TDT_SERVICE_FAQKapcsolatfelvételi űrlap

Gyakran ismételt kérdések

Alább megtalálod a leggyakrabban ismételt kérdéseket.

Hogyan tartsam karban és/vagy védjem meg a pingpongasztalomat?

Ne használj az asztallapokon korrozív terméket, amely kárt tehet bennük. Olajozd meg a nyitó- és zárszerkezetet, valamint a kerekeket, hogy megelőzd a korai elhasználódást. Kültéri pingpongasztal esetében, bár ellenáll az időjárási elemeknek, javasoljuk, hogy takard le egy ponyvával vagy védőhuzattal, így nem fakul ki a színe a nap hatására. Rossz időjárás esetén (erős szél) ne habozz megfelelően rögzíteni a pingpongasztalt, hogy ne dőljön el.

Meddig lesz elérhető az alkatrész?

Áruházainkban műhelytechnikusaink tájékoztatnak az alkatrész elérhetőségéről és a szállítási határidőről.
Ha megrendeled online, a szállítási határidő általában 2-5 munkanap, ha az alkatrész rendelkezésre áll.

Eltörött a kerék, a teljes kereket cserélnem kell?

Igen! Ebben az esetben, ha a termékre még érvényes a jótállás, töltsd ki a lap alján található kapcsolatfelvételi űrlapot a csereigény leadásához. Amennyiben a kerékre már nem érvényesíthető a jótállás, keresd fel a műhelyoldalunkat az alkatrész megrendeléséhez.

Hogyan működik a műhelyszolgáltatás?

Bizonyos, az interneten értékesített termékekre szerződéses jótállás vonatkozik, amelynek ideje az érintett termék terméklapján van feltüntetve https://support.decathlon.hu/tdtserviceracketsjotallas-tp_105948. A jótállás az alkatrészekre és a Decathlon által végzett összeszerelésre vonatkozik. A jótállás a hibás alkatrészek cseréjére korlátozódik figyelembe véve a rendeltetésszerű használatot. A jótállásra vonatkozó feltételeket megtalálod a "Jótállás" menüpontban Minden jótállásra vonatkozó kérdéssel fordulhatsz Decathlon áruházadhoz. A jótállás keretein belül behozhatod a terméket a Decathlon áruház műhelyébe a vásárlást igazoló blokkal együtt, vagy használd a lenti űrlapot a kérésed felvételéhez.

Mit tegyek, ha az asztallapokat nem lehet könnyedén lenyitni vagy felhajtani?

Ellenőrizd először a mozgóalkatrészek rögzítését. Ha egy alkatrész sem törött, tegyél egy kevés zsírt vagy paraffinolajat a mozgóalkatrészekre.

Milyen jótállási feltételek vontakoznak az alkatrészekre?

A régebbi termékek esetén a jótállás 2-5 év, míg az új "Roll & Play" termékcsaládra (FT730 O, FT830 O, FT860 O, FT890 O) 10 év jótállás érvényes.
A jótállás 2 évre korlátozódik az alábbi alkatrészekre: fék, háló, rudazat, műanyag ház, állítható lábak. A jótállás a műhely által hibásnak elismert alkatrészek cseréjére korlátozódik, és nem vonatkozik az alkatrészek normál kopásából, az asztalokhoz csatolt leírásban szereplő összeszereléstől való eltérésből adódó károsodásokra, a használatra és biztonságra vonatkozó utasítások be nem tartására, a karbantartás hiányára, a durva használatra vagy karbantartásra (asztallap), az ütésekre, az esésre és általánosságban minden, az asztal minőségét befolyásoló idegen okra. A további információkért kattints a "Jótállás" lehetőségre.

Mik a lehetséges fizetési módok?

A rendelés jóváhagyását követően bankkártyával fizethetsz a decathlon.hu oldalon.

Hol találok összeszerelési útmutatót?

Ezen az oldalon megtalálod a 2002 óta gyártott pingpongasztalok leírásait.  Ha ennél régebbi az asztalod, vedd fel velünk a kapcsolatot a lenti űrlap kitöltésével.

Mikor és hova kérhetek szállítást?

A szállítás hétfőtől péntekig lehetséges az alábbi feltételek mellett:
- házhoz szállítás kaputól kapuig, (amennyiben akadálytalanul megvalósítható),
- kiszállítás kézbesítő által (a csomag behordásához az átvevő segítségére is szükség lehet),
- a kiszállító felveszi a vevővel a kapcsolatot telefonon a szállítási nap egyeztetéséhez (a szállítócég sms értesítést is küld a vevő számára).

Kicserélhetem a pingpongasztal egyik lapját?

A PONGORI csapata bizonyos feltételek mellett a teljes asztallapot kicseréli. A részleteket megtalálod a "Jótállás" címszó alatt (lásd az alábbi gombot). Keress fel minket közvetlenül az egyik Decathlon áruházban vagy lépj kapcsolatba velünk a kapcsolatfelvételi űrlap által, amelyet megtalálsz az oldal alján.

Kicserélhetek egy hibás alkatrészt?

Ha egy alkatrészt munkatársaink hibásnak minősítenek és a termékre még érvényes a jótállás, visszaküldheted nekünk a lenti űrlap kitöltésével együtt. A hibás alkatrészt kicseréljük és a felmerülő költségeket teljes egészében megtérítjük. Hogyha a hibás alkatrészre már nem vonatkozik a jótállás, akkor a pingpongasztal terméklapján az "alkatrészek" menüpontban meg tudod rendelni az új alkatrészt otthonról vagy az áruházi műhelyes kollégák segítségével.

Az új háló túl rövidnek tűnik.

A felhelyezés előtt az új hálót ki kell teríteni. Ezt követően kézzel húzd meg, mielőtt a rudakra tennéd. Az első alkalommal mindig kicsit nehezebb felhelyezni, de a lehető legpontosabban kimért hossz megakadályozza, hogy a háló idővel túlságosan megnyúljon.

Hogyan cseréld le a pingpongasztal biztonsági rendszerét?

Keresd meg az "Összeszerelési útmutató" címszót a modellnév alapján. Az FT730 O, FT830 O, FT714 O, FT744 O, PPT , és PPT pingpongasztalok esetén így járj el: szereld le a piros fogantyút, így az elválik a fém csőtől és most már ki tudod cserélni.

Hol találom meg az asztal nevét? 

Az asztal neve általában rá van nyomtatva az asztalra.A márkanév látható a vázon (a gurulós rész oldalán vagy az asztal peremén) vagy az egyik asztallap alatt.

TDT_SERVICE_FAQKapcsolatfelvételi űrlap
Hol találom meg a pingpongasztal szériaszámát és referencia számát?

A szériaszám és a referencia szám az asztallap alsó felére ragasztott címkén, valamint a kartoncsomagoláson látható.

TDT_SERVICE_FAQKapcsolatfelvételi űrlap
Hogyan találjam meg a szükséges alkatrészt?

A pingpongasztalhoz szükséges alkatrész eléréséhez írd ennek az oldalnak a keresőjébe a pingpongasztalod nevét vagy modellkódját; a pingpongasztal terméklapján találni fogsz egy "Alkatrészek" részt, ahol megtalálod a asztalodhoz kapható pótalkatrészeket. Vagy ellátogathatsz Decathlon áruházunkba a cserélni kívánt alkatrésszel.

Kapcsolat
felvételi űrlap

Nem találtál választ a kérdésedre?

Töltsd ki ezt az űrlapot és egyik tanácsadónk felveszi veled a kapcsolatot.