Artengo, Pongori asztalitenisz műhelyszolgáltatás

Pingpong asztal összeszerelése, karbantartása, javítása

A karbantartástól a javításig a szerelési útmutatón keresztül a Decathlon segítségedre lesz a pingpong asztal teljes élettartama alatt.

KIVÁLASZTOM A PINGPONG ASZTAL MÁRKÁJÁT

MILYEN TERMÉKED VAN?

Összeszerelési vagy használati útmutatót keresel az asztalitenisz asztalodhoz? Alkatrészre van szükséged?

Keresd meg  a sporteszközöd az alábbi kategóriák egyikében, és keresse meg a szükséges információkat.

LEGKERESETEBB TERMÉKEK

FT 730 OUTDOOR

PONGORI PPT 500 OUTDOOR

Ezen az oldalon megtalálod a használati utasításokat, valamint a videókat az összeszerelésről  és a karbantartási útmutatókat.  Cserélni kell egy alkatrészt? Itt megtalálsz minden szükséges pótalkatrészt a pingpongasztal javításához. Segítségre van szükséged? Keresd fel a gyakran ismételt kérdéseket  és kérj segítséget  az oldal alján.
FT 830 OUTDOOR

PONGORI PPT 530 OUTDOOR

Ezen az oldalon megtal lod a haszn lati utas t st valamint a vide kat az sszeszerel sr l s a karbantart si tmutat kat Alkatr szt kell cser lni Itt megtal lsz minden sz ks ges p talkatr szt a pingpongasztal jav t s hoz Seg ts gre van sz ks ged Keresd fel a gyakran ism telt k rd seket s k rj seg ts get az oldal alj n
PPT 900 OUTDOOR 

PONGORI PPT 900 OUTDOOR

Ezen az oldalon megtal lod a haszn lati utas t sokat valamint a vide kat az sszeszerel sr l s a karbantart si tmutat kat Cser lni kell egy alkatr szt Itt megtal lsz minden sz ks ges p talkatr szt a pingpongasztal jav t s hoz Keresd fel a gyakran ism telt k rd seket s k rj seg ts get az oldal alj n
PPT 930 OUTDOOR 

PONGORI PPT 930 OUTDOOR

Ezen az oldalon megtalálod a használati utasítást, valamint a videókat az összeszerelésről és a  karbantartási útmutatókat.  Alkatrészt kell cserélni? Itt megtalálsz minden szükséges pótalkatrészt a pingpongasztal javításához. Segítségre van szükséged? Keresd fel a gyakran ismételt kérdéseket  és kérj segítséget az oldal alján.  
FT 950 CLUB

ARTENGO FT950 CLUB

Ezen az oldalon megtalálod a használati utasítást, valamint a videókat az összeszerelésről és a  karbantartási útmutatókat.  Alkatrészt kell cserélni? Itt megtalálsz minden szükséges  pótalkatrészt a pingpongasztalod javításához. Segítségre van szükséged? Keresd fel a gyakran ismételt kérdéseket   és kérj segítséget  az oldal alján.
TENNIS DE TABLE

ALKATRÉSZEK

A pingpongasztalod egy része elromlott, vagy egyszerűen csak ki akarsz cserélni egyet, amely veszélyben van? Keresse meg alkatrészkínálatunkat, és kövesse termékspecifikus tanácsainkat a fenti kategóriákban.

Segítségre van szükségem

A jótállással és szavatosággal kapcsolatos információkról Panaszkezelési Szabályzatunkban tájékozódhatsz.