TÉLI SPORTOK

Minden karbantartási és javítási megoldás sífelszereléshez, sífutólécekhez, snowboardokhoz és szánkókhoz.

technikai támogatás síléc snowboard wedze javítás síléc snowboard karbantartás

KARBANTARTÁS ÉS JAVÍTÁS SZAKEMBER ÁTAL

Tekintsd meg a sí-, sífutó-, snowboard- és szánkófelszerelés karbantartásához és javításához szükséges szolgáltatásokat*.

A Decathlon műhelyeiben minden típusú sílécet, sífutó sílécet, snowboardot, Quechua, Wedze és más márkájú snowboardot is javítunk, waxolunk és élezünk. Áraink csak a munkadíjra vonatkoznak (alkatrészek nélkül), és áruházanként eltérőek lehetnek.Árajánlatot kérhetsz Decathlon áruházainkban.A síszolgáltatások teljes választékát megtalálod az áruház információs pultjánál.

Áraink csak a munkadíjra vonatkoznak (alkatrészek nélkül), és áruházanként eltérőek lehetnek.Amennyiben az áruház műhelye helyben nem nyújtja az adott szolgáltatást, a termékeket a legközelebbi Regionális Műhelybe küldik, ami az interneten feltüntetett ár emelkedését eredményezheti.Árajánlatot kérhetsz Decathlon áruházainkban.

Egyes áruházak expressz sí és snowboard szolgáltatásokat kínálnak, amelyek felár ellenében szolgáltatásonként 5 euróba kerülnek.

PROBLÉMÁD VAN A SÍ- VAGY SNOWBOARD FELSZERELÉSEDDEL ?

Ha problémád van a sí- és snowboardfelszereléseddel, csapataink készséggel állnak rendelkezésedre, hogy segítsenek megoldani a problémát.Kérjük, töltsd ki az alábbi űrlapot, ézután egy szakember a lehető leghamarabb felveszi veled a kapcsolatot.