Unselected
BELTÉRI PINGPONGASZTALOK | DECATHLON MŰHELYSZOLGÁLTATÁSOK

BELTÉRI ASZTALOK

ASZTALITENISZ

Válaszd ki a beltéri pingpongasztal modelljét, hogy megtudj minden információt a termékről. Összeszerelés, karbantartás, javítás, kiegészítők és a beltéri pingpongasztallal kompatibilis alkatrészek!

Unselected
Pongori TTT 930

Pongori TTT 930

Ezen az oldalon megtalálod a  használati útmutatót, valamint videókat az összeszerelésről és a karbantartási útmutatókat. Eltörött egy alkatrész? Alkatrészt kell cserélni? Itt megtalálsz minden szükséges pótalkatrészt pingpongasztalod megjavításához.

TTT 500 Indoor

TTT 500 Indoor: összeszerelési és javítási útmutató

TTT 500 Indoor modelled van? Ezen az oldalon megtalálod a pingpongasztalhoz tartozó útmutatót. Alkatrészt kell cserélni? Itt találsz minden olyan alkatrészt, amire szükséged lehet pingpongasztalod megjavításához. Segítségre van szükséged? Keresd fel a gyakran ismételt kérdéseket vagy lépj velünk kapcsolatba az oldal alján.

PPT130MOUTDOOR

PONGORI PPT 130 MEDIUM

A PPT 130 MEDIUM OUTDOOR modelled van? Ezen az oldalon megtalálod a pingpongasztalhoz tartozó útmutatót. Alkatrészt kell cserélni? Itt megtalálsz minden szükséges pótalkatrészt a pingpongasztal javításához. Segítségre van szükséged? Keresd fel a gyakran ismételt kérdéseket  és kérj segítséget az oldal alján.

PPT 130 small indoor pingpongasztal - értékesítés utáni ügyfélszolgálat

Pongori PPT 130 Small Indoor: összeszerelési és javítási útmutató

PPT 130 Small Indoor pingpongasztalod van? Ezen az oldalon megtalálod a hozzá tartozó útmutatót. Ki kell cserélned egy alkatrészt? Itt megtalálsz minden szükséges pótalkatrészt a pingpongasztal javításához. Segítségre van szükséged? Keresd fel a gyakran ismételt kérdéseket  és kérj segítséget az oldal alján.

mini pingpongasztal

Artengo FT Micro: összeszerelés, javítás

Alkatrészt kell cserélni? Itt megtalálsz minden szükséges pótalkatrészt pingpongasztalod megjavításához. Keresd fel a gyakran ismételt kérdéseket  és kérj segítséget az oldal alján.

mini pingpongasztal - small

Artengo FT Mini: összeszerelés, javítás

Alkatrészt kell cserélni? Itt megtalálsz minden szükséges pótalkatrészt a pingpongasztal javításához. Keresd fel a gyakran ismételt kérdéseket vagy lépj velünk kapcsolatba az oldal alján.

FT 950 CLUB

ARTENGO FT950 CLUB

Ezen az oldalon megtalálod a használati utasítást, valamint a videókat az összeszerelésről és a  karbantartási útmutatókat.  Alkatrészt kell cserélni? Itt megtalálsz minden szükséges  pótalkatrészt a pingpongasztalod javításához. Segítségre van szükséged? Keresd fel a gyakran ismételt kérdéseket   és kérj segítséget  az oldal alján.

FT 840 Indoor

Artengo FT 840 Indoor

Alkatrészt kell cserélni? Itt megtalálsz minden szükséges pótalkatrészt a pingpongasztal javításához. Segítségre van szükséged? Keresd fel a gyakran ismételt kérdéseket  és kérj segítséget az oldal alján.

FT 720 INDOOR

ARTENGO FT 720 INDOOR

Ezen az oldalon megtal lod a haszn lati tmutat t valamint a vide kat az sszeszerel sr l s a karbantart si tmutat kat Elt r tt egy alkatr sz Itt megtal lsz minden sz ks ges p talkatr szt a pingpongasztal jav t s hoz Seg ts gre van sz ks ged Keresd fel a gyakran ism telt k rd seket s k rj seg ts get az oldal alj n

FT 730 OUTDOOR pingpongasztal 2012 2016

ARTENGO FT 730 INDOOR 2012-2016

Alkatrészt kell cserélni? Itt megtalálsz minden szükséges pótalkatrészt a pingpongasztal javításához. Segítségre van szükséged? Keresd fel a gyakran ismételt kérdéseket  és kérj segítséget az oldal alján.

Pingpongasztal FT 730 INDOOR

ARTENGO FT 730 INDOOR

Ezen az oldalon megtal lod a haszn lati utas t st valamint a vide kat az sszeszerel sr l s a karbantart si tmutat kat Alkatr szt kell cser lni Itt megtal lsz minden sz ks ges p talkatr szt a pingpongasztal jav t s hoz Seg ts gre van sz ks ged Keresd fel a gyakran ism telt k rd seket s k rj seg ts get az oldal alj n

Artengo 822 Indoor

Artengo 822 Indoor: összeszerelési és javítási útmutató

Ki kell cserélned egy alkatrészt? Itt megtalálsz minden szükséges pótalkatrészt a pingpongasztal javításához. Segítségre van szükséged? Keresd fel a gyakran ismételt kérdéseket  és kérj segítséget az oldal alján.

FT 719 Indoor

Artengo 719 Indoor: összeszerelés, javítás

Ki kell cserélned egy alkatrészt? Itt megtalálsz minden szükséges pótalkatrészt pingpongasztalod javításához. Keresd fel a gyakran ismételt kérdéseket  és kérj segítséget az oldal alján.

1 of 2