TRAMBULINOK | DECATHLON MŰHELYSZOLGÁLTATÁSOK

TRAMBULINOK

Válaszd ki a trambulin modelljét, hogy megtudj minden információt a termékről. Összeszerelés, karbantartás, javítás, kiegészítők és a trambulinnal kompatibilis alkatrészek!

Súlyzsák Használati és javítási útmutató

Súlyzsák

Felszerelésed rögzítéséhez, stabilizálásához tervezett súlyzsák, hogy még erős szélben is biztonságban legyen környezeted. Ismerd meg tanácsainkat: Videó az összeszereléséről. GYIK. Javítási oktatóanyag. Javítandó alkatrészek. És minden más, amire szükséged van!

Trambulin 300, nyolcszögletű

Trambulin 300, nyolcszögletű Használati és javítási útmutató

A nyolcszögletű, 300-as trambulinunkat kisgyermekek pszichomotoros fejlesztésére terveztük, 6 éves kortól ajánljuk. Lehetővé teszi a biztonságos és önfeledt szórakozást és testedzést.

Trambulin 240-es, hatszögletű

Trambulin 240-es, hatszögletű Használati és javítási útmutató

A 240-es hatszögletű trambulinunk 3 éves kortól ajánlott a gyerekek pszichomotorikus fejlődéséhez. Lehetővé teszi a biztonságos és önfeledt szórakozást és testedzést.

ES 180

ES 180

Forgalomba hozatal dátuma: 2016Kikapcsolódáshoz, mozgáshoz, teljes biztonságban (6 éves kortól).A TERMÉK ELŐNYEI:KÉNYELMES HASZNÁLAT: 140 cm-es ugrófelület, rugalmas ugrószövet, nagyfokú stabilitás (4 db, „U” alakú láb).TARTÓS KIALAKÍTÁS: Rozsdamentes kezelésű szerkezet. UV-sugaraknak ellenálló ugrófelület, védőháló és ponyva.

ES 420

ES 420

Forgalomba hozatal dátuma: 2014Kikapcsolódáshoz, mozgáshoz, teljes biztonságban (6 éves kortól).A legnagyobb trambulin, a maximális élvezetért! Kültéri trambulin, mely megfelel a játékokra vonatkozó (NF EN 71-14) szabványnak. Védőhálóval kapható.A TERMÉK ELŐNYEI:KÉNYELMES HASZNÁLAT: 380 cm-es ugrófelület, rugalmas ugrószövet, nagyfokú stabilitás (5 db, „U” alakú láb).TARTÓS KIALAKÍTÁS: Rozsdamentes kezelésű szerkezet. UV-sugaraknak ellenálló ugrófelület, védőháló és szivacs.STABILITÁS: Maximális teherbírás: 130 kg.