FAHRRADZÄHLER & SENSOREN

FAHRRADZÄHLER & SENSOREN

ELEKTRONISCHE PRODUKTE 

Wählen Sie das Modell Ihres Computers oder Fahrradsensors und finden Sie alle Informationen zu diesem Produkt. Anpassungen, Wartung, Reparatur, Zubehör und Ersatzteile kompatibel mit Ihrem Computer oder Fahrradsensor !

VAN RYSEL GPS 100

VAN RYSEL GPS 100: útmutató, javítás

A VAN RYSEL GPS 100 computer okostelefonhoz csatlakoztatható a Decathlon Connect applikáció segítségével.

BC 900 GPS

Kerékpáros computer BC 900 GPS

Kerékpáros computer BC 900 GPS

BC100

BC100

Diszkrét és egyszerű kerékpáros computer alkalmankénti kerékpározáshoz. Diszkrét és könnyen felszerelhető, 5 alapvető funkcióval. Vezetékes computer, az atadátvitel is nagyon megbízható.

BC120

BC120

Diszkrét és egyszerű kerékpáros computer alkalmankénti kerékpározáshoz.Diszkrét és könnyen felszerelhető, 5 alapvető funkcióval (pillanatnyi és átlagsebesség, pillanatnyi és átlagtávolság, idő). Vezeték nélküli adatátvitel.

BC 500

BC 500

Az 500-as kerékpáros computer mérnökeink fejlesztették ki azoknak a kerékpárosoknak, akik vezeték nélküli, megbízható computert keresnek a teljesítményük méréséhez.Diszkrét és nagyon könnyű felszerelni (mágnes nélküli computer, a kerékagyra szerelhető): 8 alapvető funkció vezeték nélküli továbbítással 3 m-ig, a hátsó kerékre szerelhető.

KERÉKPÁROS COMPUTER 320-AS

KERÉKPÁROS COMPUTER 320-AS

A kerékpáros aktivitások mérésére és elemzésére.Könnyen felszerelhető, vezeték nélküli kerékpáros computer 4 funkcióval!