Hogyan tudod karbantartani a felfújható vízi eszközöket?

Hogyan tudod karbantartani a felfújható vízi eszközöket?

A Nabaiji tanácsokkal szolgál a felfújható vízi eszközök karbantartására és tárolására vonatkozóan, hogy hosszú évekig használhasd őket.

1 - Tisztítás első használat előtt

Első használat előtt öblítsd le tiszta vízzel a felfújható terméket

2 - Ne fújd túl

Ügyelj rá, hogy ne fújd túl és megőrizze a használathoz szükséges eredeti formáját. Normál felfújás mellett, minden felfújható termékünk teljes mértékben megfelel a használathoz szükséges előírásoknak.

Túlfújva nem biztosítja a megfelelő stabilitást és használatot. Emellett néhány eszköz kényelmetlenné is válhat a viseléshez (karúszó, úszógumi, úszóöv) és szakadások, repedések jelentkezhetnek rajta.

3 - Amikor nem használod a terméket, ne tedd ki huzamosabb ideig közvetlen napsütésnek

Ha egy felfújható termék  hosszabb ideig közvetlen napsütésnek van kitéve, eldeformálódhat. A levegő felmelegszik a légkamrákban, az anyag pedig megpuhul. Két tényező, amely sérülékennyé teszi a terméket, ráadásul a színe is idő előtt elkopik.

4 - Használat után öblítsd le

Az egyik legfontosabb és gyakran elfeledett szabály, hogy a megfelelő ápolás egyik lépcsője a használat utáni tisztítás. Mindegy, hogy ásványokat tartalmazó természetes vizekben vagy a klóros úszómedencében használod, a felfújható termékeket egy napi használat után és tárolás előtt tiszta vízzel le kell öblíteni.

felfújható termékek megfelelő tárolása

5 - Megfelelő tárolás

Már a nap végén mindent el kell pakolni… Ajánlott a terméket leeresztett állapotban tárolni, hogy elkerüld a sérüléseket. Az EASY VALVE szelepnek köszönhetően csak le kell venni a szelepsapkát, majd lenyomni a gombot a gyors és hatékony leengedéshez.

Felfújt állapotban csak száraz, jól szellőző, fénytől védett helyen tárold, hogy a lehető legtöbb ideig megőrizd az élettartamát.

6 - Jótállás- Kellékszavatosság

A jótállással és szavatosággal kapcsolatos információkról Panaszkezelési Szabályzatunkban tájékozódhatsz.

Most, hogy már minden szükséges információt tudsz az úszástanuláshoz szükséges, felfújható termékek karbantartásáról és ápolásáról, a teljes figyelmedet gyermeked úszástanulására összepontosíthatod. Itt megtalálod minden tanácsunkat, hogyan segíts gyermekednek elkezdeni úszni.