Artengo, Pongori asztalitenisz műhelyszolgáltatás

Pingpong asztal összeszerelése, karbantartása, javítása

A karbantartástól a javításig a szerelési útmutatón keresztül a Decathlon segítségedre lesz a pingpong asztal teljes élettartama alatt.

KIVÁLASZTOM A PINGPONG ASZTAL MÁRKÁJÁT

MILYEN TERMÉKED VAN?

Összeszerelési vagy használati útmutatót keresel az asztalitenisz asztalodhoz? Alkatrészre van szükséged?

Keresd meg  a sporteszközöd az alábbi kategóriák egyikében, és keresse meg a szükséges információkat.

LEGKERESETEBB TERMÉKEK

PPT 900 Outdoor .2

Pongori PPT 900 Outdoor .2: összeszerelési és javítási útmutató

Ezen az oldalon megtalálod a szerelési útmutatót, valamint videókat az összeszerelésről és a karbantartásról.Alkatrészt kell cserélni? Itt találsz minden olyan alkatrészt, amire szükséged lehet pingpongasztalod megjavításához.

PPT 500 Outdoor .2

Pongori PPT 500 Outdoor .2: összeszerelési és javítási útmutató

Ezen az oldalon megtalálod a szerelési útmutatót, valamint videókat az összeszerelésről és a karbantartásról. Ki kell cserélned egy alkatrészt? Itt találsz minden olyan alkatrészt, amire szükséged lehet pingpongasztalod megjavításához.

FT 830 OUTDOOR

PONGORI PPT 530 OUTDOOR

Ezen az oldalon megtal lod a haszn lati utas t st valamint a vide kat az sszeszerel sr l s a karbantart si tmutat kat Alkatr szt kell cser lni Itt megtal lsz minden sz ks ges p talkatr szt a pingpongasztal jav t s hoz Seg ts gre van sz ks ged Keresd fel a gyakran ism telt k rd seket s k rj seg ts get az oldal alj n

PPT130MOUTDOOR

PONGORI PPT 130 MEDIUM

A PPT 130 MEDIUM OUTDOOR modelled van? Ezen az oldalon megtalálod a pingpongasztalhoz tartozó útmutatót. Alkatrészt kell cserélni? Itt megtalálsz minden szükséges pótalkatrészt a pingpongasztal javításához. Segítségre van szükséged? Keresd fel a gyakran ismételt kérdéseket  és kérj segítséget az oldal alján.

PPT 930 OUTDOOR 

PONGORI PPT 930 OUTDOOR

Ezen az oldalon megtalálod a használati utasítást, valamint a videókat az összeszerelésről és a  karbantartási útmutatókat.  Alkatrészt kell cserélni? Itt megtalálsz minden szükséges pótalkatrészt a pingpongasztal javításához. Segítségre van szükséged? Keresd fel a gyakran ismételt kérdéseket  és kérj segítséget az oldal alján.  

TENNIS DE TABLE

ALKATRÉSZEK

A pingpongasztalod egy része elromlott, vagy egyszerűen csak ki akarsz cserélni egyet, amely veszélyben van? Keresse meg alkatrészkínálatunkat, és kövesse termékspecifikus tanácsainkat a fenti kategóriákban.

Segítségre van szükségem

Hol találom meg az asztal márkáját?

Az asztal márkája rá van nyomtatva az asztalra. A márkanév látható a vázon (a gurulós rész oldalán vagy az asztal peremén) vagy az egyik asztallap alsó felén.

Mi a különbség a pongori, artengo és inesis asztalok között?

Az Artengo és az Inesis a régi márkanevei az asztalitenisznek a Decathlonnál. A Pongori pedig a jelenlegi asztalitenisz kizárólagos márkája.

inesis/artengo/pongori
Hol találom meg az asztal nevét? 

Az asztal neve általában rá van nyomtatva az asztalra.
A márkanév látható a vázon (a gurulós rész oldalán vagy az asztal peremén) vagy az egyik asztallap alatt.

Art.Nr. bei Rückfragen

A jótállással és szavatosággal kapcsolatos információkról Panaszkezelési Szabályzatunkban tájékozódhatsz.