VÍZTARTÁLYOS TÁSKA

REF: 8644843, 8644845, 8644841, 8644844, 8644842

VÍZTARTÁLYOS HÁTIZSÁK MTB ST 520 6L - 2L-ES VÍZTARTÁLLYAL

2022

Csapatunk ezt a víztartályos hátizsákot folyadékpótláshoz tervezte, 3 órát nem meghaladó mountain bike kerékpározáshoz. 7 l belső űrtartalom 2 l víztasakkal.

Nagyon praktikus: 3 külső zsebébe rakhatod a telefont, gabonaszeletet, zsebkendőt és a multifunkciós szerszámot, a táska kinyitása nélkül hozzáférhetsz.

Vidd magaddal a legfontosabbakat...

...a legszükségesebb felszerelést!

A rekeszeknek és a 7 literes tárolókapacitásnak köszönhetően ebben a táskában minden elfér, amire kerékpározás közben szükséged lesz!
A praktikus 2 literes víztasakkal felszerelt táskával egyszerűen hidratálhatsz a kerékpározás során.

VIDD MAGADDAL A LEGFONTOSABBAKAT...
HOGYAN JAVASOLT MEGFELELŐEN KARBANTARTANI A VÍZTARTÁLYOS TÁSKÁT?

A víztartályos táska megfelelő karbantartása

Megfelelő karbantartással megnövelheted a táska élettartamát

MTB kerékpározás közben a felszerelésed számos környezeti hatásnak lehet kitéve. Annak ellenére, hogy a táskát úgy terveztük, hogy ellenálljon az ágaknak és felcsapódó köveknek, idő előtt elhasználódhat a felverődő sár vagy izzadság révén. A szövetben felszívódó sár és izzadság miatt száradás közben az anyag elhasználódhat. A sár roncsolja a szövet szerkezetét, az izzadságban lévő só pedig károsítja a szövetszálakat. Ezért elengedhetetlen, hogy megfelelően ápold és tisztítsd a víztartályos táskát.

A rendszeres karbantartás segít a táska élettartamát meghosszabbítani és csökkenteni a környezetre gyakorolt káros hatást.

Nem javasolt mosógépben mosni, mert károsíthatja a táska egyes részeit; ajánlott kézzel tiszta vízzel, kímélő szappannal tisztítani. Szivaccsal vagy puha kefével megfelelő!

Megelőzésképpen javasolt a táskát impregnáló spray-vel bevonni, hogy megvédje a felfröccsenő sártól.

Tipp: A legmakacsabb sárfoltok eltávolításához súrold át víz és egy kevés ecet keverékébe áztatott szivaccsal!

NE DOBD EL, JAVÍTSD MEG!

Ne dobd el, javítsd meg!

A Decathlonnál mindent megteszünk a termékek tartósságáért... de ehhez szükségünk van a segítségedre!

Annak ellenére, hogy mindent megteszünk azért, hogy egyre tartósabb termékeket kínáljunk, termékeink nem tartanak örökké. Megsérülhetnek, elszakadhatnak, kilyukadhatnak. Egy esés, a rossz karbantartás vagy a hosszan tartó kopás károsíthatja a táskát, vagy akár ki is lyukaszthatja. Ezért is szeretnénk fejleszteni termékeink javíthatóságát.

Az, hogy a termék cseréje helyett a javítást választjuk, lehet gazdasági döntés, de egyben és mindenekelőtt környezetvédelmi elkötelezettség is. Minél hosszabb ideig használható a termék, annál kisebb a környezetre gyakorolt káros hatása.

Javítási megoldásokat és cserealkatrészeket kínálunk, hogy meghosszabbítsuk a víztartályos táska élettartamát.

A leginkább környezetkímélő termék az, amelyik használatban van!

Az öntapadó javítófolt felhelyezése

A kilyukadt táska javítása

Ha a táska kilyukadt, van rá megoldás, hogy új életre keljen.

Mielőtt a lyuk nagyobb lenne és tovább szakadna a szövet, intézkedhetsz a táska javításáról.

Műhelyeinkben hamarosan elérhető lesz a kilyukadt vagy elszakadt MTB ruházati termékek és táskák javítása, addig is már mostantól elkezdheted a ruházati felszerelésed javítani!

Megjavíthatod a textil termékeket öntapadós javítófolt segítségével. Ezt a javítófoltot ruházati felszerelések, táskák, sátrak és cipők javítására terveztük. A diszkrét megjelenés érdekében a javítófolt a táskán belülről is felhelyezhető. Ügyelj arra, hogy a folt szélei legyenek lekerekítve a megfelelő tartósság érdekében.

Alkatrészek

A jótállással és szavatosággal kapcsolatos információkról Panaszkezelési Szabályzatunkban tájékozódhatsz.