MŰHELYSZOLGÁLTATÁSOK VÍZTASAKOS HÁTIZSÁK

MŰHELYSZOLGÁLTATÁSOK VÍZTASAKOS HÁTIZSÁK

Válaszd ki a víztasakos hátizsákodat, hogy megtaláld a termékkel kapcsolatos összes információt. Ápolás, javítás és a táskához megfelelő kiegészítők.

VÍZTARTÁLYOS TÁSKA

VÍZTARTÁLYOS HÁTIZSÁK MTB EXPL 7L - 2L-ES VÍZTARTÁLLYAL: útmutató, javítás

Csapatunk ezt a víztartályos hátizsákot folyadékpótláshoz tervezte, 3 órát nem meghaladó mountain bike kerékpározáshoz. 7 l belső űrtartalom 2 l víztasakkal.

VÍZTARTÁLYOS HÁTIZSÁK

Víztartályos hátizsák, 2 l / 1 l - MTB EXPL: útmutató, javítás

Ez a víztartályos hátizsák ideális folyadékpótláshoz az első MTB túrákon, 1,5 órát nem meghaladó kerékpározáshoz. 1 literes félmerev víztartállyal.

VÍZTARTÁLYOS TÁSKA

VÍZTARTÁLYOS HÁTIZSÁK MTB ST 500 4L - 1L-ES VÍZTARTÁLLYAL: útmutató, javítás

Kerékpározz 2 órát ezzel a víztartályos hátizsákkal: 1 literes víztartály, 4 literes tárolókapacitás, 3 nagy zseb. Könnyű és kompakt kialakítása révén magaddal viheted a mountain bike kerékpározáshoz legszükségesebb felszerelésed.

Víztartályos övtáska, AM, 4l

Víztartályos övtáska, MTB, AM, 4l - 1,5l: útmutató, javítás

Ezt a MTB övtáskát úgy terveztük, hogy mindent magaddal tudj vinni, amire szükséged lehet a kerékpározás során anélkül, hogy megterhelnéd a hátad. Ideális víz, szerszámok és egyéb felszerelések szállítására, miközben a hátad szabadon marad a nagyobb kényelem és mozgásszabadság érdekében kerékpározás közben.

VÍZTARTÁLYOS HÁTIZSÁK

Víztartályos hátizsák XC LIGHT 2,5 l - 2 l: útmutató, javítás

Egyszerű és biztonságos folyadékpótláshoz XC versenyeken és edzéseken.

Övtáska kulaccsal, AM, 4l

Övtáska kulaccsal, 2 l/0,25 l - Feel: útmutató, javítás

Csapatunk ezt a víztartályos övtáskát 2 órát nem meghaladó mountain bike All Mountain kerékpározáshoz tervezte. Belül egy 250 ml-es puha palack található.

VÍZTARTÁLYOS HÁTIZSÁK

VÍZTARTÁLYOS HÁTIZSÁK MTB ST 520 6L - 2L-ES VÍZTARTÁLLYAL: útmutató, javítás

Ez a 6 literes víztartályos hátizsák könnyű és kompakt. 2 literes víztartállyal kapható. A számos rekesz révén rendszerezve szállíthatod a holmidat.

VÍZTARTÁLYOS TÁSKA

VÍZTARTÁLYOS HÁTIZSÁK MTB ST 900 12L - 2L-ES VÍZTARTÁLLYAL: útmutató, javítás

Kerékpározz 4 órát ezzel a víztartályos hátizsákkal: 2 literes víztartállyal. A 12 literes tárolókapacitás jól elrendezett, hogy mindent elférjen benne, amire szükséged lehet.