SEBESSÉG- ÉS PEDÁLFORDULATMÉRŐ MÁGNES NÉLKÜL, ANT+/BLUETOOTH SMART B'TWIN

REF: 8487134

SZENZOR KÉSZLET BTWIN EDZŐGÖRGŐHÖZ

2017

A B'TWIN edzőgörgő csatlakoztatható táblagéphez vagy okostelefonhoz, ezáltal élvezheted a B'TWIN TRAINING Premium alkalmazást.

Csomag 2 érzékelővel (sebesség- és pedálfordulatmérő) Bluetooth Smart és ANT+ a B'TWIN edzőgörgő csatlakoztatásához táblagéphez/okostelefonhoz.

Jelszó egy évre a B'TWIN TRAINING Premium alkalmazáshoz.

Első használat

Hogyan kell felszerelni a kerékpárra a sebesség- vagy a pedálfordulatmérőt?

A sebességmérő szenzort helyezd a kerékagyra és rögzítsd a mellékelt gumival.

A pedálfordulatmérő szenzort helyezd a jobb hajtókarra (a belső felére) és rögzítsd a mellékelt gumival.

Az érzékelő megfelelő felszerelésének különböző lépéseit a termékhez mellékelt ábrán is megtalálhatod vagy ezen az oldalon letölthető.

Hogyan kell csatlakoztatni a sebességmérőt / pedálfordulatmérőt a táblagéphez vagy a telefonhoz?

Figyelem, a szenzor telefonhoz vagy táblagéphez történő csatlakozása közvetlenül a B'TWIN TRAINING alkalmazásban történik. A telefon vagy a táblagép Bluetooth beállításaiban nem lehetséges a szenzor csatlakoztatása!

 

1- Töltsd le a B'TWIN TRAINING alkalmazást a telefonodra vagy táblagépedre. Az alkalmazás elérhető az Apple Store-ban (iOS) és a Google Play-en (Android).

2- Helyezd fel a sebesség- vagy a pedálfordulatmérőt a kerékpárodra. Az ábrán megtalálod a szenzorok rögzítésének lépéseit:

3- Indítsd el a BTWIN TRAINING alkalmazást

4- Lépj be a « Geonaute » fiókodba vagy hozz létre egy fiókot ha még nincsen. Ez a fiók lehetővé teszi, hogy archiváld, megnézd vagy elemezd az edzéseid a « Decathlon Coach » alkalmazásban. 

5- Írd be az aktiváló kódot. Az aktiváló kódot megtalálod az edzőgörgő leírásának fedelére ragasztva a termék dobozában.

6- Válassz egy edzővideót. 7- A szenzor csatlakozása iOS esetében (Apple) automatikus, amikor elindítod az első videót. Android esetében létre kell hozni egy fiókot az első edzés előtt. Kezdj el tekerni, hogy felismerje a szenzor.

Hogyan tudom megjeleníteni a b'twin training-et a tévén?

A még nagyobb élményért megjelenítheted a videókat a tévéden, ha azt a táblagéphez csatlakoztatod. Ez a csatlakozás mehet Apple TV-n keresztül (Ipad esetében), vagy Chromecast-en keresztül (Android-os táblagép) vagy még HDMI kábelen keresztül. Ezek a kiegészítők nem kaphatóak a termékkel.

Hogyan tudom ellenőrizni, hogy a telefonom vagy a táblagépem kompatibilis-e a bluetooth smart technológiával?

Apple telefon esetében: Az Iphone 4S-től és az Ipad 3-tól kezdve kompatibilis. Android-os telefonok esetében: a minimum szükséges operációs rendszerek: Android 4.3. Az Androidos telefon és táblagép kompatibilitásának ellenőrzéséhez töltsd le és telepítsd fel a telefonodra vagy a táblagépedre a « Decathlon Utility » alkalmazást a Google Play-ből vagy a Store-ból. Ezzel a praktikus eszközzel néhány másodperc alatt meg tudod állapítani, hogy az eszköz kompatibilis-e a Bluetooth Smarttal. Az alkalmazás letöltéséhez szkenneld be a lenti QR kódot:

Miért kell geonaute fiókot létrehoznom?

A Géonaute fióknak köszönhetően hozzáférésed van a « Decathlon Coach » alkalmazáshoz. Minden, az In'ride 320 Connect edzőgörgővel végzett edzést automatikusan elmenti ebben az alkalmazásban. Így tehát nemcsak megőrizni tudod az edzéseket, hanem elemezni és megosztani is. A Decathlon coach webes és mobilos verzióban is elérhető.

Nem tudom bluetooth-on csatlakoztatni a sebesség- vagy a pedálfordulatmérőt

1- Először ellenőrizd a szenzor elemének állapotát. Egy feszültségmérő segítségével ellenőrizd, hogy biztosan 2,8V feszültséget ad le.

2- Helyezd a szenzort a kerékre a sebességmérőhöz.

    vagy a hajtókarra a pedálfordulatmérőhöz.

3- Ellenőrizd a Bluetooth kompatibilitást az eszközöddel (telefon vagy táblagép).

Apple készülék esetében: garantáltan kompatibilis az Iphone 4S és fiatalabb vagy Ipad 3 és fiatalabb készülékekkel. 

Android készülék esetében: minimum Android 4.3.

Az Androidos telefon és táblagép kompatibilitásának ellenőrzéséhez töltsd le és telepítsd fel a telefonodra vagy a táblagépedre a « Decathlon Utility » alkalmazást a Google Play-ről. Ezzel a praktikus eszközzel néhány másodperc alatt meg tudod állapítani, hogy az eszköz kompatibilis-e a Bluetooth Smarttal.

4- Ellenőrizd a kapcsolatot az egyik eszközzel. A szenzort csak egy eszközhöz lehet csatlakoztatni. Ha már csatlakoztattad a szenzort egy eszközhöz (telefon vagy táblagép), menj az eszköz Bluetooth beállításaiba és válaszd le a sebesség- vagy pedálfordulatmérőt.

5- Indítsd el a Bluetooth Smart kompatibilis eszközödön (telefon vagy táblagép) a B'TWIN Training alkalmazást, miközben folytatod a tekerést és bekapcsolva hagyod a szenzort a művelet közben.

Ha továbbra sem tudod csatlakoztatni a sebesség- vagy pedálfordulatmérőt, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Leírás

  • Szükséged van a termék megfelelőségi nyilatkozatára?Kattints ide a letöltéshez.

Megfelelőségi nyilatkozat

  • Szükséged van a termék megfelelőségi nyilatkozatára?Kattints ide a letöltéshez.

SZENZOR KÉSZLET BTWIN EDZŐGÖRGŐHÖZ

Fel szeretnéd venni a kapcsolatot a decathlon műhelyes munkatársaival? nyisd meg a kapcsolatfelvételi űrlapot.