NORDICTRACK - PROFORM - WESLO

Az eljárások részleteit megtalálod lent! 

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

A TERMÉK REGISZTRÁLÁSA

A TERMÉK REGISZTRÁLÁSA

A link az Icon honlapjára irányít majd.

Készítsd elő a termék gyári számát, melyet a használati útmutató első oldalán, vagy a terméken találsz meg: PETL........

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ LETÖLTÉSE

A link az Icon honlapjára irányít majd.

Készítsd elő a termék gyári számát, melyet a termékre ragasztott matricán találsz meg: PETL........

ALKATRÉSZRE VAN SZÜKSÉGEM

Ha alkatrészre van szükséged valamely ICON termékhez, készítsd elő a használati útmutatót, a termék modellszámát és gyári számát, melyet az útmutató első oldalán, vagy a termékre ragasztott matricán találsz meg!

Az útmutatóban megtalálod a termék alkatrészeinek robbantott ábráját is, melynek segítségével meghatározhatod a szükséges alkatrész számát és nevét.

A fenti információk birtokában töltsd ki az „ICON műhelyszolgáltatás nyomtatványt”! Ha kérdésed van a nyomtatvány kitöltésével kapcsolatban, fordulj ügyfélszolgálatunkhoz a csfr@iconeurope.com e-mail címen, illetve a 0 800 001 265 vagy a 0 800 001 565 telefonszámokon keresztül!

Fontos: A jótálláson kívüli alkatrészrendelés költségei kizárólag bankkártyával fizethetők ki.

SEGÍTSÉGKÉRÉS

Ha segítségre van szükséged valamely ICON termékkel kapcsolatban, készítsd elő a használati útmutatót, a termék modellszámát és gyári számát, melyet az útmutató első oldalán, vagy a termékre ragasztott matricán találsz meg!

A fenti információk birtokában kérésedet továbbítsd ügyfélszolgálatunk felé a csfr@iconeurope.com e-mail címre! Ügyfélszolgálatunk a 0 800 001 265 vagy a 0 800 001 565 telefonszámokon keresztül is elérhető!

Nem tudtad megoldani a problémát vagy megtalálni a választ? Vedd fel a kapcsolatot velünk
AZ OLDAL TETEJERE