Úszást segítő mellények | DECATHLON MŰHELYSZOLGÁLTATÁSOK

ÚSZÁST SEGÍTŐ MELLÉNYEK MŰHELYSZOLGÁLTATÁSOK

KAJAK ÉS KENU

Válaszd ki milyen úszást segítő mellényed van, hogy megtalálj minden információt a termékről. Karbantartás, javítás és úszást segítő mellénnyel kompatibilis kiegészítők és alkatrészek!

itiwit-GILET_FLOTTABILITE-POCKETS_50NEWTONS-KAYAK-STAND-UP-PADDLE

Úszást segítő mellény, 50N, sokzsebes, kenuzáshoz, kajakozáshoz, SUP-ozáshoz: útmutató, javítás

Sokzsebes mellény, kenuzáshoz, kajakozáshoz, SUP-ozáshoz, egész napos túrákra. Állítható pántjainak köszönhetően kényelmes. A hasi zsebekben minden felszerelést kézközelben tudhatsz. 2 l-es víztasaknak kialakított hellyel ellátva (nem tartozék).

itiwit-GILET_FLOTTABILITE-BA50+-NEWTON-KAJAK-STAND-UP-PADDLE

Úszást segítő mellény, 50N+, kajak, stand up paddle, sportvitorlás: útmutató, javítás

Kezdő szintű kenuzáshoz kifejlesztett úszást segítő mellény. Úszást segítő mellény (70N felhajtóerővel), strapabíró, a csatoknak köszönhetően könnyű felvenni. Egyesületeknek vagy kenu-kajak és SUP kölcsönzőknek ajánlott. Ágyékheveder minden méretben.

GILET-FLOTTABILITE-WAIRGO-HYDRA-50N-ORANGE-ITIWIT

ÚSZÁST SEGÍTŐ MELLÉNY WAIRGO HYDRATATION 50N 

Rendszeresen űzött vízi sportokhoz ajánlott, azoknak, akiknek szükségük van megfelelő felhajtóerőt biztosító kiegészítőre.

Hogyan javítsd meg az overallod?

KAJAK-KENU ÉS SUP NEOPRÉN OVERALL, 2 MM útmutató, javítás

Szeretnéd megjavítani a neoprén overallodat? Tekintse meg az összes videónkat az overallon lévő szakadások, lyukak, vágások kijavításához.

itiwit-GILET_FLOTTABILITE-BA-50-NEWTONS-KAYAK-STAND-UP-PADDLE

ITIWIT- ÚSZÁST SEGÍTŐ MELLÉNY BA 50 NEWTON DTC KAJAK STAND UP PADDLE VITORLÁS: útmutató, javítás

Ezt a mellényt kezdő szintű kajakozók, SUP-ozók, vitorlázók és katamaránozók számára terveztük. Az úszást segítő mellény 50N felhajtóerővel bír, könnyű, nyitott szabású, egyszerű felvenni és beállítani. Szabad mozgást enged bármilyen vízi sportot is űzöl.