kosárlabda-palánk-b-300-decathlon-tarmak

REF: 8324355

Kipsta B300 kosárpalánk

2015

Gyerekeknek és felnőtteknek ajánlott kültéri kosárlabdázáshoz. 220 cm és 305 cm között állítható, strapabíró kosárpalánk.

Hasznos információk a B300 kosárlabdapalánkhoz

Vízzel vagy homokkal súlyozd le a kosárlabdapalánkot?

A kosárlabda palánkok többsége vízzel vagy homokkal lesúlyozható (lásd a termék leírását). A homok mindazonáltal sűrűbb, tehát ugyanazon térfogat esetén nehezebb lesz:a palánk stabilabb lesz (de kevésbé mozgatható).  A víz azonban télen megfagyhat és eltörheti a műanyag talpat nagyon alacsony hőmérséklet esetén, illetve észrevétlenül elfolyhat apró repedés esetén.Tanácsunk: a nagyobb biztonság érdekében homokkal töltsd meg az alapot.

Milyen óvintézkedések szükségesek erős szél vagy vihar esetén?

A balesetek és a rongálódás megelőzése végett, erős szél vagy vihar esetén erősen tanácsolt, hogy hajtsd össze a kosárlabda palánkot. Minél nagyobb a palánk felülete, annál erősebb az ellenállás, főleg, ha a magas az állása. Ne kockáztass! Ha nagyon szeles régióban laksz, további súlyokat is helyezhetsz a kosárlabdapalánkra.

Hogyan kell a kosárlabdapalánk karbantartását végezni?

Javasoljuk, hogy a kosárlabda palánkot nedves szivaccsal és szappannal tisztítsd. Majd öblítsd le tiszta vízzel. Ha a kosárlabdapalánk rendelkezik védőszivaccsal , télen tárold beltéren.Javasoljuk, hogy óvd a palánkot egy ponyvával a fagytól és az esőtől.

A Tarmak kosárlabdapalánkok használhatók nyilvános és közösségi tereken?

A palánkot magánhasználatra tervezték (családi, baráti körben).  Nem nyilvános vagy közösségi használatra tervezték őket. ("Nem rendeltetésszerű használat").  A közösségi használathoz rendszeres helyszíni tesztek elvégzése szükséges, és biztonsági engedélyhez kötött.

Szükségem van egy alkatrészre a B300 kosárlabdapalánkhoz

Ha alkatrészre van szükséged a B300 kosárlabda palánkodhoz, lehetőséged van a hozzád legközelebbi Decathlon áruházban érdeklődni. Műhelytechnikusaink megrendelik számodra a szükséges alkatrészeket.

 

A jótállással és szavatosággal kapcsolatos információkról Panaszkezelési Szabályzatunkban tájékozódhatsz.