MŰHELYSZOLGÁLTATÁSOK FREESTYLE ROLLER

MŰHELYSZOLGÁLTATÁSOK FREESTYLE ROLLER

GÖRKORCSOLYA, ROLLER ÉS GÖRDESZKA  

Válaszd ki a freestyle rollered modelljét és tekints meg minden információt a termékkel kapcsolatban. Összeszerelés, karbantartás, javítás, kompatibilis kiegészítők és alkatrészek.

MF 1.8+ roller

OXELO FREESTYLE MF1.8+ ROLLER JAVÍTÁSA ÉS KARBANTARTÁSA

Az freestyle roller szolgáltatói oldalán megtalálod az útmutatót, a karbantartási tanácsainkat és a bemutató videóinkat a roller javításához.

MF540 freestyle roller

OXELO FREESTYLE MF540 ROLLER JAVÍTÁSA ÉS KARBANTARTÁSA

Az MF540 freestyle roller szolgáltatói oldalán megtalálod az útmutatót, a karbantartási tanácsainkat és a bemutatóvideóinkat a roller javításához.

MF520 freestyle roller

OXELO FREESTYLE MF520 ROLLER JAVÍTÁSA ÉS KARBANTARTÁSA

Az MF520 freestyle roller szolgáltatói oldalán megtalálod az útmutatót, a karbantartási tanácsainkat és a bemutató videóinkat a roller javításához.

MF500 freestyle roller

OXELO FREESTYLE MF500 ROLLER JAVÍTÁSA ÉS KARBANTARTÁSA

Az MF500 freestyle roller szolgáltatói oldalán megtalálod az útmutatót, a karbantartási tanácsainkat, és a bemutató videóinkat a roller javításához.

MF1.8 FEKETE, FEHÉR

OXELO FREESTYLE MF1.8 ROLLER JAVÍTÁSA ÉS KARBANTARTÁSA

Az freestyle roller szolgáltatói oldalán megtalálod az útmutatót, a karbantartási tanácsainkat, és a bemutató videóinkat a roller javításához.

MF ONE PIROS

OXELO FREESTYLE MF ONE ROLLER JAVÍTÁSA ÉS KARBANTARTÁSA

A freestyle MF ONE roller szolgáltatói oldalán megtalálod az útmutatót, a karbantartási tanácsainkat és a bemutatóvideóinkat a roller javításához.

MF 3.6 freestyle roller

OXELO FREESTYLE MF3.6 ROLLER JAVÍTÁSA ÉS KARBANTARTÁSA

Az freestyle roller szolgáltatói oldalán megtalálod az útmutatót, a karbantartási tanácsainkat és a bemutató videóinkat a roller javításához.