Tiswim karúszó tisztítása és tárolása

Tiswim karúszó tisztítása és tárolása

A TISWIM karúszó a Decathlon innovációja, mely segíti gyermekedet a víz felfedezésétől az első kartempókig A TISWIM végigkíséri gyermekedet ebben a folyamatban, ami évekig tart, ezért fontos a karúszó megfelelő karbantartása, hogy hosszú élettartamú legyen.

Itt az ideje, hogy megtanuld a TISWIM gyerek karúszó karbantartását!

Tiswim karúszó tisztítása és tárolása

1 A Tiswim karúszó karbantartása

Mikor a karúszót felhelyezed a gyerek karjára, ne húzd meg! Teljesen csak akkor fújd fel, ha már feltetted a helyére. Ez fontos a kényelem és az tartósság szempontjából is.

A karúszót és az úszógumit soha ne fújd túl! A pántot úgy kell a gyerekre igazítani, hogy ne feszüljön.  Ne húzd meg egyszerre a gyerek karját és a karúszót, mert azzal kárt tehetsz benne.  A TISWIM karúszót minden használat után öblítsd le tiszta vízzel, akár tengerben, akár tóban, akár medencében használtad. Így leöblíted róla a rárakódott sót, homokot, klórt. Ezek az anyagok károsíthatnák a karúszót és irritálhatnák a gyerek bőrét a következő használat során.

Igazából a TISWIM karúszó karbantartása pofonegyszerű, az egész tanulási folyamat során. Hidd el, megéri a fáradságot!

2 A Tiswim karúszó tárolása

Miután leöblítetted a TISWIM karúszót, hagyd megszáradni, lehetőleg szabadtéren, árnyékos, levegős helyen. Hosszabb ideig ne hagyd napon! Ha túl sokáig éri a nap kifakul és az anyaga meggyengül.

Tároláshoz engedd le teljesen minden részét és keress neki száraz, jól szellőző helyet! A részeit kapcsold össze, hogy ne keveredjenek el! A karúszót hajtogasd be az úszógumi belsejébe, majd csatold be jó szorosan! A termék ez esetben olyan lesz, mint ahogy az áruházban látod. Ezzel a kis odafigyeléssel a TISWIM karúszó végigkíséri gyermeked ismerkedését a vízzel.

Ha megfogadod tanácsainkat, a karúszó hosszú élettartamú lesz, még akkor is, ha a gyakori használat miatt kissé megkopik. Ha a gondos karbantartás mellett mégis a normálisnál jobban elhasználódik, 2 év kellékszavatosságot biztosítunk rá. Várjuk visszajelzésedet a honlapunkon, arra törekszünk, hogy termékeink a vásárlók minél nagyobb megelégedésére szolgáljanak!

Most, hogy megismerted a TISWIM karúszó karbantartásának titkait, alkalmazhatod bármely más úszás felfedezését segítő eszköznél is! Most pedig ismerd meg a TISWIM használatát, hogy gyermeked minél előbb belevethesse magát a vízi örömökbe! Bővebb információ:

Tiswim karúszó tisztítása és tárolása

Segítségre van szükséged a termékeddel kapcsolatban?

"Útmutató, összeszerelés, alkatrészek, elérhetők a műhelyben... Vásároltál nálunk és segítségre van szükséged?
A support oldalunkon minden segítséget megtalálsz a termékeinkhez!"

Hogyan tudod karbantartani a felfújható vízi eszközöket?

Hogyan tudod karbantartani a felfújható vízi eszközöket?

A Nabaijitól minden tanácsot megkapsz, hogy hosszú ideig élvezhesd a felfújható vízi termékek használatát.