FELFÚJHATÓ STAND UP PADDLE-K

FELFÚJHATÓ STAND UP PADDLE-K

STAND UP PADDLE 

Segítségre van szükséged a felfújható stand up paddle-hez? A DECATHLON MŰHELYSZOLGÁLTATÁSOK segítségével hozzáférhetsz az összeszerelési és használati útmutatókhoz, oktatóvideókhoz, GYIK-hez és a felfújható stand up paddle-el kapcsolatos alkatrészekhez, műhelyszolgáltatásokhoz.

itiwit-sup-felfújható-x100-9-kék-decathlon

FELFÚJHATÓ STAND UP PADDLE ALLROUND X100 9' / 10' / 11'

Az alábbi méretekhez: 9' / 10' / 11' | 2019 óta elérhető

itiwit-stand-up-paddle-felfújható-compact-9-decathlon

ITIWIT-FELFÚJHATÓ STAND-UP PADDLE COMPACT 9'

Könnyű és egyszerűen használható, felfújható SUP 80 kg-nál alacsonyabb testtömegű felhasználók számára túrázáshoz vagy kisebb hullámokra. ‌TERMÉKELŐNYÖK ‌STABILITÁS 33"-es szélessége " révén nagyon stabil nyugodt vizeken. ‌KOMPAKT KIALAKÍTÁS Hihetetlenül kis helyet foglal, összehajtva elfér egy kis hátizsákban. ‌SÚLY 80 kg-nál alacsonyabb testtömegű felhasználó számára. Maximális teherbírás: 220 kg ‌ERŐS SZERKEZET Megerősített Dropstitch és ragasztott PVC szerkezete erős, strapabíró és javítható. EGYSZERŰ SZÁLLÍTÁS 7 kg. Hátizsákban egyszerűen szállítható a vízpartig. ‌KÉNYELEM Habszivacs teteje kényelmes és jól tapad. ‌KÖRNYEZETTUDATOS TERVEZÉS A környezettudatos tervezésnek köszönhetően 11%-kal kevesebb CO2 kibocsátás.

SUP-JOBE-AERO-YARRA

JOBE-FELFÚJHATÓ STAND-UP PADDLE AERO YARRA 10'6

Alkalmankénti Stand Up Paddle-özéshez TERMÉKELŐNYÖK STABILITÁS (32"") széles és (6"") vastag a stabilitás érdekében EGYSZERŰ FELFÚJÁS ÉS LEERESZTÉS 8 perc alatt 15 PSI nyomásra fújható SIKLÁS MINŐSÉGE Formája megfelelő túrázáshoz nyugodt vízen.

itiwit-stand-up-paddle-felfújható-compact-8-decathlon

ITIWIT-FELFÚJHATÓ STAND-UP PADDLE COMPACT 8'

Könnyű és egyszerűen használható, felfújható stand up paddle max. 60 kg-os felhasználók számára túrázáshoz és kisebb hullámokra. TERMÉKELŐNYÖK ‌STABILITÁS 30"-es szélessége " révén nagyon stabil a nyugodt vizeken. ‌FÉRŐHELY Hihetetlenül kompakt, összehajtogatva elfér egy hátizsákban. ‌SÚLY Max. 60 kg-os felhasználó számára. Maximális terhelhetőség amíg a vízen marad: 180 kg ‌ERŐS KIALAKÍTÁS Megerősített Dropstitch szerkezet & erős és strapabíró ragasztott PVC (javítható). EGYSZERŰ SZÁLLÍTÁS 6 kg ! Könnyű és egyszerűen szállítható a táskájában a partig. KÉNYELEM Szivacs borítás a kényelem és a tapadás érdekében. ‌KÖRNYEZETTUDATOS KIALAKÍTÁS Különböző eljárásoknak köszönhetően 11%-kal csökkentettük a CO2-kibocsátását.

sup-felfújható-túra-x900-14-szürke-Itiwit

ITIWIT-FELFÚJHATÓ STAND-UP PADDLE X900-14'-SZÜRKE

Tervezőcsapatunk nagy örömmel készítette el ezt a dupla légkamrás, haladóknak szánt stand up paddle-t. TERMÉKELŐNYÖK STABILITÁS Széles (31""), vastag (6""), megerősítése optimális sebességet biztosít. KOMPAKT KIALAKÍTÁS Méretek a táskába hajtogatva (90x46x25 cm). Felfújás 17 PSI-re 9 perc alatt SIKLÁS A VÍZEN Formája biztosítja a jó siklást ERŐS SZERKEZET Megerősített Dropstitch szerkezet: merev, masszív és kopásálló. EGYSZERŰ SZÁLLÍTÁS 14,5 kg. 2 fogantyúval és középső pánttal, hogy kéz nélkül is szállíthasd. KÉNYELEM Hőkompresszált EVA habszivacs teteje kényelmes és jól tapad a vízre. KÉNYELMES SZÁLLÍTÁS Szállító hevederrel, kétféle szállítási mód: Vállon és kézben is hordható.

decathlon-itiwit-sup-100-felfújható

ITIWIT FELFÚJHATÓ SUP DESZKA TÚRÁZÁSHOZ 8’9/9’8/10’7

Méretek: 8'9/9'8/10'7 | 2016 óta elérhető