TANÁCSOK STAND UP PADDLE KARBANTARTÁSÁHOZ ÉS JAVÍTÁSÁHOZ | DECATHLON MUHELYSZOLGALTATASOK

TANÁCSOK STAND UP PADDLE KARBANTARTÁSÁHOZ ÉS JAVÍTÁSÁHOZ

Elengedhetetlenül fontos a stand up paddle-k rendszeres karbantartása, hogy elkerüld az alkatrészek korai elhasználódását!
Tanácsainkkal és tippjeinkkel segítünk lépésről lépésre a stand up paddle-d karbantartásában és javításában, hogy hosszú ideig használhasd termékünket.

Hogyan tartsd karban a felfújható SUP-odat?

FELFÚJHATÓ SUP TISZTÍTÁSA ÉS KARBANTARTÁSA: HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Felfújás, leeresztés, tisztítás, összehajtás és tárolás: Tippjeink segítenek, hogy a SUP-od a lehető legtovább jó állapotban maradjon és minél tovább használhasd.

felfújható stand up paddle javítása

Hogyan lehet önállóan megjavítani vagy megjavíttatni a felfújható SUP-ot?

Tekintsd meg a videót, hogy megtudd, hogyan lehet meghúzni vagy cserélni a felfújható SUP szelepét, és hogyan lehet megjavítani a dropstitch anyagot, ha ereszt.

Hogyan tartsd karban az eFoil deszkát?

Hogyan tartsd karban az eFoil deszkát?

Vásároltál egy elektromos foilt, de nem tudod, hogyan kellene karbantartani és tárolni? Akkor ez a cikk neked készült! Íme a tanácsaink!

DROPSTITCH STAND UP PADDLE VAGY KAJAK JAVÍTÁSA LYUK ESETÉN

LYUK JAVÍTÁSA FELFÚJHATÓ SUP-ON

Felfújható stand up paddle-t vásároltál és észrevetted, hogy kilyukadt? Ne aggódj, önállóan is megjavíthatod! Tanácsaink segítségével a javítást az otthonodban is elvégezheted.

Hogyan szállítsd a felfújható SUP-odat?

Hogyan szállítsd a felfújt SUP-odat?

Nem mindig könnyű a 3 méter hosszú, 90 cm széles stand up paddle-lel közlekedni! Ez esetben hasznos, hogy a felfújható SUP kompakt és belehajtogatható a táskájába, viszont az alábbiakban megmutatjuk, hogyan szállíthatod a felfújt vagy merev deszkát gyalog, kerékpárral vagy autóban.

stand up paddle felfújása

Itiwit túra SUP felfújása és karbantartása

Adunk néhány tippet az Itiwit 100 8'9 zöld, 9'8 narancssárga és 10'7 kék felfújható stand up paddle-ök megfelelő használatához, karbantartásához és javításához.