FELNŐTT ROLLEREK | DECATHLON MŰHELYSZOLGÁLTATÁSOK

MŰHELYSZOLGÁLTATÁS FELNŐTT ROLLER

GÖRKORCSOLYA, ROLLER ÉS GÖRDESZKA

Válaszd ki a rollered modelljét és tekints meg minden információt a termékkel kapcsolatban. Összeszerelés, karbantartás, javítás, kompatibilis kiegészítők és alkatrészek.

OXELO R500 ROLLER JAVÍTÁS ÉS KARBANTARTÁS

OXELO R500 ROLLER JAVÍTÁS ÉS KARBANTARTÁS: leírás, javítás

Az R500 roller szolgáltatói oldalán megtalálod az útmutatót, a karbantartási tanácsainkat és az oktatóvideóinkat a roller javításához.

R900E ELEKTROMOS ROLLER

ELEKTROMOS ROLLER R920E: leírás, javítás

Az R900E roller szolgáltatói oldalán megtalálod az útmutatót, a hitelesítési tanúsítványt, az unboxing videót, a karbantartási tanácsainkat és a bemutatóvideóinkat a roller javításához.

C 900

OXELO C900 ROLLER JAVÍTÁS ÉS KARBANTARTÁS: leírás, javítás

A C900 roller szolgáltatói oldalán megtalálod az útmutatót, a karbantartási tanácsainkat és a bemutató videóinkat a roller javításához.

TOWN 9EF OLAJKÉK

OXELO T9EF ROLLER JAVÍTÁSA ÉS KARBANTARTÁSA

Az T9EF roller szolgáltatói oldalán megtalálod az útmutatót, a karbantartási tanácsainkat és a bemutató videóinkat a roller javításához.

R900E ELEKTROMOS ROLLER

R900E ELEKTROMOS ROLLER JAVÍTÁSA ÉS KARBANTARTÁSA

Az R900E roller szolgáltatói oldalán megtalálod az útmutatót, a hitelesítési tanúsítványt, az unboxing videót, a karbantartási tanácsainkat és a bemutatóvideóinkat a roller javításához.

town-7xl-ivoire

OXELO T7XL ROLLER: leírás, javítás

Alkalmankénti városi rollerezéshez ajánlott rövid távolságokhoz (max. 2 km). Testmagasság: 145 és 195 cm között. Max. teherbírás : 100 kg. Jellemzők: EGYSZERŰ HASZNÁLAT: 200 mm-es nagy kerekek. Egy nagy löket a lábaddal messzebbre visz! EGYSZERŰ SZÁLLÍTÁS: 5,6 kg: könnyen cipelhető a pánttal. A kitámasztó révén egyszerű parkolni. FÉKEZÉS: Második fék a kormányon (mint a kerékpárokon). ÜTÉSCSILLAPÍTÁS: első felfüggesztés és hátsó kerékcsillapítás. BEÁLLÍTÁS: A kormány magassága pontosan állítható 145 és 195 cm közötti felhasználók számára. Első és hátsó sárvédő.

TOWN 7EF ÉJKÉK

OXELO T7EF ROLLER JAVÍTÁS ÉS KARBANTARTÁS: leírás, javítás

Az Town7EF roller szolgáltatói oldalán megtalálod az útmutatót, a karbantartási tanácsainkat és az oktatóvideóinkat a roller javításához.

TOWN 5XL

Oxelo T5XL roller javítása és karbantartása

EGYSZERŰ SZÁLLÍTÁS 4,7 kg, rendkívül könnyen cipelhető a pánttal. A kitámasztóval könnyen parkolható. BEÁLLÍTÁS: A kormány magassága pontosan állítható 145 és 195 cm közötti felhasználók számára. ÓV A SZENNYEZŐDÉSTŐL: Első és hátsó sárvédő. Alkalmankénti városi rollerezéshez ajánlott rövid távolságokhoz (max. 2 km). Testmagasság: 145 és 195 cm között. Max. teherbírás : 100 kg. Jellemzők: EGYSZERŰ HASZNÁLAT: Nagy méretű, 200 mm-es kerekek. Egy löket a lábaddal messzebbre visz! EGYSZERŰ SZÁLLÍTÁS 4,7 kg, rendkívül könnyen cipelhető a pánttal. A kitámasztóval könnyen parkolható. BEÁLLÍTÁS: A kormány magassága pontosan állítható 145 és 195 cm közötti felhasználók számára. ÓV A SZENNYEZŐDÉSTŐL: Első és hátsó sárvédő.