KOSÁRLABDA PALÁNKOK | DECATHLON MŰHELYSZOLGÁLTATÁSOK

KOSÁRLABDA PALÁNKOK

KOSÁRLABDA

Válaszd ki a kosárlabda palánk modelljét, hogy megtudj minden információt a termékről. Hasznos információk, összeszerelési videó, felhasználói útmutató és kompatibilitás!

Kosárlabdapalánk - Tarmak - K900:

Kosárlabdapalánk - Tarmak - K900: összeszerelési, javítási útmutató

Problémád adódott K900-as kosárpalánkoddal kapcsolatban ? Itt megtalálod a használati útmutatót, videót az összeszerelésről, karbantartási tanácsokat és még sok minden mást is. Ezen a felületen pótalkatrészeket is tudsz rendelni palánkodhoz.

B700PRO

Kosárlabdapalánk - Tarmak SB700: összeszerelési, javítási útmutató

Problémába ütköztél SB700 kosárpalánkoddal kapcsolatban? Itt megtalálod a használati útmutatót, videót az összeszerelésről, karbantartási tanácsokat és még ennél is sokkal többet. Ezen a felületen a palánkod javításához szükséges cserealkatrészek is elérhetők.

Kosárpalánk - B900 Box

Kosárpalánk - B900 Boxösszeszerelési, javítási útmutató

Problémád adódott B900 Box kosárpalánkoddal kapcsolatban ? Itt megtalálod a használati útmutatót, videót az összeszerelésről, karbantartási tanácsokat és még sok minden mást is. Ezen a felületen pótalkatrészeket is tudsz rendelni palánkodhoz.

Kosárpalánk - Tarmak SB100

Kosárpalánk - Tarmak SB100 összeszerelési, javítási útmutató

Problémád adódott SB100 kosárpalánkoddal kapcsolatban ? Itt megtalálod a használati útmutatót, videót az összeszerelésről, karbantartási tanácsokat és még sok minden mást is. Ezen a felületen pótalkatrészeket is tudsz rendelni palánkodhoz.

Kosárpalánk - B500 Box

Kosárpalánk - B500 Boxösszeszerelési, javítási útmutató

Problémád adódott B500 Box kosárpalánkoddal kapcsolatban ? Itt megtalálod a használati útmutatót, videót az összeszerelésről, karbantartási tanácsokat és még sok minden mást is. Ezen a felületen pótalkatrészeket is tudsz rendelni palánkodhoz.

Kosárlabdapalánk - Tarmak - B100 Easy Plexi:

Kosárlabdapalánk - Tarmak - B100 Easy Plexi: összeszerelési, javítási útmutató

Problémád adódott B100 Easy Plexi kosárpalánkoddal kapcsolatban ? Itt megtalálod a használati útmutatót, videót az összeszerelésről, karbantartási tanácsokat és még sok minden mást is. Ezen a felületen pótalkatrészeket is tudsz rendelni palánkodhoz.

Kosárlabdapalánk - Tarmak B100

Kosárlabdapalánk - Tarmak B100 használati, szerelési útmutató

Valamilyen probléma adódott a B100-as kosárpalánkoddal? Itt megtalálod a használati útmutatót, videót az összeszereléséhez, karbantartási és egyéb hasznos információkat. Palánkod javításához szükséges cseralkatrészeket is itt rendelhetsz!

panierB400easykipsta

KIPSTA kosárlabda B400 EASY palánk talppal

gyerekeknek és felnőtteknek ajánlott kültéri kosárlabdázáshoz. A B400 EASY kosárlabda palánk egyszerűen állítható 4 magassági fokozatra 240 és 305 cm között.

KOSÁRLABDAPALÁNKB700

tarmak kosárlabda B700 pro kosárlabda palánk állvánnyal TARMAK

Gyerekeknek és felnőtteknek ajánlott kültéri kosárlabdázáshoz. A B700 PRO 240 és 305 cm között állítható, könnyen mozgatható.

KOSÁRLABDAPALÁNKB900

tarmak kosárlabda b900 palánk állvánnyal

Gyerekeknek és felnőtteknek ajánlott kültéri kosárlabdázáshoz. A B900-as 240-305 cm között állítható, könnyen mozgatható.

kosárlabdapalánkB200easy

tarmak kosárlabda B200 EASY kosárlabda palánk talppal TARMAK

gyerekeknek és felnőtteknek ajánlott kültéri kosárlabdázáshoz. A B200 EASY 160 és 220 cm között állítható.

kosárlabda-palánk-b-700-decathlon-tarmak

tarmak kosárlabda B700 palánk talppal

Gyerekeknek és felnőtteknek ajánlott kültéri kosárlabdázáshoz. A B700 kosárlabda palánk egyszerűen állítható 7 magassági fokozatra 240 és 305 cm között.

kosárlabda-palánk-b-300-decathlon-tarmak

Kipsta B300 kosárpalánkösszeszerelés, javítás

Problémába ütköztél B300 kosárpalánkoddal kapcsolatban? Itt megtalálod a használati útmutatót, videót az összeszerelésről, karbantartási tanácsokat és még ennél is sokkal többet. Ezen a felületen a palánkod javításához szükséges cserealkatrészek is elérhetők.

falra-rögzíthető-B-200-Easy-decathlon-tarmak

Kosárlabdapalánk Tarmak B200 Easy, falra rögzíthető: összeszerelési, javítási útmutató

Kültéri kosárlabdázáshoz, gyerekeknek, 10 éves korig. 5-ös méretű kosárlabdával használd!

panierB400easytarmak

Kosárlabdapalánk - Tarmak - B400 Easy: összeszerelési, javítási útmutató

Problémád adódott B400 Easy kosárpalánkoddal kapcsolatban ? Itt megtalálod a használati útmutatót, videót az összeszerelésről, karbantartási tanácsokat és még sok minden mást is. Ezen a felületen pótalkatrészeket is tudsz rendelni palánkodhoz.