Terepfutás ügyfélszolgálat

TEREPFUTÁS: 
használat, karbantartás, javítás

Akár a terepfutó felszerelésed összeszerelésében, karbantartásában vagy javításában van szükséged segítségre, a DECATHLON rendelkezésedre áll otthonodban vagy az áruházban.

MILYEN TERMÉKED VAN?

Összeszerelési vagy használati útmutatót, esetleg alkatrészeket keresel a terepfutó felszerelésedhez? Keresd meg a terméked az alábbi kategóriák egyikében, és találd meg a szükséges információkat.

Terepfutás ügyfélszolgálat

KARBANTARTÁSI ÉS JAVÍTÁSI TANÁCSAINK

Tekintsd meg az összes útmutatónkat arról, hogyan ápold terepfutó felszerelésed.

A terepfutó felszerelés élettartamának meghosszabbítása érdekében fontos a megfelelő karbantartás.Ha karbantartod a terepfutó felszerelésed, azzal megelőzöd az idő előtti elhasználódását. Valóban! Ha teljes biztonságban szeretnél sportolni, fontos, hogy a felszerelésed jó állapotban legyen.Ebben segítünk neked!

Terepfutás ügyfélszolgálat

TEREPFUTÁS ALKATRÉSZEK

A kulacsod kupakjában csökkent a folyadékáramlás sebessége, vagy a terepfutó hátizsákod pántja kilehelte a lelkét egy jó futás után? A Decathlon számos alkatrészt kínál a terepfutó hátizsák megjavításához. ⤵️

Terepfutás ügyfélszolgálat

JAVÍTTASD MEG ELEKTRONIKAI TERMÉKED EGY SZAKÉRTŐVEL | MŰHELYSZOLGÁLTATÁSOK

Minden Decathlon áruházban van műhely, ahol frissítjük vagy megjavítjuk elektronikai eszközödet. Fedezd fel szolgáltatásainkat, melyeket műhelyeinkben képzett szakembereink végeznek!

Technikai asszisztens oldalunkon egy űrlapon keresztül, közvetlenül online kapcsolatba léphetsz egy szakemberünkkel: írd be a modell termékkódját a keresősávba vagy kattints a terméked kicsinyített képére a "Milyen terméked van? " részben.itt felette⬆️

Terepfutás ügyfélszolgálat

AZ ÓRÁD CSATLAKOZTATVA VAN A DECATHLON CONNECT ALKALMAZÁSHOZ? SEGÍTÜNK!

Nem sikerült az órádat csatlakoztatni a Decathlon Connect alkalmazáshoz? Segítünk!

Nincs is annál bosszantóbb, mint amikor szeretnéd kihasználni az órád nyújtotta lehetőségeket, nyomon követni a teljesítményed, de nem tudod csatlakoztatni az órádat az alkalmazáshoz. Létrehoztunk egy oldalt, ahol miután ráleltél a modelledre, az ott található utasításokat követve összehangolhatod elektronikai terméked a DECATHLON CONNECT alkalmazással.Kövesd az útmutatót, és oszd meg teljesítményeidet a barátaiddal!