Quick'in tenyérellenállások karbantartása

Quick'in tenyérellenállások karbantartása

Habár a Quick'In tenyérellenállások masszív anyagból készültek, rendszeres használatra, ezáltal sok órányi úszást is kibírnak, ha gondoskodsz róluk, hosszú és szép életet biztosíthatsz nekik!

A klór okozta kopás miatt a szilikonpánt könnyen töredezni kezdhet és akár el is törhet, ezért a kellemetlen meglepetések elkerülésére ellátunk néhány egyszerű tanáccsal.

Ezek a tanácsok a legtöbb úszófelszerelésre (uszony, úszószemüveg, úszódeszka stb.) alkalmazhatók.

Lássuk tehát, hogyan gondoskodhatsz új tenyérellenállásaidról!

1/ A tenyérellenállások karbantartása

Mindenekelőtt fontos, hogy a tenyérellenállás felvételekor ne erőltetsd bele a kezed a pánton keresztül (ezzel hozzájárulsz a felszerelés idő előtti elhasználódásához). Először is lazítsd ki a csatot, majd miután a kezed a helyén van, húzd meg tetszés szerint.

Ne feledkezz meg arról, hogy minden használat után - akár medencében, akár a tengerben úsztál - öblítsd le a felszerelést tiszta vízzel.

Ez a termék merev részeit tekintve kevésbé fontos, viszont a rugalmas, szilikonból készült elemet és a pántot, valamint a puha műanyagból készült széleket mindenképp öblítsd le. Ezáltal elkerülheted, hogy a klór és a sós víz károsítsa az anyagot.

Végső soron csak annyit kell tenned, hogy gyengéden bánsz a termékeddel és időről időre tiszta vízben áztatod... nem olyan bonyolult!

2/ A tenyérellenállások tárolása

Ebben sincs semmi nehéz!

A legfontosabb, hogy ha szabadtéri medencében vagy nyílt vízen úszol, ne hagyd a felszerelésedet a napon száradni! A nap károsíthatja a pánt anyagát, a rugalmas, szilikonból készült elemet, valamint a puha széleket.

Az öblítés után a tenyérellenállásokat a táskádban vagy a hálós zsákodban tárold (a jól szellőző háló lehetővé teszi a felszerelés gyors száradását).

Tipp: ha semmit sem bíznál a véletlenre, a Quick'In tenyérellenállások optimális védelme (és a tárolási hely maximalizálása) érdekében fordítsd a két tenyeret egymással szemben.

Figyelem! Még a szépen használt, karbantartott és tárolt tenyérellenállások is elhasználódhatnak. Ne hibáztasd magad! A tenyérellenállásokra 2 év garanciát vállalunk! Ha úgy érzed, hogy eljött az ideje, cseréld le őket, hogy ne veszíts az úszás élményéből!

Ez minden. Most már mindent tudsz az új Quick'In tenyérellenállásod karbantartásáról és tárolásáról!

Ha mindent szeretnél tudni az új termékedről, itt találod tippjeinket a tenyérellenállás lehető legjobb használatához és beállításához. És miért ne csinálhatnánk egy kis kargyakorlatot is?

Quick'in tenyérellenállások karbantartása

Segítségre van szükséged a DECATHLON termékedhez?

"Útmutató, összeszerelés, alkatrészek, műhelyszolgáltatás, stb. Nálunk vásároltál és segítségre van szükséged?
Support oldalunkon minden segítséget megtalálsz a termékeddel kapcsolatban! "

Quick'in tenyérellenállások karbantartása

Quick'in tenyérellenállások karbantartása

A legjobb tippek és tanácsok a Quick'In tenyérellenállások megfelelő karbantartásához [...]