SZNORKERLING | DECATHLON MŰHELYSZOLGÁLTATÁSOK

SZNORKERLING

VÍZ ALATTI SPORTOK

felnőtt Easybreath

Búvármaszk Easybreath Subea, sznorkell

Az Easybreath, a világ elsőszámú, teljes arcot takaró sznorkell búvármaszkja már 6 éves kortól elérhető! Láss és lélegezz a vízben, akár a szárazföldön!

Búvármaszk Easybreath 540 Freetalk

Búvármaszk Easybreath 540 Freetalk

Az új Easybreath búvármaszknak köszönhetően egyszerűen beszélgethettek a vízfelszínen sznorkelezés közben. Az Easybreath biztosítja, hogy megértsétek egymást a vízfelszínen, panoráma látómezőjének hála a barátokkal vagy a családdal történő sznorkelezés igazi élmény lesz!

Búvármaszk Easybreath 900 Decathlon

Búvármaszk sznorkelinghez - Easybreath 900 útmutató, javítás

A merüléshez tervezett Easybreath 900-as búvármaszkkal kiegyenlítheted a nyomást a füledben, így néhány méteres mélységig le tudsz merülni. Ezen az oldalon fontos tudnivalókat találsz a búvármaszk használatára, karbantartására és javítására vonatkozóan.

Hogyan cseréld ki a búvárszemüveg pántját?

BÚVÁRSZEMÜVEG SCD 900: útmutató, javítás

Elszakadt az SCD 900 búvárszemüveged pántja? Itt megtalálod az összes információt az új pánt megrendeléséhez és egyszerű cseréjéhez.

EB_lens

KORREKCIÓS LENCSE AZ EASYBREATH BÚVÁRMASZKHOZ:útmutató, javítás

A felszínen sznorkelező rövidlátók számára tervezték. Láss és lélegezz a vízben úgy, mint a szárazföldön. A rövidlátó sportolóknak szánt fix korrekciós lencsék a -2 és a -6 dioptria közötti tartományt fedik le, 1 dioptriánként növekedve. Az EASYBREATH optikai korrekciós lencse nem tartozéka az EASYBREATH maszknak, külön kapható. Az OPTIKAI korrekciós lencsék olyan orvostechnikai eszközök, amelyek az említett rendeletek értelmében CE-jelöléssel ellátott, szabályozott egészségügyi termékek.Fontos, hogy figyelmesen olvasd el az OPTIKAI korrekciós termékismertetőt, és ha bármilyen kérdésed vagy kétséged van, kérj tanácsot egészségügyi szakembertől.