stand up paddle felfújása

Hogyan kell használni és karbantartani a SUP-od?

Adunk néhány tippet az Itiwit stand up paddle-ök megfelelő használatához, karbantartásához és javításához.

Az Itiwit felfújható stand up paddle-ök felfújása és használata nagyon egyszerű. Az alábbiakban megtalálod tippjeinket használatukhoz, karbantartásukhoz, és élettartamuk növeléséhez.

Felfújás és leengedés

Ezeknek a SUP-oknak a felfújása körülbelül 8 percet vesz igénybe, és mindössze 3 perc alatt összehajthatók. Ha szétszedhető evezőt választottál, azt a táskában tárolhatod a pumpával és a deszkával együtt, ahogyan a videóban láthatod.

Szelep cseréje

Ha a SUP felfújása után a szelepnél enyhe sziszegő hangot hallasz valószínüleg a szelep ki van csavarodva. Ezt könnyedén visszacsavarhatod a tartozék kulccsal. Ha azonban a szelep továbbra is ereszt akkor megsérült, ez esetben szükséges lesz ennek cseréje. Hogyan? Máris mutatjuk! Ereszd le a SUP-ot, csavard le a szelepet ügyelve arra, hogy ne veszítsd el a deszkába épített szelepmenetet és csavard rá az új szeleptestet. Növeld a nyomást és ellenőrizd, hogy ereszt-e. Soha ne hajolj a szelep fölé, ha a SUP felfújt állapotban van!

Mit tehetsz ha kilyukadna a SUP-od?

A felfújható stand up paddle-ök gyártásához használt anyagok nagyon erősek, így csak éles tárgyak okozhatnak kárt benne. Ha lyukat találsz rajta vedd elő a javítókészletet és kövesd az alábbi lépéseket.

A szkegbox kiegyenesítése

A szkegbox félmerev anyagból készült megkönnyítve ezzel a SUP összehajtását. Nagy hőségben azonban a sín kissé deformálódhat, így előfordulhat, hogy a szkeget nem lehet könnyedén belecsúsztatni. A kiegyenesítéséhez egyszerűen melegítsd fel a sínt hajszárító segítségével vagy tedd a napra ezután csúsztasd bele a szkeget majd hagyd leűlni ahogy a videóban is láthatod.

Itiwit túra SUP felfújása és karbantartása

Segítségre van szükséged a termékeddel kapcsolatban?

Leírás, összeszerelés, alkatrészek... találkozzunk a Decathlon műhelyben! Nálunk vásároltál és segítségre van szükséged?
De még mielőtt elindulnál műhelyeink egyikébe nézz szét support oldalunkon ahol minden segítséget megtalálhatsz a termékeddel kapcsolatban!

Fedezd fel további SUP-okkal kapcsolatos tanácsainkat!

itiwit úszást segítő mellény patron

Hogyan cserélj gázpatront úszássegítő mellényben?

Az Itiwit Wairgo úszást segítő mellények gázpatronnal működnek, amely biztosítja, hogy szükség esetén felfújódjon. Kicserélni nagyon egyszerű.