kosárlabda-palánk-b-400-decathlon-tarmak

REF: 8365404

B400 EASY KOSÁRLABDA PALÁNK TALPPAL

2019

gyerekeknek és felnőtteknek ajánlott kültéri kosárlabdázáshoz. A B400 EASY kosárlabda palánk egyszerűen állítható 4 magassági fokozatra 240 és 305 cm között.

Hasznos információk a b400 easy kosárlabda palánkhoz

Vízzel vagy homokkal súlyozd le a kosárlabda palánkot?

A kosárlabda palánkok többsége vízzel vagy homokkal lesúlyozható (La plupart des paniers de basketball sont lestables avec de l'eau ou du sable (lásd a termék leírását). A homok mindazonáltal sűrűbb, tehát ugyanazon térfogat esetén nehezebb lesz: a palánk stabilabb lesz (de kevésbé mozgatható). A víz azonban télen megfagyhat és eltörheti a műanyag talpat nagyon alacsony hőmérséklet esetén, illetve észrevétlenül elfolyhat apró repedés esetén. Tanácsunk: a nagyobb biztonság érdekében homokkal töltsd meg az alapot.

Milyen óvintézkedések szükségesek erős szél vagy vihar esetén?

A balesetek és a törések elkerülése végett erős szél vagy vihar esetén erősen tanácsolt, hogy hajtsd össze a kosárlabda palánkot. Minél nagyobb a palánk felülete, annál erősebb az ellenállás, főleg, ha a magasba van emelve. Ne kockáztass! Ha nagyon szeles régióban laksz, további súlyokat is helyezhetsz a kosárlabda palánkra.

Hogyan kell a kosárlabda palánk karbantartását végezni?

Javasoljuk, hogy a kosárlabda palánkot nedves szivaccsal és szappannal tisztítsd. Majd öblítsd le tiszta vízzel. Ha a kosárlabda palánk rendelkezik védőszivaccsal a rúdon, télen tárold a szivacsot beltéren. Javasoljuk, hogy óvd a kosárlabda palánkot egy ponyvával a fagytól és az esőtől.

A tarmak kosárlabda palánkok használhatók nyilvános és közösségi tereken?

Kosárlabda palánkjainkat privát környezetben (család, barátok) való használatra terveztük. Megfelelnek az EN1270 2006-1 szabványnak. Közösségi és nyilvános ("eltérő célú") használatra nem megfelelőek. A közösségi használathoz rendszeres helyszíni tesztek elvégzése és biztonsági engedély megadása szükséges.

Szükségem van egy alkatrészre a b400 easy kosárlabda palánkhoz

Ha alkatrészre van szükséged a B400 EASY kosárlabda palánkodhoz, lehetőséged van a hozzád legközelebbi DECATHLON áruházban érdeklődni. Műhelytechnikusaink megrendelhetik a kívánt alkatrészeket.