KERÉKPÁRMÉRŐK ÉS ÉRZÉKELŐK

KERÉKPÁRMÉRŐK ÉS ÉRZÉKELŐK

ELEKTRONIKA 

Válassza ki a számítógép vagy a kerékpár-érzékelő modelljét, és keresse meg a termékkel kapcsolatos összes információt. Beállítások, karbantartás, javítás, kiegészítők és alkatrészek kompatibilisek a számítógépével vagy a kerékpár-érzékelővel!

VAN RYSEL GPS 100

VAN RYSEL GPS 100: útmutató, javítás

A VAN RYSEL GPS 100 computer okostelefonhoz csatlakoztatható a Decathlon Connect applikáció segítségével.

BC 900 GPS

Kerékpáros computer BC 900 GPS

Kerékpáros computer BC 900 GPS

BC100

BC100

Diszkrét és egyszerű kerékpáros computer alkalmankénti kerékpározáshoz. Diszkrét és könnyen felszerelhető, 5 alapvető funkcióval. Vezetékes computer, az atadátvitel is nagyon megbízható.

BC120

BC120

Diszkrét és egyszerű kerékpáros computer alkalmankénti kerékpározáshoz.Diszkrét és könnyen felszerelhető, 5 alapvető funkcióval (pillanatnyi és átlagsebesség, pillanatnyi és átlagtávolság, idő). Vezeték nélküli adatátvitel.

BC 500

BC 500

Az 500-as kerékpáros computer mérnökeink fejlesztették ki azoknak a kerékpárosoknak, akik vezeték nélküli, megbízható computert keresnek a teljesítményük méréséhez.Diszkrét és nagyon könnyű felszerelni (mágnes nélküli computer, a kerékagyra szerelhető): 8 alapvető funkció vezeték nélküli továbbítással 3 m-ig, a hátsó kerékre szerelhető.

KERÉKPÁROS COMPUTER 320-AS

KERÉKPÁROS COMPUTER 320-AS

A kerékpáros aktivitások mérésére és elemzésére.Könnyen felszerelhető, vezeték nélküli kerékpáros computer 4 funkcióval!