résztávos edzéseid ezen a GPS-es órán!A firmware aktuális verziója: 1.15

ONmove 220

ONmove 220

A firmware aktuális verziója: 2.01

ONmove 200

ONmove 200

A firmware aktuális verziója: 3.00

1 of 2