SAV STAND UP PADDLES

SAV STAND UP PADDLES

STAND UP PADDLES

itiwit-sup-gonflable-100-decathlon

FELFÚJHATÓ STAND-UP PADDLE 100 8' / 9' / 10'

Az alábbi méretekhez: 8' / 9' / 10' | 2023 óta elérhető

evező-sup-klub-3-részes-itiwit

ITIWIT-SUP evező, kluboknak és kölcsönzőknek, állítható 170-220 cm között

Tervezőcsapatunk olyan, állítható SUP evezőt készített, mely kezdők számára ideális, túrákhoz és szörfözéshez is alkalmas, kis hullámokra Állítható és strapabíró SUP evező.

itiwit-sup-gonflable-100-yoga-decathlon

FELFÚJHATÓ STAND-UP PADDLE 100 WELLNESS JÓGA: útmutató, javítás

Az alábbi méretekhez: 10'5 | 2023 óta elérhető

sup-felfújható-strapabíró-klub

ITIWIT-Felfújható SUP strapabíró, kölcsönzőknek

Tervezőcsapatunk intenzív használatra fejlesztette ki ezt a stand up paddle-t, klubok vagy kölcsönzők számára. A klubokkal és klubok számára kifejlesztett SUP profi felhasználóknak, intenzív használatra.

pagaie-sup-compacte-5-parties-orange-itiwit

ITIWIT- SUP EVEZŐ 100-AS, ÁLLÍTHATÓ: 160-220 CM, SZÉTSZEDHETŐ, NARANCSSÁRGA 5P

Csapatunk egy ULTRA KOMPAKT SUP evezőt tervezett, hogy teljessé tegye a kompakt SUP-ok kínálatát. Ez a kompakt és állítható, evezőt bárhová magaddal viheted, testmagasságodhoz és a felhasználásodhoz igazíthatod. 5 részre szétszedhető a könnyű tárolás érdekében, a 30 literes zsákban. Könnyű és kényelmes SUP evező.

ITIWIT-ELEKTROMOS PUMPA 0-20 PSI 13,8V ÉS -10A FELFÚJHATÓ STAND UP PADDLE-HEZ ÉS KAJAKHOZ

ITIWIT-ELEKTROMOS PUMPA 0-20 PSI 13,8V ÉS -10A FELFÚJHATÓ STAND UP PADDLE-HEZ ÉS KAJAKHOZ

Szivargyújtóról működtethető elektromos pumpa. A pumpa 12 V-os szivargyújtóra csatlakoztatható (13,8V-10A). SUP, kajak, csónak, sátor, stb. felfújásához max. 20 PSI nyomásig (1,37 Bar).

itiwit-stand-up-paddle-gonflable-course-race-14x25-decathlon

ITIWIT-FELFÚJHATÓ VERSENY STAND-UP PADDLE 14' x 25""

14' x 25"", felfújható SUP merevítővel és félmerev farral, a nagyobb sebességért. Kompakt, így könnyen szállítható, ideális edzéshez, utazáshoz, versenyzéshez.

itiwit-sup-gonflable-SURF-decathlon

FELFÚJHATÓ STAND UP PADDLE SZÖRF MINIMALIBU ÉS LONGBOARD útmutató, javítás

Az alábbi méretekhez: 9' és 10' | 2022 óta kapható

itiwit-sup-gonflable-course-500-decathlon

Verseny SUP, 12'6” és 14’, felfújható, középhaladó: útmutató, javítás

Az alábbi méretekhez: 12'6 és 14' | 2021 óta elérhető

TAKUMA-PRO FOIL 1300, FEKETE, FEHÉR:

TAKUMA-PRO FOIL 1300, FEKETE, FEHÉR: útmutató, javítás

A TAKUMA HYDROFOIL sokoldalú és hatékony, ideális középhaladó és haladó szintű felhasználóknak. Profilja és szárnyai minimalizálják a légellenállást, kivételes siklást és manőverezést biztosítanak, elősegítve a fejlődést szörfözésben / SUP-ozásban / wingezésben / windsurfingben.

TAKUMA-PRO FOIL 1900, FEKETE, FEHÉR:

TAKUMA-PRO FOIL 1900, FEKETE, FEHÉR: útmutató, javítás

A TAKUMA HYDROFOIL sokoldalú és hatékony, ideális középhaladó és haladó szintű felhasználóknak. Profilja és szárnyai minimalizálják a légellenállást, kivételes siklást és manőverezést biztosítanak, elősegítve a fejlődést szörfözésben / SUP-ozásban / wingezésben / windsurfingben.

pumpa -hp-itiwit-háromállású-egyszerű-gyors-20PSI

ITIWIT-HÁROMÁLLÁSÚ, MAGASNYOMÁSÚ PUMPA SUP-OKHOZ, 20 PSI, EGYSZERŰ ÉS GYORS

A stand up paddle deszka egyszerű és gyors felfújásához tervezett magasnyomású pumpa, 20 PSI nyomásig. Háromállású, magasnyomású pumpa a SUP-ok gyors és egyszerű felfújásához, 20 PSI nyomásig. Két kompressziós tömlője miatt hatékony és kényelmes a pumpálás.

ZRAY SUP X-RIDER X3 12'

FELFÚJHATÓ ZRAY STAND UP PADDLE ALLROUND X-RIDER X3 12': útmutató, javítás

Felfújható Stand Up Paddle (SUP) nagy méretű, nagyon stabil és könnyen használható, evezéshez vagy kisebb hullámok meglovagolásához.

ZRAY SUP X-RIDER X1 10'2

FELFÚJHATÓ ZRAY STAND UP PADDLE ALLROUND X-RIDER X1 10'2: útmutató, javítás

Felfújható Stand Up Paddle (SUP) nagy méretű, nagyon stabil és könnyen használható, evezéshez vagy kisebb hullámok meglovagolásához.

TAKUMA-PRO FOIL 1600, FEKETE, FEHÉR:

TAKUMA-PRO FOIL 1600, FEKETE, FEHÉR: útmutató, javítás

A TAKUMA HYDROFOIL sokoldalú és hatékony, ideális középhaladó és haladó szintű felhasználóknak. Profilja és szárnyai minimalizálják a légellenállást, kivételes siklást és manőverezést biztosítanak, elősegítve a fejlődést szörfözésben / SUP-ozásban / wingezésben / windsurfingben.

állítható-sup-evező-karbonszálas-itiwit

ITIWIT-EVEZŐ SUP-HOZ 500-AS, KARBONSZÁLAS, SZÉTSZEDHETŐ, ÁLLÍTHATÓ, 150-190 CM - M

Tervezőcsapatunk olyan állítható evezőt készített, mely középhaladók számára ideális, túra-, verseny- és szörfözéshez is alkalmas SUP-okhoz. Szétszedhető és állítható 170 és 210 cm között (NARANCSSÁRGA), valamint 150 és 190 cm között (FEHÉR) a testmagasságodnak megfelelően. Üveg- és karbonszálas rúdja rugalmas és hatékony.

pumpa-kézi-egyszerű-magasnyomású-stand-up-paddle-kajakok-kétutas-20-psi-itiwit

ITIWIT-KÉTUTAS, MAGASNYOMÁSÚ PUMPA SUP-OKHOZ ÉS KAJAKOKHOZ, 20 PSI

A kétutas, magasnyomású pumpa kézi pumpa ideális a SUP-ok és kenuk gyors és egyszerű felfújásához 20 PSI nyomásig. LEERESZTÉS módban használva leeresztheted vele a vízi eszközödet. TERMÉKELŐNYÖK EGYSZERŰ HASZNÁLAT 2 üzemmód: 1. térfogat növelése 0-8 PSI. 2. nyomás növelése 8-20 PSI. SOKOLDALÚSÁG Az INFLATE kimenetre csatlakozva használható felfújáshoz, a DEFLATE módban, pedig leeresztésre. NYOMÁSMÉRÉS Beépített nyomásmérő 3-20 PSI-ig skálázva, 3 PSI-től nagy pontosságú mérés. KIALAKÍTÁS széles lábain stabilan áll. Ergonomikus markolatai kényelmes fogást biztosítanak. KOMPAKT KIALAKÍTÁS A cső vége hozzákapcsolható az elejéhez, hogy egyszerűbb legyen a tárolása és a szállítása. STRAPABÍRÁS Robusztus cső forgó fejjel, hogy ne jöjjön ki a szelepből a használat során.

állítható-sup-evező-karbonszálas-itiwit

ITIWIT-EVEZŐ SUP-HOZ 500-AS, KARBONSZÁLAS, SZÉTSZEDHETŐ, ÁLLÍTHATÓ, 170-210 CM

Tervezőcsapatunk olyan, állítható evezőt készített, mely középhaladók számára ideális, túra-, verseny- és szörfözéshez is alkalmas SUP-okhoz. Szétszedhető és állítható 170 és 210 cm között (NARANCSSÁRGA), valamint 150 és 190 cm között (FEHÉR) a testmagasságodnak megfelelően. Üveg- és karbonszálas rúdja rugalmas és hatékony.

sup-felfújható-túra-x900-14-szürke-Itiwit

ITIWIT-FELFÚJHATÓ STAND-UP PADDLE X900-14'-SZÜRKE

Tervezőcsapatunk nagy örömmel készítette el ezt a dupla légkamrás, haladóknak szánt stand up paddle-t. TERMÉKELŐNYÖK STABILITÁS Széles (31""), vastag (6""), megerősítése optimális sebességet biztosít. KOMPAKT KIALAKÍTÁS Méretek a táskába hajtogatva (90x46x25 cm). Felfújás 17 PSI-re 9 perc alatt SIKLÁS A VÍZEN Formája biztosítja a jó siklást ERŐS SZERKEZET Megerősített Dropstitch szerkezet: merev, masszív és kopásálló. EGYSZERŰ SZÁLLÍTÁS 14,5 kg. 2 fogantyúval és középső pánttal, hogy kéz nélkül is szállíthasd. KÉNYELEM Hőkompresszált EVA habszivacs teteje kényelmes és jól tapad a vízre. KÉNYELMES SZÁLLÍTÁS Szállító hevederrel, kétféle szállítási mód: Vállon és kézben is hordható.

itiwit-sup-felfújható-x500-decathlon

FELFÚJHATÓ TÚRA STAND-UP PADDLE X500 13' & 15' TANDEM

Az alábbi méretekhez: 13' és 15' tandem | 2019 óta elérhető

itiwit-stand-up-paddle-felfújható-compact-8-decathlon

ITIWIT-FELFÚJHATÓ STAND-UP PADDLE COMPACT 8'

Könnyű és egyszerűen használható, felfújható stand up paddle max. 60 kg-os felhasználók számára túrázáshoz és kisebb hullámokra. TERMÉKELŐNYÖK ‌STABILITÁS 30"-es szélessége " révén nagyon stabil a nyugodt vizeken. ‌FÉRŐHELY Hihetetlenül kompakt, összehajtogatva elfér egy hátizsákban. ‌SÚLY Max. 60 kg-os felhasználó számára. Maximális terhelhetőség amíg a vízen marad: 180 kg ‌ERŐS KIALAKÍTÁS Megerősített Dropstitch szerkezet & erős és strapabíró ragasztott PVC (javítható). EGYSZERŰ SZÁLLÍTÁS 6 kg ! Könnyű és egyszerűen szállítható a táskájában a partig. KÉNYELEM Szivacs borítás a kényelem és a tapadás érdekében. ‌KÖRNYEZETTUDATOS KIALAKÍTÁS Különböző eljárásoknak köszönhetően 11%-kal csökkentettük a CO2-kibocsátását.

itiwit-stand-up-paddle-felfújható-compact-9-decathlon

ITIWIT-FELFÚJHATÓ STAND-UP PADDLE COMPACT 9'

Könnyű és egyszerűen használható, felfújható SUP 80 kg-nál alacsonyabb testtömegű felhasználók számára túrázáshoz vagy kisebb hullámokra. ‌TERMÉKELŐNYÖK ‌STABILITÁS 33"-es szélessége " révén nagyon stabil nyugodt vizeken. ‌KOMPAKT KIALAKÍTÁS Hihetetlenül kis helyet foglal, összehajtva elfér egy kis hátizsákban. ‌SÚLY 80 kg-nál alacsonyabb testtömegű felhasználó számára. Maximális teherbírás: 220 kg ‌ERŐS SZERKEZET Megerősített Dropstitch és ragasztott PVC szerkezete erős, strapabíró és javítható. EGYSZERŰ SZÁLLÍTÁS 7 kg. Hátizsákban egyszerűen szállítható a vízpartig. ‌KÉNYELEM Habszivacs teteje kényelmes és jól tapad. ‌KÖRNYEZETTUDATOS TERVEZÉS A környezettudatos tervezésnek köszönhetően 11%-kal kevesebb CO2 kibocsátás.

itiwit-sup-felfújható-x100-9-kék-decathlon

FELFÚJHATÓ STAND UP PADDLE ALLROUND X100 9' / 10' / 11'

Az alábbi méretekhez: 9' / 10' / 11' | 2019 óta elérhető

evező-sup-szétszedhető-narancssárga-itiwit

ITIWIT- EVEZŐ STAND UP PADDLE-HEZ 100-AS, SZÉTSZEDHETŐ, ÁLLÍTHATÓ, 170-220 CM, NARANCSSÁRGA

A saját, a barátaid és a családtagjaid magasságához és evezési stílusához állítható. Szétszerelhető és elfér egy táskában vagy a gépjármű csomagtartójában. Könnyű és praktikus SUP TERMÉKELŐNYÖK ÁLLÍTHATÓSÁG Egyszerűen beállítható 170 és 220 cm között EGYSZERŰ HASZNÁLAT Ívelt tolla miatt könnyen és stabilan evezhetsz: 565 cm² (87 inch²). KOMPAKT KIALAKÍTÁS 2 részre szétszedhető (74 cm), hogy elférjen egy táskában vagy a csomagtartóban. KIS SÚLY Könnyű alumínium szerkezet: 960 g. KÉNYELEM Ergonomikus markolat. VÍZFELSZÍNEN MARADÁS Összeszerelve legalább 5 percig nem süllyed el.

evező-sup-szétszedhető-állítható-kék-alacsony-testalkat-itiwit

ITIWIT-SUP EVEZŐ 100-AS, SZÉTSZEDHETŐ, ÁLLÍTHATÓ, 140-180 CM, 3 RÉSZES

Tervezőcsapatunk olyan, szétszedhető és állítható evezőt készített, mely kisebb termetű kezdők számára ideális, kis hullámokra. A saját és mások magasságához, evezési stílusához állítható. Szétszerelhető és elfér egy táskában vagy a gépjármű csomagtartójában. Egyszerű és praktikus SUP evező

evező-sup-szétszedhető-zöld-itiwit

SUP EVEZŐ 100-AS, ÁLLÍTHATÓ, SZÉTSZEDHETŐ, 170-220 CM, ZÖLD

A saját, a barátaid és a családtagjaid magasságához és evezési stílusához állítható. Szétszerelhető és elfér egy táskában vagy a gépjármű csomagtartójában. Könnyű és praktikus SUP TERMÉKELŐNYÖK ÁLLÍTHATÓSÁG Egyszerűen beállítható 170 és 220 cm között EGYSZERŰ HASZNÁLAT Ívelt tolla miatt könnyen és stabilan evezhetsz: 565 cm² (87 inch²). KOMPAKT KIALAKÍTÁS 2 részre szétszedhető (74 cm), hogy elférjen egy táskában vagy a csomagtartóban. KIS SÚLY Könnyű alumínium szerkezet: 960 g. KÉNYELEM Ergonomikus markolat. VÍZFELSZÍNEN MARADÁS Összeszerelve legalább 5 percig nem süllyed el.

itiwit-sup-gonflable-SURF-500-decathlon

FELFÚJHATÓ SHORTBOARD ÉS LONGBOARD SZÖRF SUP 500-AS

Az alábbi méretekhez: 9' és 10' | 2019 óta kapható

pagaie-sup-junior-itiwit

SUP EVEZŐ 100-AS, ÁLLÍTHATÓ, SZÉTSZEDHETŐ, 140-180 CM, KÉK

A saját, a barátaid és a családtagjaid magasságához és evezési stílusához állítható. Szétszerelhető és elfér egy táskában vagy a gépjármű csomagtartójában. Könnyű és praktikus SUP TERMÉKELŐNYÖK ÁLLÍTHATÓSÁG Egyszerűen beállítható 140 és 180 cm között EGYSZERŰ HASZNÁLAT Ívelt tolla miatt könnyen és stabilan evezhetsz: 565 cm² (87 inch²). KOMPAKT KIALAKÍTÁS 2 részre szétszedhető (74 cm), hogy elférjen egy táskában vagy a csomagtartóban. KIS SÚLY Könnyű alumínium szerkezet: 840 g. KÉNYELEM Ergonomikus markolat. VÍZFELSZÍNEN MARADÁS Összeszerelve legalább 5 percig nem süllyed el.

evező-sup-szétszedhető-kék-itiwit

ITIWIT -SUP EVEZŐ 100-AS, ÁLLÍTHATÓ, SZÉTSZEDHETŐ, 170-220 CM, SÖTÉTKÉK

A saját, a barátaid és a családtagjaid magasságához és evezési stílusához állítható. Szétszerelhető és elfér egy táskában vagy a gépjármű csomagtartójában. Könnyű és praktikus SUP TERMÉKELŐNYÖK ÁLLÍTHATÓSÁG Egyszerűen beállítható 170 és 220 cm között EGYSZERŰ HASZNÁLAT Ívelt tolla miatt könnyen és stabilan evezhetsz: 565 cm² (87 inch²). KOMPAKT KIALAKÍTÁS 2 részre szétszedhető (74 cm), hogy elférjen egy táskában vagy a csomagtartóban. KIS SÚLY Könnyű alumínium szerkezet: 960 g. KÉNYELEM Ergonomikus markolat. VÍZFELSZÍNEN MARADÁS Összeszerelve legalább 5 percig nem süllyed el.

itiwit-GILET_FLOTTABILITE-POCKETS_50NEWTONS-KAYAK-STAND-UP-PADDLE

Úszást segítő mellény, 50N, sokzsebes, kenuzáshoz, kajakozáshoz, SUP-ozáshoz: útmutató, javítás

Sokzsebes mellény, kenuzáshoz, kajakozáshoz, SUP-ozáshoz, egész napos túrákra. Állítható pántjainak köszönhetően kényelmes. A hasi zsebekben minden felszerelést kézközelben tudhatsz. 2 l-es víztasaknak kialakított hellyel ellátva (nem tartozék).

evező-sup-állítható-karbon-itiwit

ITIWIT-Evező Stand up paddle 900 állítható, karbon, 170-210 cm, fekete: útmutató, javítás

Tervezőcsapatunk olyan, állítható evezőt készített, mely középhaladók számára ideális, túra-, verseny- és szörfözéshez is alkalmas SUP-okhoz.170-210 cm között állítható, könnyű és hatékony, szénszálas evező. Használatával kevesebb energiabefektetés mellett nagyobb sebesség érhető el.ELŐNYÖKÁLLÍTHATÓ170 és 210 cm között milliméter pontossággal állítható evező.TELJESÍTMÉNYToll homorú belső ággal, jó fogás. Felület 565 cm² (87,5 in²) KIS SÚLY Könnyű karbon szerkezet, 540 gÜTÉSCSILLAPÍTÁSMűanyag ABS perem a toll szélén az ütések ellen.KÉNYELEMErgonomikus markolat, kényelmes és jó fogást biztosít. Jelölő rovátkák a nyélen. VÍZFELSZÍNEN MARADÁS Összeállítva legalább 5 percig nem süllyed el.

pumpa-hp-itiwit-elektromos

ITIWIT-ELEKTROMOS PUMPA 0-15 PSI 12V ÉS 15A FELFÚJHATÓ STAND UP PADDLE-HEZ ÉS KAJAKHOZ

12 V-os, 15 A-es hálózatról működtethető, elektromos pumpa, max. 15 PSI (1 bar) teljesítménnyel. Ideális alacsony nyomású kajakok és magas nyomású SUP deszkák felfújásához. TERMÉKELŐNYÖK EGYSZERŰ HASZNÁLAT Állítsd be a kívánt nyomást, és indítsd el a pumpát. NYOMÁSMÉRÉS Integrált nyomásmérő: 0-15 PSI. KIS SÚLY 1,2 kg. TELJESÍTMÉNY 12 perc alatt felfújható egy 300 literes SUP 15 PSI-re. SOKOLDALÚ FELHASZNÁLÁS 1 Boston-szelep, 1 mini Boston-szelep, 1 magasnyomású szelep.

pumpa-hp-itiwit-háromállású

ITIWIT-HÁROMÁLLÁSÚ, MAGASNYOMÁSÚ PUMPA SUP-OKHOZ, 20 PSI, EGYSZERŰ ÉS GYORS

A háromállású, magasnyomású pumpa a SUP-ok gyors és egyszerű felfújásához ajánlott, 20 PSI nyomásig. Két kompressziós tömlője miatt hatékony és kényelmes. TERMÉKELŐNYÖK EGYSZERŰ HASZNÁLAT 3 üzemmód: 1/ kétutas, két csövön 2/ egyutas, két csövön 3/ egyutas, egy csövön TELJESÍTMÉNY Erős szerkezet, két dugattyú és stabil talp. Széles markolat. NYOMÁSMÉRÉS Markolatba épített nyomásmérő 3-20 PSI-ig skálázva. ERŐS SZERKEZET Robusztus cső, csendes fújás.

Hogyan javítsd meg az overallod?

KAJAK-KENU ÉS SUP NEOPRÉN OVERALL, 2 MM útmutató, javítás

Szeretnéd megjavítani a neoprén overallodat? Tekintse meg az összes videónkat az overallon lévő szakadások, lyukak, vágások kijavításához.

pagaie-sup-demontable-fibre-carbone-itiwit

ITIWIT-SUP EVEZŐ, 500-AS, KARBON, SZÉTSZEDHETŐ, ÁLLÍTHATÓ: 170-210 CM: útmutató, javítás

Tervezőcsapatunk középhaladó SUP-osoknak készítette ezt a szétszedhető evezőt, tengerre, tóra, és lassú folyóra. 2 részből álló, szétszedhető evező Könnyen állítható méretű (170-210 cm) és szögű evező. TERMÉKELŐNYÖK ÁLLÍTHATÓSÁG Egyszerűen beállítható 170 és 210 cm között EGYSZERŰ HASZNÁLAT Ívelt tolla miatt könnyen és stabilan evezhetsz: 565 cm² (87 inch²). KIS SÚLY Könnyű, karbonszálas rúd: 760 g 720 g. KOMPAKT KIALAKÍTÁS Szétszedhető, 89 cm. KÉNYELEM Ergonomikus markolat. VÍZFELSZÍNEN MARADÁS Összeszerelve legalább 5 percig nem süllyed el.

evező-sup-szétszedhető-állítható-karbon-itiwit

ITIWIT-STAND UP PADDLE EVEZŐ 900-AS, KARBON, SZÉTSZEDHETŐ, ÁLLÍTHATÓ 170-210 CM, FEKETE

Tervezőcsapatunk olyan, állítható evezőt készített, mely haladók számára ideális, túra-, verseny- és szörfözéshez is. 170-210 cm között állítható, nagyon könnyű és hatékony karbon evező. Kevesebb energiabefektetéssel nagyobb sebesség érhető el. Szétszedhető, elfér egy felfújható SUP táskájában. TERMÉKELŐNYÖK ÁLLÍTHATÓSÁG 170 és 210 cm között milliméter pontossággal állítható evező. TELJESÍTMÉNY Toll homorú belső ággal, jó fogás. Felület 565 cm² (87,5 in²) KIS SÚLY Könnyű karbon szerkezet, 585 g. EGYSZERŰ ÖSSZESZERELÉS 90 cm szétszedve. EGYSZERŰ SZÁLLÍTÁS Védőhuzat a szállításhoz. ÜTÉSVÉDELEM Műanyag ABS perem a toll szélén az ütések ellen. KÉNYELEM Ergonomikus markolat, kényelmes és jó fogást biztosít. Jelölő rovátkák a nyélen. VÍZFELSZÍNEN MARADÁS Összeállítva legalább 5 percig nem süllyed el. Jelölő rovátkák a nyélen. VÍZFELSZÍNEN MARADÁS Összeállítva legalább 5 percig nem süllyed el.

pumpa-hp-itiwit

ITIWIT-MAGASNYOMÁSÚ KÉZI PUMPA, 20 PSI, KÉTUTAS, NARANCSSÁRGA

Tervezőcsapatunk stand up paddle deszka felfújásához készítette ezt a magasnyomású pumpát, 20 PSI nyomásig. TERMÉKELŐNYÖK EGYSZERŰ HASZNÁLAT 2 üzemmód: 1/ térfogat 2/ nyomás TELJESÍTMÉNY Masszív szerkezet a nagy nyomáshoz. Nagy fogantyúk. MÉRÉS Beépített nyomásmérő 3-20 PSI nyomásig TARTÓSSÁG Erős és csendes pumpacső.

itiwit-GILET_FLOTTABILITE-BA50+-NEWTON-KAJAK-STAND-UP-PADDLE

Úszást segítő mellény, 50N+, kajak, stand up paddle, sportvitorlás: útmutató, javítás

Kezdő szintű kenuzáshoz kifejlesztett úszást segítő mellény. Úszást segítő mellény (70N felhajtóerővel), strapabíró, a csatoknak köszönhetően könnyű felvenni. Egyesületeknek vagy kenu-kajak és SUP kölcsönzőknek ajánlott. Ágyékheveder minden méretben.

itiwit-GILET_FLOTTABILITE-BA-50-NEWTONS-KAYAK-STAND-UP-PADDLE

ITIWIT- ÚSZÁST SEGÍTŐ MELLÉNY BA 50 NEWTON DTC KAJAK STAND UP PADDLE VITORLÁS: útmutató, javítás

Ezt a mellényt kezdő szintű kajakozók, SUP-ozók, vitorlázók és katamaránozók számára terveztük. Az úszást segítő mellény 50N felhajtóerővel bír, könnyű, nyitott szabású, egyszerű felvenni és beállítani. Szabad mozgást enged bármilyen vízi sportot is űzöl.

ITIWIT-SUP-EPOXY-102-GRIS-ORANGE

ITIWIT-STAND-UP PADDLE EPOXY 10'2 SZÜRKE, NARANCSSÁRGA

Alkalmankénti és rendszeres használatra tervezett túra stand up paddle TERMÉKELŐNYÖKSIKLÁS MINŐSÉGEMerev, lapos szerkezete biztosítja a siklást nyugodt vízen STABILITÁS Megfelelő 80 kg-nál nagyobb testsúlyú felhasználók számáraEGYSZERŰ SZÁLLÍTÁS 13,3 kg. 1 ergonomikus fogantyú középen. Rugalmas pánt SZILÁRDSÁG EPS mag, epoxy szendvicsszerkezet, üvegszálak, fa fedőborítás.

itiwit-sup-gonflable-SURF-500-decathlon

FELFÚJHATÓ STAND-UP PADDLE SURF 500 8' ÉS 9': útmutató, javítás

Az alábbi méretekhez: 8’ és 9' | 2017 óta elérhető

ITIWIT-SUP-EPOXY-VAGUE-500-92

ITIWIT-STAND-UP PADDLE EPOXY 500 9'2, SÁRGA útmutató, javítás

Középhaladó szintű SUP-osok számára ajánlott hullámokra, 60 és 80 kg-os testsúly.TERMÉKELŐNYÖK IRÁNYÍTHATÓSÁG Sup szörfösök számára ideális kialakítás bármilyen körülményhez.STABILITÁS Formája megfelelő a 80 kg-nál kisebb testsúlyú felhasználó számára. Deszka űrtartalma: 133 liter EGYSZERŰ SZÁLLÍTÁS Ergonomikus markolat, súly: 9,8 kg TAPADÁS 2/3-as EVA szivacs pad, "gyémánt" forma.

GILET-FLOTTABILITE-WAIRGO-HYDRA-50N-ORANGE-ITIWIT

ÚSZÁST SEGÍTŐ MELLÉNY WAIRGO HYDRATATION 50N 

Rendszeresen űzött vízi sportokhoz ajánlott, azoknak, akiknek szükségük van megfelelő felhajtóerőt biztosító kiegészítőre.

evező-sup-szétszedhető-kék-itiwit

SUP EVEZŐ 100-AS, ÁLLÍTHATÓ, SZÉTSZEDHETŐ, 170-210 CM, KÉK

A saját, a barátaid és a családtagjaid magasságához és evezési stílusához állítható. Szétszerelhető és elfér egy táskában vagy a gépjármű csomagtartójában. Könnyű és praktikus SUP TERMÉKELŐNYÖK ÁLLÍTHATÓSÁG Egyszerűen beállítható 170 és 210 cm között EGYSZERŰ HASZNÁLAT Ívelt tolla miatt könnyen és stabilan evezhetsz: 565 cm² (87 inch²). KOMPAKT KIALAKÍTÁS 2 részre szétszedhető (74 cm), hogy elférjen egy táskában vagy a csomagtartóban. KIS SÚLY Könnyű alumínium szerkezet: 940 g. KÉNYELEM Ergonomikus markolat. VÍZFELSZÍNEN MARADÁS Összeszerelve legalább 5 percig nem süllyed el.

ITIWIT-SUP-EPOXY-VAGUE-500-88

ITIWIT-STAND-UP PADDLE EPOXI, 500-AS 8'8 PIROS: leírás, javítás

Középhaladó szintű SUP-osok számára tervezve hullámokra. 60 kg-nál kisebb testsúlyhoz.ELŐNYÖK IRÁNYÍTHATÓSÁG Formája révén ideális SUP szörfözéshez bármilyen körülményekhez.STABILITÁS Formáját 60 kg-nál kisebb testsúlyú felhasználó számára alakítottuk ki. Deszka űrtartalma: 122 liter EGYSZERŰ SZÁLLÍTÁS Ergonomikus fogantyú, 9,4 kg-os súly. TAPADÁS 2/3 EVA szivacs pad "gyémánt" mintázattal

evező-sup-szétszedhető-állítható-kék-kicsi-méret-itiwit

ITIWIT-EVEZŐ SUP-HOZ 100-AS, ÁLLÍTHATÓ, 170-220 CM, NARANCSSÁRGA, KÉTRÉSZES

Szétszerelhető és elfér egy táskában vagy a gépjármű csomagtartójában. Könnyű és praktikus SUP evező. A saját, a barátaid és a családtagjaid magasságához és evezési stílusához állítható.

itiwit-sup-felfújható-explorace-126-decathlon

FELFÚJHATÓ STAND-UP PADDLE EXPLORACE 12'6: útmutató, javítás

Az alábbi méretekhez: 12'6x26, 12'6x29 és 12'6x32 | 2017 óta elérhető

állítható-sup-evező-karbonszálas-itiwit

ITIWIT-EVEZŐ SUP-HOZ 500-AS, KARBONSZÁLAS, ÁLLÍTHATÓ, 170-210 CM

Tervezőcsapatunk középhaladó SUP-osoknak készítette ezt a szétszedhető evezőt, tengerre, tóra, és lassú folyóra. 2 részből álló, szétszedhető evező Könnyen állítható méretű (170-210 cm) és szögű evező. TERMÉKELŐNYÖK ÁLLÍTHATÓSÁG Egyszerűen beállítható 170 és 210 cm között EGYSZERŰ HASZNÁLAT Ívelt tolla miatt könnyen és stabilan evezhetsz: 565 cm² (87 inch²). KIS SÚLY Könnyű, karbonszálas rúd: 760 g 760 g KÉNYELEM Ergonomikus markolat VÍZFELSZÍNEN MARADÁS Összeszerelve az evező legalább 5 percig nem süllyed el.

táska-vízhatlan-itiwit

ITIWIT-Vízhatlan táska

Tervezőcsapatunk vízi sportokhoz készítette ezt a vízhatlan táskát, mely megvédi holmidat a víztől. Vízhatlan táska, mely cseppálló. Ideális kajakozáshoz, SUP-ozáshoz, vitorlázáshoz.

decathlon-itiwit-sup-100-felfújható

ITIWIT FELFÚJHATÓ SUP DESZKA TÚRÁZÁSHOZ 8’9/9’8/10’7

Méretek: 8'9/9'8/10'7 | 2016 óta elérhető

SUP-JOBE-AERO-11'6

Jobe felfújható SUP Aero 11’6: útmutató, javítás

Stand up paddle középhaladóknak, rendszeres túrázáshoz vagy versenyre, 80 kg testsúly felett.TERMÉKELŐNYÖKSTABILITÁSSzéles (31,5") és vastag (6") anyaga stabilitást biztosít.EGYSZERŰ FELFÚJÁS ÉS LEERESZTÉS8 perc alatt 15 PSI-re felfújható.SIKLÁSMINŐSÉGTúrázáshoz kifejlesztett, nyugodt vizeken ideális forma.

TRIBORD-SUP-EPOXY-102-ORANGE

TRIBORD-STAND-UP PADDLE EPOXY 10'2 NARANCSSÁRGA: útmutató, javítás

Alkalmankénti és rendszeres használatra tervezett túra stand up paddle TERMÉKELŐNYÖKSIKLÁS MINŐSÉGEMerev, lapos szerkezete biztosítja a siklást nyugodt vízen STABILITÁS Megfelelő 80 kg-nál nagyobb testsúlyú felhasználók számára, max. 110 kg.EGYSZERŰ SZÁLLÍTÁS 13,3 kg. 1 fogantyú SZILÁRDSÁG EPS mag, epoxy szendvicsszerkezet, üvegszálak, fa fedőborítás.

SUP-JOBE-AERO-YARRA

JOBE-FELFÚJHATÓ STAND-UP PADDLE AERO YARRA 10'6

Alkalmankénti Stand Up Paddle-özéshez TERMÉKELŐNYÖK STABILITÁS (32"") széles és (6"") vastag a stabilitás érdekében EGYSZERŰ FELFÚJÁS ÉS LEERESZTÉS 8 perc alatt 15 PSI nyomásra fújható SIKLÁS MINŐSÉGE Formája megfelelő túrázáshoz nyugodt vízen.

SUP-JOBE-AERO-11'6

JOBE- E-DUNA FELFÚJHATÓ STAND-UP PADDLE 11'6

Elektromos rásegítéssel rendelkező stand up paddle, a sport szépségeinek felfedezéséhez.TERMÉKELŐNYÖKSTABILITÁS320 literes űrtartalma révén nagyon stabil, legfeljebb 115 kg-os testsúlyig.EGYSZERŰ SZÁLLÍTÁSA csomagban minden megtalálható, hogy egyszerűen magaddal vidd a teljes felszereléstSIKLÁS MINŐSÉGEFormája és az elektromos rásegítés jó siklást biztosít.KÉNYELEMEVA pad és neoprén markolat a fokozott kényelem érdekében

TRIBORD-SUP-FELFÚJHATÓ-98-SÁRGA

TRIBORD-STAND-UP PADDLE FELFÚJHATÓ 9'8 SÁRGA: útmutató, javítás

Kezdőknek, stand up paddle-hez, alkalmankénti használatra, nyugodt vizeken: folyó, tó, tenger.ELŐNYÖK STABILITÁS~Méretének köszönhetően nagyon stabil: vastagság: 6" (15 cm) és szélesség.KÉNYELEMMinden testalkathoz megfelelő, maximális teherbírása: 80 kg.KÖNNYEN FELFÚJHATÓ / LEERESZTHETŐMagasnyomású pumpával 5 perc alatt felfújható.KÖNNYEN SZÁLLÍTHATÓKözépen megerősített fogantyú. Súly: 11 kg.TARTÓSSÁG2 rétegű PVC.SIKLÁS MINŐSÉGEMagasnyomású pumpával (15 psi) javasolt felfújni a megfelelő nyomáshoz és sikláshoz.

SUP-JOBE-YARRA

Jobe felfújható SUP YARRA 10’6: útmutató, javítás

Stand up paddle-hez, alkalmankénti használatra. ELŐNYÖKSTABILITÁSMéretének köszönhetően stabil.KÖNNYEN FELFÚJHATÓ / LEERESZTHETŐKb. 7 perc alatt felfújható.SOKOLDALÚ HASZNÁLATEvezés nyugodt vizeken, maximális teherbírás: 120 kg;SIKLÁSMINŐSÉGHosszának köszönhetően jól siklik a vízen. 21 kg.

1 of 5