paniersurpiedB400Easy

REF: 8407157

Kosárlabdapalánk - Tarmak - B400 Easy:

2015

Gyerekeknek és felnőtteknek ajánlott kültéri kosárlabdázáshoz. A B400 Easy kosárlabdapalánk egyszerűen állítható 4 különböző magassági fokozatra 240 és 305 cm között.

Hasznos információk a B400 Easy kosárlabdapalánkhoz

Vízzel vagy homokkal súlyozd le a kosárlabda palánkot?

A kosárpalánkok többsége vízzel és homokkal is súlyozható (ld. termékleírás).A homok sűrűbb, vagyis azonos mennyiségű homok nehezebb: így a palánk is stabilabb lesz (de nehezebben mozgatható). A víz télen megfagyhat, és nagy hidegben szétrepesztheti a műanyag alapot. A víz később észrevétlenül szivároghat belőle. Tanácsunk: a nagyobb biztonság érdekében homokkal töltsd meg az alapot.

Milyen óvintézkedések szükségesek erős szél vagy vihar esetén?

Vihar esetén javasoljuk, hogy fektesd le a palánkot, így elkerülheted az esetleges baleseteket és a megrongálódását. Minél magasabb a palánk, a szél annál könnyebben belekap.Ne kockáztass!Ha szeles környéken élsz, a kosárpalánkot további nehezékekkel is elláthatod.

Hogyan kell a kosárlabdapalánk karbantartását végezni?

Javasoljuk, hogy a kosárlabda palánkot nedves szivaccsal és szappannal tisztítsd. Nedves, szappanos ronggyal tisztítsd meg, majd tiszta vízzel öblítsd le. rudakat borító védőszivacsot távolítsd el róla a hideg idő közeledtével. A palánkot télen lehetőség szerint ponyvával takard le a fagy és az eső ellen!

A Tarmak kosárlabdapalánkok használhatók nyilvános és közösségi tereken?

Kosárpalánkjainkat magánhasználatra terveztük.  Más jellegű, nyilvános közösségi  ("nem rendeltetésszerű ") használatra nem alkalmasak. A közösségi használat rendszeres helyszíni vizsgálatot igényel, és biztonsági ellenőrzéshez kötött.

Szükségem van egy alkatrészre a B400 Easy kosárlabda palánkhoz

Ha alkatrészre van szükséged a B400 Easy kosárlabdapalánkodhoz, lehetőséged van a hozzád legközelebbi Decathlon áruházban érdeklődni. Műhelytechnikusaink megrendelik számodra a kívánt alkatrészeket.

 

A jótállással és szavatosággal kapcsolatos információkról Panaszkezelési Szabályzatunkban tájékozódhatsz.